web analytics

9

LUNA EN DE LAPDANCE

Waar het hart vol van is, stroomt de weblog van over, dus ik wil graag nog even schrijven over vorige week vrijdag. Want toen belandde ik, na het feestje in het webcamhuis, in een stripclub. “Luun”, zei vriend C., “ga jij even op die barkruk zitten.” “Ah, nee”, lispelde ik, maar ik zat natuurlijk meteen op die barkruk. Vriend C. knikte naar een blond moppie en even later stond ze voor me op de bar. Ik keek recht in haar slipje. “Joehoe”, glimlachte ik en het blonde moppie begon met haar heupen van links naar rechts te wiegen. Woehoe, dacht ik. Ze pakte mijn hand en legde die op haar tiet. Een neptiet, maar wat kon mij dat verdommen, op dit tijdstip en na zoveel drank. Handtam en kuikenmak keek ik haar aan. Als ze nu zou vragen of ik de rest van mijn leven met haar zou willen delen, dan zou ik ‘ja’ zeggen. En met liefde, dat ook nog. Ze duwde haar tepel richting mijn mond, en, natuurlijk likte ik haar tepel. En het kon mij niets schelen dat diezelfde tepel al door honderden mannen eerder gelikt was, want nu, op dit moment, was dit blonde moppie alleen met mij bezig. Ze wiegde van links naar rechts. En vriend C. duwde mij een briefje van 20 euro in m’n handen. Die was voor het blonde moppie! Dat had ik wel eens gezien op televisie. Ja! Ik wist wat ik moest doen, dus ik trok haar stukje string iets naar voren om het 20-euro-briefje erin te stoppen. Maar dat was dus niet de bedoeling volgens het blonde moppie, want ze haalde m’n hand weg. Compleet blanco keek ik haar. “Eh”, zei ik. Het blonde moppie stopte het 20-euro-briefje in m’n mond, deed haar slipje naar beneden en duwde mijn hoofd richting haar kruis. Ik kon niets anders dan het 20-euro-biljet loslaten tussen haar schaamlippen. Het blonde moppie keek me nog even aan en vervolgde daarna haar werkzaamheden in de bar. Zij 20 euro, ik 20 illusies rijker.

Dit vind je misschien ook leuk...

9 reacties

 1. Sudesh schreef:

  Kijk, dat gebeurt mij nou nooit he!
  Ik moet altijd ‘handmatig’ het biljet in d’r slipje proppen.

  Hoe kan jij trouwens in hemelsnaam een twintig euro-biljet met je mond tussen haar schaamlippen klemmen?
  Jij móet wel goed zijn met je tong!

  Keertje afspreken? ;-)

 2. Richard schreef:

  Sud je snap het niet, niet de tong maar de schaamlippen doen het werk. Kom je ook overal tegen nu wil je al met je bilspleet 20 euro van luna afhandig maken Tssssss

 3. kluun schreef:

  Ja, Godsamme, tegen dit soort onderwerpen valt niet op te webloggen! Ik ga volgende week ook porno doen. Nu nog zorgen dat ik iets meemaak dit weekend. Iemand tips?

 4. Suffie schreef:

  Ik zou dat wel eens met een handje kleingeld willen proberen, waar zit die tent??

 5. Jan F. (de) schreef:

  @Kluun: in jouw dorp zit vast wel een parenclub

 6. djoey schreef:

  Kijk dat zijn de betere ervaringen, leuk geschreven trouwens :) Maak jij dit soort dingen elk weekend mee ? Dan wil ik wel een weekendje met je gaan stappen.

 7. Kaat schreef:

  Kijk, daar zeg ik nou ‘woehoehoe’ op!

 8. Solly schreef:

  Voor mijn barkruk staan op dat tijdstip en na zoveel drank altijd alleen maar lege glazen van links naar recht te wiegen… :-(

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *