web analytics

18

AND THE OSCAR GOES TO…

Me!!!
Na een paar weekjes van zelfreflectie en depressiviteit vorig jaar, het gesprekje met een psycholoog en een paar sessies agenda-planning en structuur-aanbrenging met vriendin A. werd mij een hoop duidelijk; ik ben een lekker wijf, maar sommige dingen verdienen wat extra aandacht. Daar moest aan gewerkt worden. En hard. Om te beginnen m’n eigen bedrijf! De PloesiePoesie-site dus. Een geweldig en leuk concept, alleen de website werkte zo kut en klote dat ik gewoon geen zin meer had om ook maar iets te doen. Dus… als ware ik een phoenix from the flames ontwierp ik een nieuwe website! Een échte webshop met allerlei nieuwe knoppen en features en zelfs een eigen Ploesie-weblog waar ik in de toekomst al m’n poezennieuws en heel veel foto’s op kan zetten, zodat het hier op www.maanisch.com enigszins poezenvrij kan blijven! En ik maakte heel veel nieuwe spulletjes en zette alles keurig op de foto en online. Dus met niks van gepaste trots presenteer ik m’n nieuwe, échte, heuse webshop, mét Ideal-knop (!!!!); www.ploesiepoesie.nl. HOERA!

Irene
Een webshop ontwerpen is 1, het dan ook nog daadwerkelijk online krijgen en bouwen en met codes en html-en is een tweede. Daar heb ik niet genoeg verstand van. Dus daar schakelde ik de expertise van Irene van www.doemijookeenwebsite.nl voor in! En ze verdient een Oscar, alsmede een staande ovatie! Niet eens zo zeer voor het daadwerkelijk online en werkend krijgen van alles, al is dat een prestatie van wereldformaat natuurlijk, maar meer omdat ik waarschijnlijk 1 van haar meest veeleisende, zeikende, mierenneukende en zeurende klanten ben geweest en dat ze immer rustig is gebleven als ik weer iets niet goed vond: “Nee, daar zit teveel witruimte, nee, nu weer te weinig, nee, die knop, nee, die wil ik niet zo, die moet weg, die moet anders, nee, dat lettertype is kut, nee, die afbeelding worden nu uitgerekt, die moeten anders, nee, het moet groter, nee, kleiner.” Maar alles staat op z’n plek! En het werkt! Het werkt! HOERA!

De verkering
Die heeft het de afgelopen weken vast nogal zwaar gehad, omdat ik, als ik eenmaal iets in m’n kop heb dan heb ik het niet in m’n kont en dan wil ik het ook en dan wel nu, nu, nu, godverdegodver, het lukt niet, kut, kut, kut, en jij kan er dan wel niks aan doen, maar dan hoef je nog niet zo naar me te kijken en als je zo doorgaat dan bijt ik je kop eraf!! Wat zeg je? Dat ik een liefie ben? Hoe bedoel je? Ik ben helemaal geen liefie! Moet je hier komen! Klootzak! Maar… J’s kop zit er nog op en hij krijgt vanavond een kusje.

M’n moeder
Voor het elke dinsdag meehelpen in de Ploesie-fabriek!

M’n 3 katers
Voor de inspiratie.

God
Voor de rest.

Dus… ik heb nu een échte webshop; www.ploesiepoesie.nl. HOERA!!!

Dit vind je misschien ook leuk...

18 reacties

 1. Linda schreef:

  Mooi!! Echt, wauw. Wat kan ik me goed voorstellen dat je daar trots op bent.

  (de ideal knop zie ik trouwens niet… of staat het logo niet op de home pagina?)

 2. stickyisleuk@yahoo.com schreef:

  Gefeliciteerd! Ik ben blij voor je! En de site ziet er goed uit! Bloed zweet en tranen niet voor niets!!

 3. Luna schreef:

  @Linda: Nee, het logo staat niet op de mainpage… pas als je gaat betalen kun je daarvoor kiezen… zit nog te twijfelen of het logo op mainpage moet… staat zo, eh, sja… past er niet echt tussen…

 4. Moeder van Luna schreef:

  Ziet er prachtig uit en alles werkt ;-))
  ook Ideal !!!!

 5. Lindalala schreef:

  Jeeh, het werkt inderdaad allemaal top. Net een retro poesie besteld voor m’n dochter. Jippie!
  @Luna misschien toch in overweging nemen om die knop (hoe lelijk ook) te plaatsen. Ik kijk bij webwinkels vaak gelijk of ik met ideal kan betalen op de home pagina. Maar goed. Zonder lelijke knop lukt het ook prima ;-)

 6. Janine schreef:

  Ziet er heel mooi uit! Gefeliciteerd.

 7. Yvonne schreef:

  Gaaf!! ziet er super uit.

 8. Mies schreef:

  Gefeliciteerd! Je vernieuwde site ziet er TOP uit hoor! Moet je er wel ff op attenderen dat het plaatje bovenaan de pagina’s “bestelinfo”, “alg. voorwaarden”, “colofon” en “in de media” mist. Vergeten te uploaden? ;-)

 9. Joyce schreef:

  Godsamme Luun, het ziet er super vet en gelikt uit.. Krijg meteen zin om mijn eigen webwinkel onder handen te nemen en om weer dingen te gaan maken! (wat nu natuurlijk net niet kan gezien alles in dozen zit ivm de babykamer)
  En een Ideal knop! Nu weet ik zeker dat ik eerdaags iets ga bestellen (ook straks als de baby er is xD)

 10. zomaar schreef:

  Hoi Luna,
  Ik lees je al lang, heel lang. Ik reageer bijna nooit. Nu wilde ik je site gaan bewonderen, klik ik op “spiegeltjes” links in menu….mn laptop op zwart. Ligt het aan mijn laptop of aan jouw spiegeltje? Want nu durf ik niet meer zo goed :)

 11. FunChick schreef:

  “spiegeltjes” werkte prima bij mij hoor…
  “ansichtkaart” spijtig genoeg (nog) niets gelinkt…

  Hoe dan ook Luna – job well done! Geniet ervan ;)

 12. Luna schreef:

  @zomaar: Het zou in principe aan jouw laptop moeten liggen… want alles werkt zoals het zou moeten werken… Gewoon nog een keertje proberen met die spiegeltjes! :-)
  @FunChick: De ansichtkaarten zijn in de maak en bij de drukker! Maar ik kon niet langer wachten om online te gaan! Té ongeduldig!

 13. Jan. schreef:

  Twee keer een heel verhaal ingetypt en op “Preview Reactie” geklikt en het hele verhaal is weg.

  Daarom nu maar de kort-door-de-bochtversie:

  1. Mooie site, mag je terecht trots op zijn.

  2. Bij het PloesiePoesie-logo linksonder staat orignele .

  3. Op de pagina ‘Betalingsgegevens’ staat onder het kopje ‘PloesiePoesie’s betalingsgegevens’ een emailadres voor Paypay .

  4. Ik wil niet zeuren, want ik heb het beste met je voor.

 14. Maurice schreef:

  Ik vind het er super uitzien. Complimenten aan iedereen die er aan mee heeft gewerkt!

 15. Jessica schreef:

  Ik heb gelijk wat catnipmuizen besteld! Ziet er goed uit:D

 16. Mascha schreef:

  Heel, heel mooi geworden! En coole poesies staan er weer op!

 17. Kirsten schreef:

  Wowzers, echt gaaaaaaf! :D Van harte gefeliciteerd, werkelijk super!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *