web analytics

45

LUNA EN DE FOTOGRAAF

Na de fotoshoot met de tv-babe vorige week ging de crew nog ergens wat eten en drinken. En ik ging mee. En het was gezellig. Dus toen de fotograaf een paar dagen later weer belde om te vragen of ik die avond wat met hem alleen ging drinken zei ik ‘ja’. Hij heeft al heel wat internationale celebrities gefotografeerd, dus ik verwachtte een hoop smeuïge verhalen. Na een paar uur gezellig praten in huiskamercafé De Suite sleepte ik hem de Wallen over en vertelde hem alles wat ik wist over het reilen en zeilen van de hoertjes. Hij keek z’n ogen uit en vond het fantastisch. En ik vond het gezellig. Dat hij me een arm gaf toen we richting café The Old Sailor liepen vond ik ook best gezellig, maar ik had argwaan moeten voelen toen hij me in het café begon te vleien met zinnetjes als: “You’re my favourite Dutch girl” en “You’ve got too much energy for a European girl.” Tegen sluitingstijd viel het kwartje. “Luna?” De fotograaf keek me ietwat glazig aan en legde zijn hand op mijn knie. “Are you a bit drunk?”, vroeg hij hoopvol. Ik begon te lachen. De hele avond had ik halve liters bier gedronken en hij fluitjes. En dan nog was mijn glas steeds eerder leeg. “Eh, no!”, zei ik, “but I really have to go home.” Hij vroeg of ik er niet nog een lange, spannende nacht samen met hem van wilde maken. In zijn hotel. Hij keek me quasi-geil aan. “Eh, no!”, zei ik weer. Bij het afscheid probeerde hij me op m’n mond te zoenen. Wat een domper. “Hij zat me gewoon te versieren!”, zei ik toen ik even later bij P. op de bank zat. “Ja, dat had ik je van te voren ook wel kunnen vertellen”, zei hij. “Maar ik dacht dat hij gewoon gezellig een biertje met me wilde drinken”, zei ik. “Hij had m’n vader kunnen zijn!” “Meisje, je bent echt naïef”, zei P. en schudde zijn hoofd.

Dit vind je misschien ook leuk...

45 reacties

 1. Paul schreef:

  O o o o o, jij bent soms zo…
  zo…
  Maar de plaatjes zijn mooi!

 2. ilse schreef:

  Ik kon bijna niet geloven wat ik las. Ik lees je site nog niet zo lang en ik lees ook niet alles. Je kwam altijd over als iemand die door de wol geverfd is en die je niks meer wijsmaakt. Eigenlijk is het meer iets wat mij had kunnen overkomen. Ik probeer telkens van mijn naiviteit af te komen, maar het lukt nooit helemaal…

 3. blue schreef:

  Jeetje
  wat een sneue man Luna!
  Wees maar lekker naief,
  zolang jij kerels onder de tafel zuipt en zelf nuchter blijft loop jij niet in 5 grachten tegelijk :)

 4. Suffie schreef:

  Daarom drinkt een beetje professionele fotograaf ook cola….

 5. RuSt schreef:

  Mat naïviteit is niks mis, zo lang je het maar van jezelf weet dat het er is. Gecontoleerde Naïvitiet. Ehm… ja.

 6. Kiki schreef:

  Oh Luna!!! Onwijs leuk dat je deze ervaring met je lezers wil delen. Maar inderdaad deze versierpogingen had je van te voren op je vingers kunnen na tellen. Vriend P reageerde wel weer heel cool. Mijn vriend P had hem waarschijnlijk even opgezocht. En niet om een paar halve liters stuk te slaan. Maar verder blijf je super cool, en blijf ook vooral van die geweldige verhalen schrijven.

  Kus Kiek

 7. Pritt Stift schreef:

  Sinds wanneer spreekt Thom Hoffman zo goed Engels?

 8. Rick schreef:

  Die P. van jou, die lijkt me niet dom.

 9. eddy kledder schreef:

  Luna was een beetje dom…

 10. Suusje schreef:

  lol, Ik lees je ook nog niet zo lang Luna, maar dit had ik nooit van jou verwacht, hahahahha, ik zie jullie al zitten ;)

 11. Suuz schreef:

  Wat ik me afvraag; ga jij met iedereen die gezellig een biertje wil drinken een biertje drinken? Of alleen met personen met interessante connecties en verhalen?
  dit gebeurd er als dom en dom samen iets gaan drinken.

 12. Suuz schreef:

  Wat ik me afvraag; ga jij met iedereen die gezellig een biertje wil drinken een biertje drinken? Of alleen met personen met interessante connecties en verhalen?
  dit gebeurd er als dom en dom samen iets gaan drinken.

 13. salsa schreef:

  Ignorance is bliss

 14. Paola schreef:

  lekker toch…naief…. :-)

 15. thefreeze schreef:

  De naam Cliff Barnes schiet door m’n hoofd. Dat was ook zo’n loser.

 16. Horzel schreef:

  Sinds wanneer is de man die een vrouw wil versieren een loser? En sinds wanneer de vrouw die gewoon lekker een avond uit wil?

 17. Kikkertje schreef:

  Je had em die Tarzan kado kunnen doen ;-)

 18. Paul schreef:

  @Kikkertje: Hahahahahah!

 19. nathalie schreef:

  Jij bént ook echt naïef !!! :-)

 20. ilse schreef:

  @Horzel: Ja inderdaad, iemand willen versieren is normaal. Wat zou er anders terechtkomen van de mensheid. De te versieren persoon moet dan ook echt ‘versierd’ worden, in dit geval met cafétjes, drankjes en vleierij. Want opbellen en zeggen: “ik heb zin in sex met jou, zullen we een keer neuken?” werkt (meestal) niet.
  Maar die opmerking van Kikkertje over de tarzan is toch wel erg grappig!

 21. Kikkertje schreef:

  *Bloost*

  Kijk een man is een jager, en Luna is nu eenmaal niet de lelijkste vrouw van de wereld, want die ligt meestal onder de grond.

  Elke vrouw is dus op haar manier mooi, en als een man – in dit geval een fotofucker – iets lekkers bij Luna zag, dan geef ik hem geen ongelijk het te proberen.

  Hij spreekt ook nog eens engels en die kwasten draaikonten er gewoon niet omheen.

  Maar Luna, die Tarzan-grap was wel lachen ja. Het rolde spontaan uit mijn toetsenbord

 22. Morrie schreef:

  He lekker dit. Dan kan je wel als een provinciaal burgertutje uit Tiel een grachtenpand in Amsterdam kopen en stoer lopen doen met je verhalen over pillen en je sexspeeltjes maar er zijn altijd wel weer momenten die verraden wat je daadwerkelijk bent. Namelijk een provinciaal burgertutje uit Tiel die graag een Amsterdamse streetwise vrouw-van-de-wereld wil zijn. En gezien een aantal reacties zijn er genoeg mutsen die daar nog intrappen ook. Je bent vreselijk nep Luna. Een yup met geverfd rood haar. Fake from the outside and fake from the inside.

 23. Rene schreef:

  Morrie, je slaat de spijker op z´n kop. Luna (of zullen we je maar weer gewoon Chantal noemen), blijf je nou maar lekker knippen en plakken, dat past veel beter bij je.

 24. Paul schreef:

  Ha, de Morrende is weer terug!
  Welkom!
  Al zou Luna dat moeten zeggen natuurlijk.
  Een onvermoeibare zielepiet ben je.
  Dom ook nog. Enfin.

 25. Jenny schreef:

  “You’ve got too much energy for a European girl” ???????
  Wat een raar tiep.

 26. Skar schreef:

  Hahaha… denk je lekker avondje weg, wil hij er een nachtje van maken :D

 27. Skar schreef:

  Hahaha… denk je lekker avondje weg, wil hij er een nachtje van maken :D

 28. Maarten schreef:

  Dus gewoon naar P. luisteren volgende keer…? Een soort “ons kent ons” gevoel.

 29. party poker code schreef:

  In your free time, check some relevant pages dedicated to poker party prophecy poker party prophecy http://www.sportscribe.com/poker-party.html http://www.sportscribe.com/poker-party.html
  … Thanks!!!

 30. You are invited to visit the sites in the field of play poker online bonuses play poker online bonuses http://www.computerxchange.com/online-poker.html http://www.computerxchange.com/online-poker.html
  – Tons of interesdting stuff!!!

 31. In your free time, take a look at some relevant information dedicated to partypoker partypoker http://www.bitlocker.net/poker-party.html http://www.bitlocker.net/poker-party.html
  … Thanks!!!

 32. In your free time, check out some information about play pai gow poker online play pai gow poker online http://www.base-poker.com/online-poker.html http://www.base-poker.com/online-poker.html
  – Tons of interesdting stuff!!!

 33. You are invited to visit some relevant pages in the field of poker gift sets poker gift sets http://www.moneydetails.net/poker.html http://www.moneydetails.net/poker.html … Thanks!!!

 34. In your free time, check out some information dedicated to betting

 35. game schreef:

  Please check some relevant information dedicated to bet … Thanks!!!

 36. You are invited to check some information dedicated to deflivery … Thanks!!!

 37. In your free time, check out some relevant information in the field of order 24 hour pharmacy … Thanks!!!

 38. normalized transcript praisers McAdams worn unprecedented rogue,departments rhythm receivable, affect of weight loss drug affect of weight loss drug http://s3.phpbbforfree.com/forums/?mforum=thephentermine http://s3.phpbbforfree.com/forums/?mforum=thephentermine .