web analytics

35

THE BRUCE SHOP

Ik was eigenlijk al 2 weken bezig met Koninginnedag. Het plan was namelijk om samen met Monica en Marloes handgemaakte spulletjes te verkopen. Marloes kwam er makkelijk vanaf door haar schoonmoeder te laten breien en die zelf te verkopen en Monica was al weken aan het haken geweest. Ikzelf kwam er ook best makkelijk vanaf door een aantal van mijn te digitaliseren en af te laten drukken op ansichtkaarten. Per 3 en per 10 in een , sticker erop, lintje erbij en klaar. Daarna nog een in elkaar geknipt en geplakt met daarop de 15 verschillende ansichtkaarten. Prijs erbij. Ook nog wat maken, dat ik ook met heel veel liefde schilderijen van andere katten maak. Kon niet misgaan. Het zag er verdomde kek en uit. En ik besloot om toch ook maar een aantal te maken van 7 bij 10 centimeter. Misschien zouden er wel mensen langslopen die een ‘Bruce Canvas Original’ in huis zouden willen halen. Maar dat bleek dus ijdele hoop. Het was ‘kijken, kijken, flauwtjes glimlachen’, maar niet kopen’. Het was veel “Nee, bedankt” en 1 meisje zei zelfs ronduit dat ze de ansichtkaarten stom vond. “En die kat is lelijk”, riep ze erachteraan. Ik heb het maar niet aan Bruce verteld, want zo’n klap komt hij nooit meer te boven. “Het waren maar een paar mensen die zo onaardig waren”, zei Monica. “Ja, maar toch, lullige opmerkingen blijven juist hangen”, vond ik. De verkoop van de Bruce-merchandising op Koninginnedag viel dus best tegen. Maar je krijgt niet wat je verwacht, je krijgt wat je verdient. En uiteindelijk verdiende ik toch iets van 80 euro, waardoor ik mijn drankkosten voor die dag er bijna uit had. Maar beter nieuws is dat er momenteel door vriend M. wordt gewerkt aan een echte ‘online Bruce Shop’! En daar ga ik niet alleen Bruce-ansichtkaarten en ‘Bruce Canvas Originals’ verkopen, maar er komt ook een soort ‘Pimp Your Cat’-shop waarbij ik, in plaats van Bruce, andere katten op canvas ga voorzien van hoeden, petjes, kraaltjes, brillen en veren. Pimp your cat; cause your cat’s worth it.

Dit vind je misschien ook leuk...

35 reacties

 1. Liz schreef:

  Ahh, volgens mij was een mijn vriendin die dat zei. Sterker nog, ik weet het zeker. Maar ze meent het niet hoor. ‘Lelijk’ is het nieuwe apart. Ik heb je kaarten thuis zo lang onder haar neus gedrukt dat ze ze vanzelf ‘creatief’ en ‘leuk’ ging noemen. En ik? Ik vind ze geniaal!

  Net als het Bruce-schilderijtje met iglo-muts. Geweldig!

 2. Rosalie schreef:

  Bruce is cool. Punt.
  Dat ziet toch iedereen!

 3. Jet schreef:

  En met dit logje is zojuist een briljant verjaarskado me de schoot ingeworpen…ik wil m’n poezen gepimpt!

  En tssss…Bruce lelijk?!

 4. Agnes schreef:

  Katten pimpen is altijd goed natuurlijk!

 5. Brownie schreef:

  Ik heb voor het eerst in 4 jaar weer ” getreint ” en met de korting ( waar ik geen recht op had ) en de 2 !!! consumptiebonnen, had ik mijn kaartje er weer uit. Op andere locaties e.e.a. nog goed gemaak qua drank…

 6. Pascal schreef:

  Jullie zagen er goed uit!

 7. Kimske schreef:

  Allemaal leuk een aardig natuurlijk, maar mijn poes Muisje is wel zó mooi, wonderlijk, bijzonder, die hoeft niet gepimpt ;)Maar ben toch wel erg benieuwd hoe je t doet: schilder je op iedere doek steeds een nieuwe Bruce-lee? uitprinten op canvas lijkt me niet mogelijk..? please tell me!

 8. Maurice schreef:

  Petroesjka mag jij niet pimpen…Jij zet Bruce al steeds hoedjes op….En wat krijgt Bruce voor al die vernederingen??

  *Geeft Bruce een plakje ham*

 9. Luna schreef:

  Het is een combinatie van acrylverf en collage met foto’s… en met ‘echte’ materialen, zoals bont, leer, touw, etc. :-)

 10. Brooklyn schreef:

  Behoort ” Pimp your dog” ook tot de mogelijkheden of stel ik nu een hele stomme vraag?

 11. Swampy schreef:

  I want to pimp Pushkin now!

 12. c. schreef:

  Utrecht is nog niet klaar voor Bruce.. In Amsterdam was je los gegaan!

 13. Wiro schreef:

  Zag er allemaal wel kek uit, zoals je het had opgesteld. Wel de moeite waard om even bij stil te staan. Maar kopen? Hmmmm.

 14. Pollie schreef:

  Wat gezellig om steeds te kunnen klikken bij het verhaal en zo de foto’s te kunnen zien. Alsof ik erbij ben.

 15. Rick de Kikker schreef:

  Hoe zou het toch met Bruce Hornsby zijn?

 16. Lau schreef:

  Oohh… pimp my cat! Gaaaf! Ik heb er drie… :-)

  Tssk… Bruce is echt niet lelijk; hij is juist erg leuk!

  Enne… als ik in Utrecht had gewoond/was geweest was ik echt wel langsgekomen hoor!

 17. maria schreef:

  ik wil ook graag mijn dog (Bertje) pimpen… of eh, laten pimpen, door jou dus…
  Zie dat er meer liefhebbers zijn, zou je een klein zijsprongetje willen maken?????

 18. Suffie schreef:

  Ik wil op zich wel een afspraak maken voor een Extreme Cavia Pimping, maar dan moet je beloven dat je geen rokjes of hoepeltjes gebruikt..!

 19. Luna schreef:

  Het is ook de bedoeling dat ik honden ga doen!

 20. Cerito schreef:

  Mooi..ik/wij heb/ben een hond en een kat..
  En ongeveer 4 kwadriljoen fotos daarvan.
  Daar moet wat mee te doen zijn.

 21. johan schreef:

  Hihi, pimp you’re Lobbes !!

 22. Kimske schreef:

  de titel gaat dan zeker ‘pimp my pussy’ worden?? :D

 23. Janssen schreef:

  Nog nooit van mijn leven heb ik een lelijke kat gezien en ik zie er heel wat buiten die 5 van mij om……

 24. Nou, mijn foto’s komen in ieder geval erg mooi uit op jouw blog.

 25. Remke schreef:

  Heee wat een geweldig idee! Ik heb nog een stel Chihuahua’s en een Chinese naakthond in de aanbieding! Misschien is daar nog wat van te maken?

 26. Marloes schreef:

  Ah… als je ook honden doet, heb je er natuurlijk gelijk een klant bij :)

  (je moet van die spamvraag eigenlijk “hoeveel is 3 keer 3” maken :o)

 27. Joyce schreef:

  Ooo helemaal geweldig. Ik wil echt mijn hond totaal gepimpt. Van discobril tot tirolerhoed. Nee serieus, ik houd je site in de gaten, want ik denk dat dit voor mijn hond wel een leuk verjaardagscadeau is. Hij is dan wel kleurenblind en heeft geen smaak, maar zo’n bot gaat ook vervelen natuurlijk…
  Hebben hebben!

 28. jessica schreef:

  Mijn hond lijkt op een kat, meer en twijfel gevalletje, da moet kunnen toch?

 29. seriouzz schreef:

  P. pimpen behoort ook tot het arsenaal aan mogelijkheden?

 30. Nina schreef:

  Luna komt straks om in de poezen- en hondenfoto’s! Ik zie het al helemaal voor me!
  Volgende stap: real-life pimpen? Met je hond of kat een dagje naar Amsterdam. Het huisdier dump je bij Luna, vervolgens ga je lekker shoppen en lunchen, en als je na 3 uur terug komt, krijg je je viervoeter terug, inclusief bontmutsje/hawaiirokje/piratenhoedje en bijpassende coupe!

  En dat idee geef ik zomaar GRATIS weg!! :-D

 31. Amanda schreef:

  >..Naja mensen zonder smaak..Bruce Almighty toch?? xx

 32. Moeder van Luna schreef:

  Bruce lelijk… ech nie… hij is de knapste en de slimste kat van de wereld!!! en ik kan het weten!!!!!

 33. Jill schreef:

  Ja, goed idee!
  Twee katten en twee honden liggen hier al helemaal klaar om gepimpt te worden!

 34. Suffie schreef:

  Lelijk zijn is de nieuwe schoonheid. Als Bruce Lee over mijn rug wandelt voel ik mij één met de kosmos…

  (Daarna nies ik me een dwarslaesie, maar da’s een ander verhaal…)

 35. Guus schreef:

  Hoi Luna, onze katermans Boubou wil ook graag gepimpt worden als koning van de Stollenbergflat…

  Groetjes van Guus

  p.s. Pussy is onzettend leuk….

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *