web analytics

34

JOHN DIGWEED MEETS JOHN DIGWEED

Als je je kat vernoemd naar 1 van de beste dj’s ter wereld, dan is het eigenlijk niet meer dan normaal dat je naar deze dj gaat luisteren als hij in Amsterdam een set gaat draaien. Dus afgelopen stond ik met 16 vrienden in de Panama in Amsterdam. Met in het handtasje van vriendin S. een foto van de kat en een pen. Want ik had van tevoren bedacht dat het wel heel geweldig zou zijn als de echte John Digweed een handtekening zou zetten op een foto van de kat. Onder de poezenfoto had ik wat uitleg gegeven: ‘Hi John, I named my cat after you, would you please sign this picture?Thank you! You’re the best’. Maar eigenlijk durfde ik het niet zo goed. Met een papiertje en een pen naast de dj staan is niet echt goed voor je zelfbeeld. Ik heb zelf altijd een ontzettend hekel aan types die als een vlieg rond de dj gaan zwermen. Groupies! Starfuckers! En een vrouw van bijna 30 die nog kickt op een handtekening van een dj, daar komt het natuurlijk helemaal nooit meer goed mee. Of straks had John Digweed überhaupt geen zin in het zetten van een handtekening! Dan stond ik helemaal voor lul. En toch wou ik die handtekening, ik wou het zelfs heel graag. Ik durfde er de eerste uren alleen niet om te vragen. Maar gelukkig komt er tijdens het stappen altijd een moment dat het je allemaal niet meer uitmaakt. Dat het niet uitmaakt dat je haar klote zit, dat je make-up is uitgelopen en dat er vlekken op je jurkje zitten. En dat moment benutte ik om mijzelf belachelijk te maken bij dj John Digweed. Ik doe het gewoon, dacht ik. Het is nu of nooit! Ik doe het! Ik doe het! Nu! Ik schoof de poezenfoto richting de draaitafels, John Digweed bekeek de foto, pakte de pen, zette zijn handtekening en ging weer verder met het draaien aan wat knopjes. Een flits later stond ik tussen de dansende menigte, met een grote glimlach, te staren naar de foto. En was even een moment intens gelukkig.

Dit vind je misschien ook leuk...

34 reacties

 1. Pollie schreef:

  Je ziet het hij is net zo lief als jouw eigen John D. die op vier pootjes rondloopt. Leuk lijstje voor aan de muur.

 2. Chantal schreef:

  Belachelijk??? Ik vind het wel stoer eigenlijk! Mijn teckel heet bowie dus mocht David nog eens langs wippen:watch out!

 3. esther schreef:

  Cool toch juist!! En wat maakt het uit allemaal, gaan voor wat je wilt is belangrijk!

 4. Kees schreef:

  ik voel aan mijn water dat deze blog entry een record aantal reacties gaat opleveren. het is zooo interessant.

 5. Maurice schreef:

  Als je 30 bent moet je gewoon overal schijt aan hebben. Het duurt maar 365 dagen. Maar die John Digweed heeft wel een heel vette site Luna! Maar jij als fan zult die vast al eens hebben bezocht :)

 6. Nina schreef:

  Waaaaahhh!!!! GAAF!
  Lachte de mens John er nog om? Ik neem aan dat hij niet zo vaak zo’n verzoek als deze krijgt… Of was je zo verguld dat je dat niet gezien hebt? :-)
  Is de kat John blij? :-)

 7. Evil Arie schreef:

  **gaap**
  elke populaire ‘deejay’ wordt toch wel eens gevraagd voor een krabbel op een poes?

 8. Ellen schreef:

  hahaha……….gek wijf. Je hebt helemaal gelijk.

  Gewoon doen en je ziet het. :))

 9. Arie schreef:

  wat is een digweed.

 10. Jees. schreef:

  graafonkruid arie.

 11. Dr.D schreef:

  WoW!
  De handtekening is haast een emoticon.
  Daar kan geen tablet tegenop!!!
  (De kat van de buurvrouw heet Marco Borsato
  omdat `t kreng voortdurend jankt…)
  Die handtekening kan nog wel even duren.

 12. Haha het stukje uit “op een gegeven moment maakt het niet meer uit hoe je make-up zit en dat je haar niet meer mooi zit” , komt me heel bekend voor ;)
  Maar ik vind het helemaal niet raar hoor dat een vrouw van bijna 30 een handtekening vraagt ! Juist leuk !

 13. Plien schreef:

  Ze lijken wel een beetje op elkaar ;-)

 14. Hees. schreef:

  een vrouw van 30. met nadruk op vrouw. en dat zegt een 19 jarige. overigens nog gefeliciteerd jet.

 15. blue schreef:

  hahahahaha Luna is een dappere dodo, echtwaar!

 16. Kaat schreef:

  Shit, Sammy Davis Jr. leeft niet meer, dus ik kan fluiten naar die handtekening.

 17. Luna schreef:

  Hahaha! Ja, dat hebben wij ook met Bruce Lee!

 18. Claudia schreef:

  LOL… da’s wel leuk een handtekening voor je kat vragen!!!

 19. D.W. schreef:

  Luna, wil je het kaartje van m’n hond even tekenen ?

  (moet ik hiervoor 31 geworden zijn ?)

 20. JeffMan schreef:

  That’s it. Ik ga m’n chihuahua nu definitief Charlize Theron noemen!!!

 21. Jees. schreef:

  dat is heel erg gay jeffman.

 22. Helena schreef:

  Ik zal nooit vergeten hoe ik voor mijn moeder (echt!! heus!) een handtekening ging vragen van Roger Whitaker, die optrad in een centrum waar ik toen achter de bar stond. ‘It’s for my mom!’ ‘Owh, all the girls say that. You don’t fool me!’ Met vette knipoog. Dat was best slecht voor mijn, eh, gevoel van ‘streetcredibility’…

 23. tijger schreef:

  Wat is dat toch in godsnaam met die handtekeningen? Wat heb je eraan? Ik kan me niet voorstellen dat het ooit in mijn hoofd zou opkomen een handtekening te vragen.

  Grtz,

 24. Jitsepits schreef:

  Well done Luna! :)

  (Ik heb nog in een moment van “niks kan me meer schelen” tegen hem gezegd dat ie een goede set op Extrema had neergezet **schaam**)

 25. Menno schreef:

  Ik herinner me ineens die taxichauffeur met die poedel… Toen direkt na 9/11 Washington’s Reagan Airport werd gesloten, moest ik naar Dulles om naar kantoor te kunnen (wonen in Washington, kantoor in Manhattan), 45 minuten van mijn huis, in plaats van 10. Er vlogen heel weinig mensen, dus met name de taxichauffeurs hadden het niet zo best. Een van de eerste die voorreed had een poedeltje naast zich op de voorbank zitten, zo’n model kuttelikkertje. De chauffeur vroeg me of ik het vervelend vond dat ‘ie zijn hond bij zich had, heel veel passagiers vonden het juist erg leuk met het hondje te reizen. Van mij hoefde het niet, maar ik wou in de donkere dagen na de aanslagen ook niet lullig doen en zei dat ik het prima vond. Omdat het een aardige man was maakte ik de afspraak dat ik iedere reis hem retstreeks zou bellen, en dat hij me ook van het vliegveld zou ophalen. Dat mocht officieel natuurlijk niet, maar het was voor mij in die dagen prettig een vertrouwd gezicht te zien, midden in de stresssvolle herstelwerkzaamheden in New York en Washington.

  Toen hij me op Dulles Airport afzette stond de hond ineens op de voorstoel, en moest een aai, en nadat de chauffeur de deur voor me had opengedaan gaf hij me een visitekaartje – van de poedel, die zelfs een eigen email-adres had… Hij en zijn poedel hebben me maanden lang twee of drie keer per week van en naar Dulles Airport vervoerd, tot Reagan National Airport weer openging.

 26. Gerard schreef:

  Hallo Luna,

  Zou je zo vriendelijk willen zijn me een foto van jouw vagina te mailen

  Vriendelijke groet, Gerard

 27. Van der Putten schreef:

  Wat krijg ik toch altijd een slappe van die reacties van Ellen (om van dr blog nog maar te zwijgen. “gek wijf’ brrrr

 28. Kees schreef:

  memo aan menno: dit is luna’s blog, geen menno blog. dank u voor uw aandacht.

 29. Menno schreef:

  @Kees: als Luun er last van heeft dan meldt ze zich wel. Het leek me wel een aardige anekdote onder het thema “huisdier”.

 30. whatever schreef:

  Grappig Luna. Ik lees je log sinds 2 weken ongeveer. Ik ben zelf al jaren een groot fan van John Digweed. Ik heb hem 2,5 jaar geleden voor het eerst gezien op 4 elements. Ik ben helemaal naar Rotterdam afgereisd om “de man” te zien. Datzelfde jaar draaide hij op Dance Valley, toen heb ik hem ook gezien en bovenal GEHOORD. En daar hoor ik jouw eigenlijk helemaal niks over zeggen. HOE DRAAIDE HIJ EN WAT VOND JE VAN ZIJN MUZIEK???
  Ik kon zelf niet op die datum anders had ik je waarschijnlijk ontmoet als ik je had herkend. Ik heb zelf minstens iedere week een “verse” mix van Digger in mijn pctje zitten. De ene mix kan ik beter waarderen als de ander. Soms vind ik hem iets te commercieel worden. Vooral vroeger was hij geniaal. Ik heb nu alweer een andere genius die mij naar hogere sferen kan brengen. Helaas komt hij nog niet zo vaak naar Nederland. Maarrrrr wat niet is kan nog komen. Het Nederlandse publiek moet daar nog even voor klaar gestoomd worden. En tja, daar gaat ff wat tijd in zitten

 31. Leo schreef:

  @Gerard : op deze link een foto van haar poes!

  http://www.maanisch.com/images2/handtekeningjohn.jpg

 32. Kees schreef:

  aardig menno? eerder doodsaai. maar je hebt gelijk hoor. misschien is dat een nieuwe trend blogs in blogs.

 33. Luna schreef:

  Nou, ik vond de dj John Digweed een beetje tegenvallen… veel te hard en te diep… ik zat te wachten op een leuk zangeresje tussendoor… Partner P. vond het overigens geweldig en de rest van m’n vrienden ook… dus lag waarschijnlijk aan mij :-)

 34. Whatever schreef:

  Zo is dat Luun. Smaken verschillen, en gelukkig maar. Ik hoop er de eerst volgende keer als hij ons kikkerlandje bezoekt weer bij te zijn. Ik weet dat hij met Dance Valley weer hier is. Maar dan moet ik weer verstek laten gaan wegens de verjaardag van mijn jongste telg. Ach ja je kan niet alles hé………

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *