web analytics

4

GLITTERPONY’S, BIKINI & NINA

beginpaginatotaal

IMG_5060
Haaaai! M’n haar zit kut, maar dat maakt niet uit, want m’n schoonvader komt straks! Het is 4:30 en ik kan niet meer slapen van de spanning, want we gaan dus op vakantie en ik moet nog zoveel dingen regelen. Denk ik.

IMG_5063
Ik maak nog even een bloemkoolsoepje.

IMG_5066
Frank houdt mijn vakantieplanning in de gaten. Vooral kaarten meenemen om te klaverjassen! Check!

IMG_5068
En ik neem m’n glitterstick mee. Want… ten alle tijden moet je jezelf kunnen transformeren tot een glitterpony. Beste remedie tegen een opkomende depressie. Echt.

IMG_5069
Ik stofzuig 3 verdiepingen.

IMG_5074
Oh! Nina! Nina! Nina! Je weet nog niet wat er gaat gebeuren, maar ik wel en ik mis je nu al!!!! Wij gaan op vakantie en dat betekent dat Nina dus ook een weekje op vakantie gaat. Ik heb echt nu al een brok in m’n keel. Vreselijk.

IMG_5088
OMG! OMG! Dochter S. is samen met vriendin I. naar de H&M geweest en heeft een nieuwe bikini gekocht! Kleine meisjes worden ineens wel HEEL groot. Als ze nou die sokken ook aanhoudt als ze naar het zwembad gaat, dan blijven de jongens misschien WEL uit haar buurt, want ze is echt om op te vreten.

IMG_5099
M’n ouders komen eten en het blijkt dat zowel dochter S., als vriendin I, als m’n moeder een jungle-T-shirt aan hebben! Funky!!!

IMG_5104
HOE  LIEF IS DIT??? Ik heb de afgelopen dagen heel veel lieve telefoontjes, gesprekjes en sms-jes gekregen van m’n buren, maar vandaag komt zelfs iemand een bosje bloemen brengen om me te laten weten dat ze het akkefietje met de politie en de Fiat Panda ontzettend vervelend voor ons vinden!! Ook deze buurvrouw heeft precies dezelfde vermoedens als iedereen over wie de melding heeft gedaan. Niet dat het uitmaakt, maar toch. Of eigenlijk maakt het wel uit.

IMG_5105
M’n moeder heeft haar haakwerkje meegenomen. Of eigenlijk mijn haakwerk, want het wordt dus een sjaal voor mij!

IMG_5110
Ik maak een Thaise maaltijd voor 8 personen! De vaders van J. zijn inmiddels gearriveerd, want… die gaan mee op vakantie! Maar eerst dus lekker eten! Oh nee, eerst… Nina wegbrengen naar de boerderij. Ik ga niet mee, want ik moet al huilen van het idee dat ik haar een week niet zie. De verkering brengt haar samen met z’n vader weg en Nina is ons al vergeten vanaf het moment dat ze het erf oploopt. Er is een leuke collie en ze gaat meteen spelen. Gelukkig maar. Nou, doei! Snik.

IMG_5116
Ik word wel HEEL blij van zoveel lieve mensen aan m’n tafel. En van de gedachte dat ik straks een week lang niet hoef te koken word ik ook wel heel gelukkig.

IMG_5118
Hier word ik ook HEEL BLIJ van! De vader van J. is kapper en van mijn haar moest al heel lang een stukje af, maar ik vind het nogal vervelend om naar de kapper te gaan, vreemde mensen aan m’n lijf, aaaargh! Pa F. knipt er keurig een stukje vanaf en ik kan er weer een paar maandjes tegen! Ik kan in ieder geval keurig op vakantie en dus ook keurig op de vakantiefoto’s! We gaan morgenochtend rijden!

Dit vind je misschien ook leuk...

4 reacties

 1. Jan Folkersma schreef:

  Ik weet nog niet waar het heen gaat maar alvast een goede reis. In sommige dingen
  ben je zo super stoer en dan weer net een meisje. Elke avond als ik moet gaan slapen
  denk ik “oh ja! nog even Luna lezen” en het is altijd altijd geweldig leuk. Ook al gaat het
  maar over bloemkoolsoepjes.

 2. Marjan schreef:

  Veel Plezier! ook wel eens lekker als je een weekje zo aan kunt schuiven aan tafel ;-)

 3. CiNNeR schreef:

  Als het goed is, ben je al op weg (o al op plaats van bestemming zelfs). Maar toch nog veel plezier gewenst!

 4. Elke schreef:

  Fijne vakantie! Ik sluit me bij Jan aan. Ik verheug me ook altijd op je plog.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *