web analytics

3

EEN NIET HEEL BIJZONDERE WOENSDAG

middengelukt1

IMG_7940
Heel gezond ontbijtje. Wel achter m’n computer, dus toch snelsnelsnel tussendoor, want ik ben drukdrukdruk.

IMG_7955
Kijk eens hoe stoer! Onze vriend R. heeft een inbreker tegen de grond gewerkt!!!!

IMG_7959
Ik krijg een geweldige zak met bolletjes garen en wol van Erica! DANKJEWEL! Ik kan ze allemaal heel goed gebruiken!

IMG_7961
Ik kreeg ook deze 2 XXXXL dozen. Er zitten weer houten wijnkistjes in die ik moet gaan beschilderen. Maar niet vandaag, want vandaag is de oppaspuber er weer. Die doet keurig haar huiswerk en verder hebben we een relaxt dagje. Het leven is al moeilijk zat af en toe.

IMG_7962
Ik maak wel een pan bolognese-saus, maar die eten we pas morgen.

IMG_7963
Vandaag eten we deze broccoli-zalm-saus met pasta. Op zich niks mis mee, maar echt heel erg bijzonder was het niet, want uit een pakje, lekker makkelijk. En eigenlijk slaat het nergens op, want ik had er beter een bakje roomkaas door kunnen doen. Net zo duur, 100 keer lekkerder.

 

Vorig jaar verkocht ik wat kleding...

Vorig jaar verkocht ik wat kleding…

Dit vind je misschien ook leuk...

3 reacties

  1. C.J. schreef:

    Je Bolognese saus ziet er goed uit! (lijkt op de mijne ;-P) Hoe lang kook je em?

  2. Maartje schreef:

    Een niet zo heel bijzondere dinsdag…vooral omdat het een woensdag is?

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *