web analytics

2

TREKZALF, KUTHUMEUR & EEN CANDYCRUSH-MIJLPAAL

middengelukt1

IMG_0017
Dat is nog eens leuk wakker worden op de maandagochtend! Ik ben er om 6:00 uit, rise and shine, en zie het gezellige filmpje van de Guinness Book of Record-poging muziek quiz van gisteren!

IMG_0018
De rest van de ochtend en middag hang ik achter m’n computer samen met Bruce. Er gaan een heleboel dingen mis, kut, klote, tyfuszooi en ik kan er even helemaal niks over zeggen, maar ik heb een kuthumeur… Geldzorgen, drama, onrecht, onmacht, gedoe. Niet leuk.

IMG_0019
Ook niet leuk is het feit dat ik een XXXL pukkel op m’n wang heb zitten die maar niet weg gaat (blijf er dan ook af). Ik smeer ‘m in met trekzalf, want het is dus een pukkel onder een pukkel en het is verschrikkelijk! Ik loop dus de hele dag met een XXXL zwarte vlek op m’n gezicht nu. Helpt ook niet echt bij een kuthumeur.

IMG_0020
En dit ook niet. Ik kan visueel een heleboel hebben, maar er zijn grenzen. Die heb ik nu even bereikt. Voor vandaag dan. Ik zet een stukje online over een product dat J.T. (de tester van de mannenspeeltjes) heeft getest: een ASS-X ass-lock (ik zou niet gaan kijken) (of misschien ook wel).

IMG_0021
Kijk, dit is visueel toch een stuk prettiger of niet? Ik zet een review van de Minna Life Ola online op www.vibratorvrouw.nl… Ik heb die site een beetje verwaarloosd. Dom, maar ik vergeef het mezelf (wie anders moet het doen). Ik ben de laatste weken gewoon een beetje lamgeslagen wat sommige dingen betreft. Waarheen? Waarvoor? Dat soort gedachten. Maar goed, er is altijd een tijd dat je je weer moet herpakken. Die tijd is er nu.

IMG_0022
Ik zet J. aan het werk. Hij mag gaatje boren in m’n schelpencollectie.

IMG_0024
Kan-ie heel goed.

IMG_0025
Kijk eens aan! Allemaal work in progress. Schrijven gaat niet meer. Concentreren gaat niet meer. Ik ben verbaal op oorlogspad en het lijkt me beter voor mens en dier dat ik me terugtrek in m’n atelier om meditatief wat lintjes en veertjes aan dromenvangers te gaan hangen.

IMG_0027
Je zou niet zeggen dat ik van binnen hysterisch zit te janken en gillen als er zulke mooie dingen uit m’n vingers komen hè?

IMG_0029
Bij de katers is alles liefde vandaag.

IMG_0035
We eten sla uit eigen tuin en dat is dan ook het enige dat echt goed gelukt is.

IMG_0037
Nina wil op de bank. En dat mag.

IMG_0040
Ik heb Candy Crush verwijderd van m’n iPhone! Ik herhaal; ik heb Candy Crush verwijderd van m’n iPhone! Ik was het ineens zooooooo zat. Hoeveel tijd stop ik wel niet in zo’n stom spelletje wat helemaal nergens over gaat? Uren per week! Stom! Stom! Stom! Geestdodend! Ik kan m’n tijd veel beter besteden. Aan dromenvangers bijvoorbeeld…

IMG_0045
Ja, Nina, toe nou maar. Je mag!

IMG_0046
Leuk plaatje van de dag. Ik ga vroeg naar bed. Inclusief m’n kuthumeur.

Vorig jaar had ik een kater!

Vorig jaar had ik een kater!

Dit vind je misschien ook leuk...

2 reacties

  1. Irene schreef:

    Nou, dat kuthumeur zit zeker in het weer? Me too, babe. Maar cups up… ;-)

  2. Else schreef:

    Trots dat je jezelf opsluit met je humeur, had vorige week ook last van een humeur waar ik niet op zat te wachten. Waarheen waarvoor – ok uhm – werken voor geld, dus site’s niet verwaarlozen. Geld om van te leven & eten – dus een beetje noodzaak ? Helpt dat ? rustig aan #ademinademuit.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *