web analytics

0

EEN WEBCAM IS GOED VOOR JE EGO

Sinds kort heb ik een webcam. En over een paar weken verwacht ik dat mijn webcam is aangesloten op deze site. Nu staat de cam nog online bij Camarades; een soort webcam-community. En het is ongelooflijk wat een webcam voor je ego kan doen. Ik ben maximaal 8 uur online geweest sinds mijn inschrijving en ik heb nu al meer dan 1900 bezoekers gehad! En als ik nou verschrikkelijk met m’n borsten aan het flashen was geweest, dan kan ik het nog begrijpen. Maar nee, ik heb achter de cam gewerkt, geschreven, gelezen, gerookt, gedronken en gegeten. Dit doet het blijkbaar goed, want ik krijg lovende mailtjes; ‘My goodness, you are very attractive’, ‘You are lovely’, ‘You look very good on cam’ en ‘I think you’re fascinating’. En dit soort mailtjes zijn natuurlijk strelend voor mijn ego. Naast deze aardige mailtjes ontvang ik ook seks-georienteerde berichtjes; ‘Electric Luna is sparking my lightning rod’ en ‘I want to do nasty things with you’. Mannen vinden me dus opwindend als ik achter m’n computer aan het werk ben. Ongelooflijk.
Ook een cam? Meld je dan aan bij: www.camarades.com

Dit vind je misschien ook leuk...