web analytics

1

EEN MWOAAAAAAH MAANDAG

middengelukt1

IMG_5466
Nou, nou, nou, ik ben opgestaan om 6:00 en ik ben de hele ochtend bezig met het bijwerken van m’n plog… het wordt de hoogste tijd om die echt weer aan het einde van de avond te gaan maken, of in ieder geval elke ochtend de plog van de dag ervoor, want dit schiet niet zo op. Doe het dan niet!

IMG_5467
Hij heeft het nooit geweten.

candycrush
Deze dag is niet mijn dag. Ik maak nog wel een heel ingewikkelde PloesiePoesie met heel veel stippen en strepen en ik merk dat ik weer eelt moet kweken op m’n duim, want het zo intensief gebruik maken van een naald laat sporen achter.

IMG_5451
We doen nog maar een paar afleveringen van House of Cards.

House_of_Cards_Season_1_Poster
De echtgenoot en ik zijn dit weekend begonnen met deze serie en vandaag kijken we al de laatste aflevering van seizoen 1 uit. Top-serie. Morgen door met seizoen 2.

IMG_5471
Oh, en dit is wel een heel onvoordelige foto van ons avondmaal, die ook al niet echt lukte. We aten bloemkool met aardappelen en veel te zoute gehaktballen (verkeerde kruiden). Nou ja, morgen weer een nieuwe dag.

Vorig jaar had ik een betere dag en was ik aan de lente-schoonmaak!

Vorig jaar had ik een betere dag en was ik aan de lente-schoonmaak!

Dit vind je misschien ook leuk...

1 reactie

  1. Jelke schreef:

    Oei, Bruce in de buurt van een klosje…. is íe het alweer vergeten?

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *