web analytics

0

BEN IK STERKER DAN DRANK?

Ik drink te veel. Dat wist ik al, maar het is altijd leuk om een testje te doen via internet. Vul de vragenlijst op onderstaande site in en je kan meteen lezen of je je zorgen moet maken over jouw drankgedrag. De lijst bestaat uit 8 vragen en als je meer dan 5 vragen met ‘nee’ beantwoordt, dan is het duidelijk dat ‘alcohol het bij jou voor het zeggen heeft’. Helaas, maar niet geheel verassend, moest ik 7 vragen met ‘nee’ beantwoorden. Voor de rest is er op deze site eigenlijk weinig boeiends te beleven. Het enige dat nog een beetje attentiewaarde heeft zijn de sterke (drank)verhalen. Deze verhalen zijn ingestuurd door bezoekers van de site en hebben een hoog oh-oh-oh-wat-was-ik-toen-dronken-zeg-gehalte. Maar de leukste is die van Nicolle; “Hallo, ik ben Nicolle. Ik ben 29 jaar en ik heb nog nooit een slok drank op. Mijn vrienden zeggen altijd dat ik best iets mag drinken en dat het niet erg is als ik drink. Hoe dan ook, ik heb het nog nooit aangeraakt en ik ben van plan het zo te houden.” Goed zo Nicolle, dat is inderdaad een heel sterk verhaal. Luna neemt nog een glaasje. Of 5. Alcoholisme is een bewuste keuze.
www.benjijsterkerdandrank.nl

Dit vind je misschien ook leuk...