web analytics

0

BUURMAN M. & LUNA GO GUERILLA

Een jaar geleden zijn ‘ze’ begonnen met verbouwen in en om het huis van buurman M. en mij. Het eerste half jaar kon ik genieten van een paar gezellige bouwvakkers bij mij op het balkon. Ze begonnen om 7.00. Niet met werken, nee, met ouwehoeren. En vanaf 7.30 ging ook de radio aan, zodat ze fijn konden meezingen. Ik werd er gek van. Als ik naar buiten loop gaan ze zich gedragen als standaard man-met-bilspleet-types; ze fluiten en maken seksueel getinte opmerkingen. Buurman M. werd er ook gek van. Dus heeft Buurman M. een pamflet gemaakt met de tekst: ‘Bouwvakkers! Ophouden met schreeuwen!!! Gewoon doorwerken en kop houden! Dit duurt al veel te lang! Stelletje brulapen!!!’. Om 1.00 ’s nachts zijn we begonnen om deze pamfletten op te hangen bij ons in de buurt. Tot er een politieauto de straat in reed. We stapten achter een container. “Moeten we nu wegrennen?” vroeg ik buurman M. Toen hoorden we een politieagente; “Hallo, dit is al de tweede keer dat jullie een container beplakken, dat mag niet, en dat weten jullie, anders zouden jullie niet weglopen. Als ik jullie vandaag of morgen nog een keer zie, plakkend, dan krijgen jullie een verbaal”, zei de agente vermanend. We zeiden een paar keer ‘oke’ en de auto reed weg. Daarna hebben buurman M. en ik de rest van de straat volgeplakt. Luna houdt niet van autoritaire vrouwen.

Dit vind je misschien ook leuk...