web analytics

13

GORE VERHAALTJES VOOR HET SLAPENGAAN, SERIE 3

Wederom 2 gore verhaaltjes voor het slapengaan. Ze blijven ranzig en daar draait het om.

8. Komt een man bij de dokter met om zijn pik een zwaar metalen ring. “Ja, die had ik nog in de schuur liggen en ik dacht dat die wel dienst kon doen als cockring”, zegt de man. De man had er echter niet aan gedacht dat de zwelling zo heftig zou worden dat de ring nooit meer van z’n lid te verwijderen zou zijn. Hoe langer het duurde, hoe heftiger de zwelling. De ring moest uiteindelijk met een slijptol verwijderd worden. Op eigen risico.

9. Komt een man bij de Eerste Hulp. “Eh, eh, kan ik u misschien even ergens anders persoonlijk spreken”, vraagt de man. De verpleegkundige weet meteen dat het om een foute seksuele gebeurtenis gaat. “Tuurlijk”, zegt de verpleegkundige. In een afgesloten kamertje vertelt de man zijn verhaal. “Eh, ik heb een mosterdpotje in mijn anus gebracht en die krijg ik er nu niet meer uit. Mijn vrouw weet hier niets van, dus ik zou het prettig vinden als zij niet gebeld hoefde te worden”, vertelt de man. “We hebben een slecht seksleven namelijk.” Zijn vrouw hoeft niet gebeld te worden en een aantal artsen gaan aan de slag met touwtjes, vingers en andere hulpmiddelen om het potje te verwijderen. Dit lukt echter niet en de man moet toch geopereerd worden. Zijn vrouw moet nu wél gebeld worden. De artsen beginnen en treffen het mosterpotje in de darm en om het heupbot. Het potje zit muurvast en valt met geen mogelijkheid van het heupbot te trekken. Het potje wordt gebroken om het te verwijderen. Tijdens dit breken beschadigen de darmen dusdanig dat de man een stoma moet krijgen. Uiteraard werd zijn vrouw hiervan op de hoogte gesteld.

Dit vind je misschien ook leuk...

13 reacties

 1. Da Bunny schreef:

  zo, ik kan weer rustig slapen :]

 2. Trio de twee wezen schreef:

  Kijk, daarom gebruik ik uitsluitend van die papieren zakjes met mosterd!!

 3. Boer Biet schreef:

  Zo loop ik al jaren met een vlafles om mijn lul.Het lijkt heel wat met een broek aan.

 4. Kris schreef:

  Ergens voel ik toch wel medelijden met die laatste man…Die heeft geen leven meer!

 5. dazz schreef:

  aan de ene kant hilarisch natuurlijk, maar aan de andere kant ontzettend triest dat sommige mensen naar de vreemdste hulpmiddelen moeten grijpen om een bevredigend sexleven te hebben.

 6. vinman schreef:

  Luna, meer van dit soort verhalen doen het altijd goed hoor!!!

 7. mixologist schreef:

  Het eerste verhaaltje is een short story uit het boek “het woeste paard” van belcampo.

 8. bart schreef:

  ik loop mijn co-schappen in een ziekenhuis en ik heb fotos gezien van een man die een zaklamp had ingebracht en er dus niet meer uit kreeg. Cool om te zien je kon duidelijk in een oogopslag zien dat het om een zaklamp ging, aangezien batterijen geen rongten straling doorlaten

 9. Chrestomanci schreef:

  Zo zie je maar Mixologist, dat schrijvers zich vaak baseren op ware gebeurtenissen.

  Ik denk dat dit soort dingen vaker gebeuren. Een vlafles van Boer Biet zal niet zo snel gebeuren, maar ik heb ook wel eens gehoord van een man, die zijn geslacht niet meer uit een bierflesje kreeg.

 10. espresso schreef:

  Ik heb ook wel eens gehoord van een man die zijn geslacht niet *in* een bierflesje kreeg…hoe doe je dat joh, door zijn klein gaatje!

 11. Suffie schreef:

  Suffie verwijst voor wat betreft het laatste verhaal graag naar de beschrijving van een soortgelijk geval op:
  http://smack.rotten.com/potatoes-n-jelly/

  Dit betekent dat dit soort gevallen absoluut niet op zichzelf staan, maar vrijwel dagelijks voorkomen. In de meeste gevallen weten de slachtoffers middels kunst- en vliegwerk de ingebrachte voorwerpen te verwijderen, al of niet met achterlatig van een flinke ‘na-schade’.

  Suffie is van mening dat mensen bij zich zelf moeten inbrengen wat ze zelf willen, maar heeft ondertussen geleerd om eerst aan elk potje te ruiken, voordat ie opengaat…

 12. Tom schreef:

  Was het een vol of een leeg potje?

 13. joke schreef:

  zeg roodvonk,liever geen onderbroekenverhaaltjes meer: beter óf GOOR… óf niets!!