web analytics

18

LUNA EN DE SCHROEVEN-EN-MOERTJES-MANNEN

Een idyllisch barbecue-moment werd wreed verstoord door een oorverdovend lawaai. Een motor. De 2 aanwezige mannen keken op van hun worstje en begonnen een verhitte discussie over welke motor het moest zijn geweest die door de straat reed. Over geluid en kleppen en cilinders. Ik snapte er weinig van en moest gelijk denken aan een uitzending van ‘Wedden Dat’ waarin een freak alle motoren ter wereld aan hun geluid wist te herkennen. “Volgens mij was het een Harley Davidson”, zei ik in een poging om mee te doen met het gesprek. “Nee, natuurlijk niet”, zei de ene man en hij legde me daarna uit dat Harley’s een totaal ander geluid produceren dan andere motoren. “Ik heb niets met techniek en machines”, zei ik, “behalve dat programma ‘Junkyard Wars’ op Discovery Channel, dat vind ik wel geinig.” Dat kenden ze wel dat programma. “Geweldig om te zien hoe fanatiek mannen bezig kunnen zijn met schroefjes en moertjes”, vond ik. Dat vonden zij ook, want zij waren zelf ook fanatieke schroeven-en-moertjes-mannen. En motor-mannen, dat ook. Het gesprek viel even stil en ik zocht naar andere technische onderwerpen die mij wél aanspraken. De mannen aten hun worstje. “Kennen jullie die site Fucking Machines?”, vroeg ik. “Ja!”, riepen zij in koor. “Heb je die roulettetafel met die 4 dildo’s gezien! Die is echt bizar”, zei ik. “Ja, maar die Pussy Whacker zit beter in elkaar”, zei de ene man. “En die boormachines met die vibrators! Hoe komen ze erop!”, zei ik. “Ja, er staan een paar leuke apparaatjes tussen”, zei de andere man. Zijn ogen glinsterden. “De meeste van die machines worden aangestuurd door een vliegwiel”, zei de ene man. “Ja, schroefjes en moertjes”, zei ik. “Weet je”, zei de andere man, “volgens mij is dit voor het eerst dat ik met een vrouw een gesprek heb over techniek.” “Je moet gewoon naar de juiste combinatie zoeken” zei ik, “ik heb trouwens nog wel een dildo thuis.” Daarna viel het gesprek weer stil. Ik at mijn kippetje, de mannen gooiden nog een hamburger op de barbecue en dachten ondertussen na over vliegwielen, schroeven en moertjes.
www.fuckingmachines.com

Dit vind je misschien ook leuk...

18 reacties

 1. Erwin schreef:

  Het blijven kutapparaten.

 2. Chell schreef:

  Volgens mij hoef jij niet meer na te gaan denken over iets om voor je verjaardag te vragen Luna ;)

 3. Ellen schreef:

  Had je nog een reservepilletje? grinzzzzzz………………

 4. koen schreef:

  pfft, techniek en machienes … het zegt me nog steeds niks …

 5. M%n schreef:

  Het gesprek viel stil nadat je vermeldde dat je nog wel ergens een dildo hebt liggen thuis? En dan denk jij dat de mannen gaan nadenken over vliegwielen, schroeven en moertjes?
  :)

 6. Erwin schreef:

  @M%n
  geweldige (link)

 7. Rick de Kikker schreef:

  Vrouwen en techniek, dat gaat toch prima samen?

 8. Nijnster schreef:

  Hahahahaha

 9. PaulH schreef:

  Geweldig verhaal! hahaha

 10. blue schreef:

  mijn hemel!

 11. Flep schreef:

  Je brengt me steeds meer in verleiding om te gaan lifeloggen ;)

 12. Jan F. (de) schreef:

  Mij juist niet: no way dat ik het zo leuk zou kunnen maken als ons’ Luna. :) Kus!

 13. Jet schreef:

  Even heel iets anders en waarschijnlijk al hopeloos oud nieuws; maar geinig dat ik je site zomaar tegenkwam in het boek ‘computerproblemen oplossen voor Dummies’ ;-)

 14. Luna schreef:

  Eh, nee, dat wist ik niet, dat ik in dat boek vermeld sta… :-)

 15. En ga je binnenkort ook een dildo met een boormachine aanschaffen ? Of hou je het maar op je eigen vertrouwde tarzan :p?

 16. Afwas schreef:

  In mijn schuur staan onder andere een stukke kantentrimmer en een op afstand bestuurbare racewagen waarvan een wiel is afgebroken. In mijn zieke geest ontstaat thans het idee om daar iets moois mee e doen….

 17. Marieke schreef:

  Laatst zat een mannelijke collega mij te dissen in zijn antwoord op mijn sms’je: hij had het over technieken waarmee het mogelijk is voor een modem om zowel te zenden als te ontvangen en dat dit nu ook in de mob tel. business gebruikt gaat worden….alsof ik dat niet wist…..En als ik iets niet weet, dan zoek ik het wel op!!

 18. (...) schreef:

  VET COOL MAN!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *