web analytics

20

EN TOEN NAM LUNA EVEN PAUZE

En toen had ik het ineens heel erg druk. Drukdrukdruk. Met van alles en met niets. Toen had ik ineens 70 PloesiePoesie-opdrachten liggen en toen wist ik even niet meer wat ik moest doen. Toen was er even paniek. Maar toen liet vriendin U. weten af en toe bij te willen springen als ik haar hulp nodig had, dus toen had ik ineens een soort van werkneemster. Met echte facturen en een echte lunchpauze en vooral een echt goede secundaire arbeidsvoorwaarde; na 12.00 een wijntje. En toen bleek dat naast productief ook nog eens heel erg gezellig te zijn. Dus toen was ik wel iets relaxter, maar nog steeds gestresst. En toen mailde vriend A. of wij zin hadden om er met hem en vriendin T. er even een lang weekend tussenuit te gaan. En toen wilden wij dat wel. Dus toen gingen P. en ik daar heel erg naar uitkijken, maar ondertussen nog wel steeds heel hard werken. En toen moesten er tussendoor ook nog allerlei leuke sociale dingen worden ondernomen. En toen moest ik ook nog een aantal teksten voor FOXY schrijven. En toen moest ik nog met m’n moeder naar de KreaDoe. En toen moest ik nog op zoek naar luchtige, maar toch bedekkende kleding. Dus toen moesten we vanmorgen wel om 6.00 opstaan, omdat we het huis enigszins bewoonbaar achter moesten laten voor de poezenoppas. En toen moesten we onze koffers nog inpakken. En toen moest P. mijn haar vanmorgen nog knippen. En toen moest ik nog een brief schrijven met alle karakters en wetenswaardigheden van de katten. En toen moest ik alle poezen nog even heel hard knuffelen. En toen moest ik nog een stukje schrijven voor op m’n site, want dat was veel te lang geleden. En toen moest ik vooral eens even heel diep ademhalen. Diep. Diep. Diep inademen. En uitademen. De komende 5 dagen zit ik in Marrakech. In een prachtige riad. En toen had Luna daar ineens heel veel zin in.

Dit vind je misschien ook leuk...

20 reacties

 1. Pollie schreef:

  Lekker genieten en veel plezier!

 2. Jenneke schreef:

  Lekker bijkomen van alles, heel goed. Veel plezier :)

 3. darja schreef:

  ….en stofjes kopen! veel plezier daar!

 4. jolanda schreef:

  jeetje wat een “ge-moet”.
  Daar word je stressig van.

  Je kan beter denken”dat wil ik” dan voelt het als meer vrijheid. Ook al wil je het niet echt…

  fijne dagen!

  en ik zal nog maar even wachten met de aanvraag van mijn 3e ploesiepoesie? ;)

 5. Virginie schreef:

  Het begin is er! Nog maar even, en je hebt je eigen bedrijfslocaties met honderden werknemers ;-)

 6. Brooklyn schreef:

  P. die je haar knipt? Durf ik mijn “P.” niet toe te vertrouwen! Have fun in the sun!

 7. Joyce schreef:

  en toen had je toch eigenlijk best wel een heel cool leven… :)

 8. R. schreef:

  HEEL VEEl PLEZIER daar! Beetje obtspanning zal je goed doen.

 9. Menno schreef:

  @Brooklyn – sufferd, daarom gaat Luun naar Marrakech, ze durft met die kop in Amsterdam de straat niet meer op.

 10. Jenny schreef:

  Wow….wat een prachtige plek! Have fun!
  (…en zeventig ploesiepoesies klinkt als veeeeeel!)

 11. henkie schreef:

  luna houd niet van vakantie????

 12. Janssen schreef:

  Heel veel plezier en geniet!!!!!
  Je heb het verdiend!!!!!:):):)

 13. Jan schreef:

  Heb het fijn!

 14. angel schreef:

  Wauw wat ziet dat er mooi uit zeg. Ben jaloers haha. Veel plezier!

 15. Marloes schreef:

  Ha, lekker, geniet ervan!

 16. D.W. schreef:

  In marrakech lopen er minder kutmarroks

 17. Mediameisje schreef:

  Ik ben extreem jaloers. Geniet ervan!

 18. De Boef schreef:

  En toen dacht ik: “Who gives a fuck.”

 19. Amiek schreef:

  En toen herkende ik het helemaal en toen wilde ik ook dat ik in een warm land zat…

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *