web analytics

48

DE TARZAN; NU NOG LEUKER

Vibratormannetje E. liet van zich horen via de mail: ‘Hé Luun, ik heb iets nieuws, echt iets voor jou. Kijk maar even op m’n site of je het wat vindt om te bespreken voor de FOXY.’ Ik keek naar de dieplink die hij me stuurde, maar kon er weinig spannends aan ontdekken. ‘Pff, gewoon een Tarzan! Been there, done that’, mailde ik. ‘Nee, echt, dit vind jij leuk, dit moet je zien, schreef hij terug, ‘ik stuur er wel eentje op!’ ‘Laat maar lekker doorkomen dan’, mailde ik. Ondertussen dacht ik na over wat er in nog te verbeteren viel aan de Tarzan. Er schoot me even niets te binnen. De Tarzan is verkrijgbaar in bijna elk denkbaar formaat, mét of zonder roterende parels, met in-en-uit-stoot-mechaniekje of niet, met of zonder draaiende kop, met of zonder trillend anaalding en met clitoris-trillertjes in werkelijk alle soorten en maten. En dit alles in alle kleuren van de regenboog. Zo’n 2 jaar geleden kwam de eerste waterproof Tarzan op de markt en vorig jaar ontdekte ik een Tarzan met zoveel knipperende lichtjes dat een potje soloseks leek op een bezoekje aan een discotheek. Dus ik was zeer benieuwd met wat voor innovatiefs vibratormannetje E. op de proppen zou komen. Na het 4 jaar recenseren van het nieuwste en het leukste op seksspeeltjesgebied ben ik niet zo heel snel meer onder de indruk, maar gelukkig weet vibratormannetje E. na die 4 jaar precies waar ik van hou; geinige gadgets met veel knopjes. En veel knopjes had de Fingers Delight die hij me stuurde inderdaad. Ik drukte wat links en rechts en het apparaat begon enthousiast te trillen en te draaien. Niet bijster bijzonder, vond ik. Tot ik het knopje met de opdruk ‘audio’ ontdekte. Ik drukte erop en ineens begon er een mannenstem mee te hijgen tijdens het roteren van de parels. “Oh baby, yeah baby, fuck me”, klonk het vanuit de Tarzan. Woehoe! Toe maar! Woehoe! Een verstopte hijgende man; dat was inderdaad precies wat er nog ontbrak aan mijn favoriete seksspeeltje. Ik had het bijna zelf kunnen verzinnen.

Zien en horen is geloven; klik (filmpje, 3,4 MB)

Dit vind je misschien ook leuk...

48 reacties

 1. Mark schreef:

  nou Luun, moet zeggen dat ik der niet echt warm van wordt. Wij hebben laatst ook zo’n ding gekocht, maar m’n vriendin die vond ’t maar niks. Teveel gehannes met allemaal knopjes en uitsteeksels. Misschien eens een ongemotoriseerde proberen. Ps. Deze klinkt alsof je buren buiten aan het sexen zijn, terwijl zelf ernaast het gras aan het maaien bent :D!

 2. Chell schreef:

  Oh mijn god! Ik sla deze Tarzan geloof ik even over! :-S

 3. blue schreef:

  hahahahahha ik weet meteen wat ik voor mijn verjaardag ga vragen hihihihi ;)

 4. Nijnster schreef:

  shit, ik ben pas volgend jaar maart jarig ;-)

 5. Claudje schreef:

  LOL die heb ik niet gezien.. en heb gister nog ff geshopt.. ben benieuwd!!! Heb nog nooiit zoiets in huis gehad!!

 6. SillyCrazyMe schreef:

  Ik ga denk ik toch maar voor the real thing….

 7. c. schreef:

  en dan nu nog in alle talen: JAAAAAHHH: Fuuk mir…Ich komme, ich komme!! :-)

 8. Menno schreef:

  Nu nog een met Digital Dolby en een subwoofer…

 9. Luna schreef:

  Ik dacht meer aan een soort van opneem-systeempje erin… zodat je de stem van je eigen partner op kunt nemen… handig, voor-als-ie op vakantie is…

 10. Jet schreef:

  Even iets heel anders en waarschijnlijk hopeloos oud nieuws, maar was blij verrast je tegen te komen in ‘computerproblemen oplossen voor Dummies’ :-)

 11. Jan F. (de) schreef:

  Het taboe op vrouwen die dildo’s en vibrators gebuiken is voorgoed geschiedenis lijkt me zo, vooral als ik hier moet lezen dat er mannen zijn die die dingen voor nota-bene hun eigen frau aanschaffen.
  Andersom, mannen die hulpstukken nodig hebben:
  http://www.ttr2.com/modules.php?op=modload&name=News&file=article&sid=113&mode=thread&order=0&thold=0
  kan het daglicht dat al verdragen?

 12. Marieke schreef:

  woe! maar echt stiekumpjes kan je het hiermee niet doen….:-)

 13. Marloes schreef:

  De stem van je eigen partner uit je diepste holte horen komen, dat lijkt me idd een heel aparte ervaring :)

 14. Ligt het nou aan mij, of lijkt het alsof op die foto die vibrator “zijn middelvinger” omhoog steekt?

 15. Silvia schreef:

  Dat filmpje bewaar ik even voor thuis, zit momenteel bij mijn ouders…Ben wel benieuwd!

 16. jessie schreef:

  Dat lawijt! Amai, had niet verwacht dat zoiets nog zoveel lawaai zou maken. Argh. Daar gaat mijn plan om _stiekem_ in een ander kamer wat te gaan rotzooien met tarzan :)

 17. Rick de Kikker schreef:

  De versie met stoppelbaard gaat binnenkort in productie.

 18. n8vlinder schreef:

  “in-en-uit-stoot-mechaniekje”??? mijn god, wat loop ik achter :S

 19. Ellen schreef:

  Ik hoef die dingen niet meer. Stel je voor dat ik dood neerval, moeten mijn uitwonende familieleden al mijn voorraden gaan lopen opruimen? Dat idee alleen al schrikt mij af….haha

 20. Menno schreef:

  OK… voor Paul dus Prozac (nooit concurreren Paul, gewoon net als ik een verzameling aanleggen zodat je altijd weer iets verrassends te bieden hebt :-), Marloes wil dus een MP3 opnemer/speler ingebouwd, Jessie een geluidwerende met een oordopje, en n8vlinder een kursus neuktechnologie. En Ellen… ach, als je er doo bij neervalt, dat lijkt me een goede reklame voor het ding..

 21. Ellen schreef:

  whahahaha………………gekkenhuis..:))

 22. KLUUN schreef:

  Alleraardigste giveaway. Ik ga ik Scherz, mijn Duitse uitgever al vast eens polsen. Komt Een Vrouw (Bij De Dokter) gaat in het Duits Mitten Ins Gesicht heten. Is ie ook met Duits als voertaal leverbaar?

 23. KLUUN schreef:

  Of ie ook met witte sokken leverbaar is, vraagt mijn uitgever dort. (http://www.kluun.nl/pivot/entry.php?id=287)

 24. (...) schreef:

  OOK VET COOL!

 25. esther schreef:

  Een vibrator werkt alleen maar onwijs op mijn lachspieren…

 26. Jan F. (de) schreef:

  @Esther: Volgens de Wehkamp-catalogi vroeger, moest je ze ook juist tegen je wang houden!

 27. miss c. schreef:

  esther: dan doe je iets ernstig fout.

 28. d. schreef:

  hahaha…. waanzinning. echt oets voor mijn culita.

 29. Sera22 schreef:

  @esther:
  Dan denk ik dat je de tarzan bij je verkeerde spieren gebruikt. Hij moet niet in je mond maar in je kut.

 30. Mario schreef:

  Het blijft een kutuitvinding…

 31. miss cleopatra schreef:

  De beste uitvinding sinds de vaatwasser, bedoelt u.

 32. Carol schreef:

  Mannenstem? Volgens mij is het gewoon weer Loretta Schrijver hoor…

 33. Wiro schreef:

  sprecht er auch deutsch?

 34. John Methadone schreef:

  It is simple like unix

 35. Exema schreef:

  Maybe one day you will really be the best of all.

 36. Steriod schreef:

  what a nice resource! i am glad to be here.

 37. Janssen. schreef:

  Waarschuwd hij ook wanneer de batterijen bijna leeg zijn???

 38. Dry Eyes schreef:

  Good dry place to talk about it. What an interesting site! I have also a little site about lenses and eyes. So, what a nice contact resource you made! i am glad to be here. I even don’t use my contacts, very nice design 8), it is pleasure for my eyes!

 39. You may find it interesting to check the pages in the field of pacific poker odds pacific poker odds http://www.antiquejunkyard.com/pacific-poker.html http://www.antiquejunkyard.com/pacific-poker.html – Tons of interesdting stuff!!!

 40. You are invited to take a look at some relevant pages on free internet poker free internet poker http://www.adspoll.com/ http://www.adspoll.com/ .

 41. tips schreef:

  unequal forbidding apiary knack curtains remoteness adsorbing Miltonized immutable old old http://www.realestateseller.net/free-credit-check.html http://www.realestateseller.net/free-credit-check.html leftward,

 42. Matthew Sriver schreef:

  Good website design and information! Greetings to you for what you’ve done with your site Thanks for all the materials you provide.

 43. towel Semitizes,barricades Lumpur ruins pate McPherson?predilections excavated! phentermine weight loss drug stacker 2 phentermine weight loss drug stacker 2 http://s3.phpbbforfree.com/forums/?mforum=phentermine4u http://s3.phpbbforfree.com/forums/?mforum=phentermine4u … Thanks!!!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *