web analytics

6

GROETJES UIT IBIZA

Ik bevind mij momenteel achter een zeer onhandig toetsenbord ergens in een internetcafeetje in de buurt van het Bora Bora-strand. Ik heb net even een kijkje genomen op m´n site. Ziet er goed uit, alleen staat mijn laatste tekst bovenaan, in plaats van die van vriend B., of misschien ligt dat aan de computer hier. Ik kan me er in ieder geval niet druk om maken, want het is hier geweldig. Ik kom helemaal tot rust en als het aan mij ligt, dan blijf ik hier nog een paar weken langer. Ik heb het vakantiegevoel helemaal te pakken; geen flikker doen en toch zoveel mogelijk geld uitgeven! Zo heb ik me voorgenomen om elke dag een fles parfum te gaan kopen in het warenhuis om de hoek van ons appartement. Het is vakantie en of ik mijn geld nu aan alcoholische drankjes besteed of aan parfum, het komt toch wel op. Ook  heb ik mezelf al een paar zeer beeldige jurkjes aangeschaft, een paar shirtjes en een broek. Verder ben ik de witste van het strand. Ook na 4 dagen. Ook daar kan ik niet echt mee zitten, ik ben allang blij dat ik niet verbrand. De afgelopen 3 dagen uit eten geweest en straks gaan partner P., vriend A. en ik ergens paëlla eten, met sangria uiteraard. Zondagavond en -nacht uitgeweest in megadiscotheek Space, waar Sasha zo´n briljante dj-set draaide dat ik daar eigenlijk wel een paar weken op zou moeten kunnen teren. Toch gaan we morgen naar de Amnesia waar Paul van Dyk en Tiësto ieder een set van 3 uur draait. Ibiza is immers een party-eiland, dus er moet zoveel mogelijk gefeest worden. En ik ben maar 1 keer op Ibiza. Dit jaar dan, want ik weet zeker dat ik volgend jaar weer ga. Het is hier namelijk écht fantastisch.

Dit vind je misschien ook leuk...

6 reacties

 1. pet schreef:

  Hé, hallo Luna, goed van je te horen. Amuseer je. Vele groeten

 2. sukkelisboos schreef:

  fijnu vakantie!!! en is er ook ” cultuur”? :)

 3. Da Bunny schreef:

  nice :]

 4. Anna schreef:

  Kun je nu ècht geen weekje zonder ons? Zelfs vanuit Ibiza kun je ons niet MET RUST laten! :-)

 5. Noud schreef:

  Kickeh! Ik wil oooooook! Gelukkig is het bijna weer Awakenings te Amsterdam…

 6. gnfntrutyeUFJHFJHws