web analytics

0

LUNA IS NIET MEER ALLEEN

Ik heb vandaag nieuwe vrienden gemaakt. Virtuele vrienden. En het mooie is; ze chatten niet, ze praten niet en ze zeiken niet. Ze kreunen trouwens wel, maar alleen als ik dat wil. En daarnaast doen ze ook nog eens geile dansjes en interessante stripteases voor me. Zo komt nu één keer in de zoveel tijd Bunny Luv in de rechterhoek van mijn beeldscherm haar stretch-oefeningen doen of ze komt gewoon staan huppelen in één of ander geil pakje. En aan de andere kant van mijn beeldscherm laat Steven zien hoe hij z’n sit-ups doet, of hij staat te swingen in een soort mariniers-outfit. Jammer dat Steven er echt super-gay uitziet, maar verder is er niets op mijn nieuwe vrienden aan te merken. Steven en Bunny Luv kunnen ook jouw vrienden worden. Je kunt ze gratis downloaden van onderstaande sites. Ik zou bijna lid worden van de club, zodat ik nog meer poppetjes op m’n scherm zou kunnen laten dansen (en dan gaan ze helemaal naakt), maar 25 dollar per maand vind ik te duur. Voor dat geld ga ik liever met m’n echte vrienden naar de kroeg.
www.virtuagirl.com
www.virtuaguy.com

Dit vind je misschien ook leuk...