web analytics

31

LUNA IS EEN BEETJE EEN FAGHAG

Mijn buurman M. en ik delen een etage. Buurman M. en ik hebben allebei een eigen keuken, maar de hal, het toilet en de douche zijn van ons samen. Vaak hebben wij alle deuren openstaan, zodat we elkaars muziek kunnen horen en af en toe bij elkaar een sigaretje kunnen roken. Ik vind buurman M. een mooi mens. En het is geen toeval dat ik zo’n mooi mens naast me heb wonen, nee, ik heb hem zelf uitgezocht. Dat is het grote voordeel van mijn HAT-eenheid; je huurt van een woningbouwvereniging, maar je mag wel zelf je buurman kiezen. Maar het allergrootste voordeel van mijn buurman M.; hij is homo. Ik moet er niet aan denken om één of ander zeikwijf naast me te hebben wonen. En een heteroman is toch altijd een beetje gevaarlijk. Want voor mij bestaat een vriendschap tussen heteromannen en heterovrouwen niet. Alleen als beiden een relatie hebben, of als ze elkaar onaantrekkelijk vinden. Maar daar heb ik allemaal geen last van. Ik heb de mooiste man van Amsterdam naast me wonen, hij zet koffie voor me, hij doet af en toe een boodschapje, hij zorgt voor de katten als ik er niet ben en ik kan gewoon lekker met hem ouwehoeren over niks. En we zullen nooit met elkaar in bed belanden. Al schijn ik tijdens een hele vage xtc-trip de buurman wel eens aangekeken te hebben en gevraagd te hebben of hij met me wilde zoenen. Maar waarschijnlijk had ik dat op dat moment aan iedereen gevraagd. Ik weet het zeker; de beste man is nog altijd een homo.

Dit vind je misschien ook leuk...

31 reacties

 1. Buurman M. schreef:

  *bloost*

 2. Dune schreef:

  tja wat zal ik zeggen…..

 3. paulmatthijs schreef:

  mooier dan P.?

 4. zandstrand schreef:

  …de beste vrouw is altijd een beetje bi…

 5. Suffie schreef:

  Dilemma: wil ik een kans maken, dan moet ik dus homo worden…

  Ben ik eenmaal homo, dan heb ik er dus niets meer aan…..

  Wat een rotleven!!!!

 6. blue salem schreef:

  Tja Suffie het leven is hard!

 7. blue salem schreef:

  Tja Suffie het leven is hard!

 8. blue salem schreef:

  Foutje…

 9. boer biet schreef:

  Homo’s, die heb je bij ons op het platteland niet en als je dan toch met je nichtje getrouwd bent heb je toch geen vriendschap meer nodig.Dus de beste man is je neef.

 10. ukkie schreef:

  Ben je bang voor heteromannen? Wat is dat voor onzin, de heteromannen van tegenwoordig zijn vaak vrouwlijker dan je zou willen….

 11. Luna schreef:

  Natuurlijk ben ik niet bang voor heteromannen… Ik vind het alleen heerlijk om naast een homo-man te wonen…

 12. Patrick schreef:

  Citaat: “Want voor mij bestaat een vriendschap tussen heteromannen en heterovrouwen niet.” Sorry Luna, die bestaat wel. Ik ben heel goed bevriend met 2 meiden. Zij zijn allebei getrouwd ik niet. Er is geen sexueele lading tussen ons, wel pure vriendschap. Ze zijn allebei aantrekkelijk. Gelukkig ik ben het niet met je eens.

 13. Luna schreef:

  Hallo Patrick, heb je de twee zinnen die ik daarna schreef wel gelezen? Of ze moeten allebei een relatie hebben of ze moeten elkaar onaantrekkelijk vinden… Iets specifieker; of een van de twee moet een relatie hebben, of een van de twee moet de ander onaantrekkelijk vinden…

 14. Patrick schreef:

  Tja…. hmmm nog niet helemaal overtuigd hoor. Ik was met 1 van de 2 al lang bevriend voordat ze haar vriend later man tegen kwam.

 15. Luna schreef:

  Maar wees eens eerlijk… zou je niet iets met haar willen?

 16. Patrick schreef:

  Ik ben heel eerlijk. Nee echt niet. Het is een hele mooie vriendschap en niet meer. Van mijn kant zijn er nooit sexueele gevoelens geweest. Ook geen fantasieen die je bv hebt tijdens sexueele activiteiten. Ze is wel een heel aantrekkelijke vrouw. Broer/Zus relatie vind ik afgezaagd om te zeggen en dekt de lading niet. Echt. Misschien ben ik wel een rare hoor. Je weet ik hou van sex, maar als ik met een vrouw uit ga is dat niet iets waar ik me mee bezig hou. Ik wil gewoon gezellig uit en leuke dingen doen, toneel, ballet, sporten etc.

  Misschien ben ik wel raar. Ik weet het niet, maar toch het antwoord blijft nee.

 17. Patrick schreef:

  Buurman M is trouwens als ik je stukjes zo lees ook een lieverd. Ook met hem wil ik niets hoor ;))

 18. Patrick schreef:

  Waarom is het toch dat ik altijd op een later tijdstip nog dingen wil toevoegen. Dit dus:

  Dat wil niet zeggen dat ik ook vriendinnen heb waar ik wel iets meer mee zou willen. maar goed.

  Eerlijk genoeg….??

 19. ukkie schreef:

  om met een vrouw ‘iets te willen’ maakt het niet uit of ze wel of geen vriend heeft. ik heb al tien jaar een fijne vriendschap met een (aantrekkelijke) vrouw en tuurlijk denk je soms hoe zou het zijn. Maar ja, dat denk ik ook bij de buurvrouw, de visverkoopster, belastingambtenaar, tandartsassistente, weblog-meisjes, parkeerbeheerdame, dat meisje wat bij de Mango werkt, mooie meisje achter de bar, kapster, verpleegster….. ehm.. soms walg ik van mezelf.

 20. tuinafval schreef:

  Ik heb ook zo’n fijne homo-vriend. Leuk om hebben als beste vriend(al ben ik zelf hetero-man).
  Wat me evenwel de laatste tijd opvalt is dat mijn vriendin -hoewel ze die homovriend best wel leuk vindt – een vreemde reactie vertoont. Hoe meer ik met hem omga, hoe minder graag ze hem heeft en hoe meer verdachte insinuaties ten gehoren worden gebracht.
  Zou er dan toch iets zijn als sexe-overschrijdende jaloezie?

 21. Flashheart schreef:

  Ik geloof dat ik ook een homo vriend wil.

 22. Poltje schreef:

  LUNA heeft gelijk, ik vrijgezellige jongeman heb ook een vrijgezellige vriendin,……we willen niets met elkaar, maar als er drank in het spel is dan gaan de remmen los.LUNA heeft ongelijk, ik heb ook een andere vriendin, echt een hele mooie vriendin, maar ik zou daar nooit wat mee willen, ook neit met drank op. Echt een broer/zus relatie,……( Ok ik dacht toen ik erachter kwam dat ik neits met haar wilde dat ik homo was…:-), maar het is niet zo )

  Al met al blijft het een vaag onderwerp!!

 23. Freek schreef:

  Ik ben hetero en over mijn koffie heb ik nog nooit klachten gehad !

 24. Guard schreef:

  Hmmm, ik ben bang dat je wel een beetje gelijk hebt. Ik heb al 11 jaar een hele goede vriendin, met wie ik 1x wat heb gezoend (nog met de zus van m’n toenmalige vriendin ook gvd #@$@!) Verder nooit iets met ‘r gehad, maar ’t blijft een lekker ding. Misschien toch een stiekeme droom?? Nee, laat maar. Kost me waarschijnlijk meteen m’n vriendschap en m’n (huidige) relatie. Ze woont alleen 60 km verderop, maakt dus weinig uit of ze m’n buurvrouw is of niet.
  Laat ze toch maar lekker ver weg wonen, kan ik ook niet teveel in de verleiding komen ;-)

 25. Chaos schreef:

  Persoonlijk heb ik altijd de neiging om wanneer mijn ouders weg zijn rond te lopen in mijn moeders kleren en met wilde fantasien mijzelf te bevredigen op foto’s van mijn vader, dat vind ik niet vreemd….

 26. chaos schreef:

  oeps verkeerde chatbox :-)

 27. Chaos schreef:

  hehehe

 28. 2Deep schreef:

  Even op de reactie van Chaos.

  Chaos het is echt niet vreemd dat je zulke dingen doet. Elke man heeft die neigingen. Ook ik loop zo door het huis. Soms loop ik de hele dag naakt, maar daar word ik te opgewonden van.

  Veel succes. GL&HF

 29. Harry schreef:

  Lieve Luna,

  Deze aanspreektitel hoort bij het stukje over buurman M. Dit stkje is een zeur-stukje, als ik het oz mag zeggen. Je doet niet moeilijk over seks en een homofiel kan heus wel seks met een vrouw hebben, dus, dat sigaretje…
  Toch ben ik het niet met je eens, dat een man en vrouw geen vriendschap zonder sex kunnen hebben. Ik denk het wel, zonder het honderd procent zeker te weten, dienik eerlijk te bekennen. When Harry met Sally…, daar denk ik vaak aan.
  Maar, vanwaar eigenlijk deze vraag of opmerking, die ik tot nu toe alleen maar van vrouwen heb gehoord.

  Ga zo door,
  groetjes,
  Harry

 30. Trinity schreef:

  Jongens, even voor de duidelijkheid. Luna heeft altijd gelijk!!

 31. Frank schreef:

  Ik heb een neef, en dat is een nicht.
  En hij is heel gezellig.
  Vooral de reacties van sommige andere familieleden zijn leuk op een familiefeest of zo (niet dat ik daar vaak kom)ze proberen normaal te doen, maar in hun ogen is afkeuring te lezen.
  (ps dit heeft weinig met het onderwerp te maken, dus lees het maar niet)