web analytics

0

FAKE OR NOT?

Ik vind het heerlijk om tegen vrouwen op tv te gillen dat hun borsten nep zijn. Dit gil ik het liefst tegen iedere vrouw wiens borsten mooier zijn dan de mijne. Want mooie borsten, die gun ik alleen mezelf. En fake-borsten zijn van afstand vaak mooi, maar nep, dus sowieso lelijk. Waarom nemen vrouwen siliconen-borsten? “Dan voel ik me vrouwelijker”, roepen ze. Of; “Mijn borsten zijn gewoon te klein voor m’n lichaam.” Volgens mij word je nog steeds geboren met de borsten die bij je lichaam passen. Die vrouwen nemen die tieten alleen maar om mannen op te geilen. Borsten hebben maar 1 functie en die is; zoveel mogelijk mannen aantrekken. Ook Desmond Morris zegt in zijn boek ‘De Andere Sekse’: “Eenderde van het borstweefsel heeft iets van doen met de melkproductie. Tweederde bestaat uit vetweefsel, waaraan borsten hun vorm danken, maar dat niets van doen heeft met de melkproductie. En het is de ronde vorm die belangrijk is als seksueel signaal.” Klaar. Simpel. Mij lijkt het heel vervelend om zo’n operatie te ondergaan en nog jarenlang die paar kilo extra mee te moeten sjouwen. Waarom komen vrouwen er nou niet gewoon voor uit? “Ik heb mijn borsten laten vergroten, omdat ik graag wil dat mannen er zoveel mogelijk naar kijken. Ik wil dat mannen mij een geile vrouw vinden en dat ze kicken op m’n borsten.” Dat is een goede reden en die snap ik tenminste. Ik heb natuurlijk makkelijk praten, want ik ben zeer tevreden met de mijne. Op de site fakeornot.com kun je zelf bepalen of siliconen-borsten mooier zijn dan echte. Als je überhaupt het verschil kunt zien.
www.fakeornot.com

Dit vind je misschien ook leuk...