web analytics

22

LUNA EN DE iPOD

Nadat ik partner P. uitvoerig had bedankt, gekust, gepijpt en gezogen voor m’n nieuwe iPod toog ik met mijn nieuwe spelendingetje naar beneden, richting mijn computer. Zo snel mogelijk volladen, die hele iPod, dat was mijn doel. Geen gigabyte mocht ik onbenut laten! Dus cd-rommetje erin, iPod inpluggen, knopje, knopje, knopje en het hele apparaat werkte! Hij deed het! Daarna het moeilijkste; kiezen welke cd ik als eerste op de iPod zou zetten. Zomaar willekeurig een cd van de stapel pakken, dat kon natuurlijk niet. De iPod was nu nog maagdelijk wit en de eerste keer downloaden, dat moest ook voor de iPod een bijzondere ervaring zijn. Dus ik koos voor ‘Best Kept Secrets’ van Lamb. En daarna gooide ik die hele iPod vol met alles wat ik maar aan cd’s of MP3-bestanden kon vinden. Madonna, André Hazes, Paul Oakenfold, alledrie stonden ze in luttele minuten op het schermpje van de iPod en kon ik ze luid en duidelijk door de witte oordopjes horen. Ik draaide aan het wieltje om het volume wat harder te zetten. Wat een geil apparaatje! Wat een systeem! En wat draaide dat wieltje lekker. Soepel. Mocht ik in een volgend leven terugkomen als een stukje techniek dan hoop ik dat ik een iPod word. “P.!”, riep ik naar boven, “ik ben verliefd op m’n iPod, dit apparaat is briljant.” Binnen een paar uur had ik voor 1 gigabyte aan muziek op het minuscule apparaatje staan. En ook de dagen daarna heb ik vooral besteed aan het archiveren van mijn muziekcollectie en het volladen van de iPod. Alles moet kloppen; naam van artiest, album, nummer en genre. Bij elk liedje had ik ook graag het desbetreffende albumhoesje gehad willen hebben en omdat ik toch bezig was heb ik meteen maar zo’n kek roze iPod-sokje aangeschaft. Ik overdrijf niet als ik zeg dat de buitenwereld een stuk leuker kleurt als je er een muzikale omlijsting aan geeft. Boodschappen doen, wachten op een tram of trein en lopen door de Kalverstraat; ik leef al een paar dagen in m’n eigen videoclip.

Dit vind je misschien ook leuk...

22 reacties

 1. seriouzz schreef:

  Er bestaan mp3 spelers met 60 gb geheugen (ik heb een creative)met mini harde schijf, is dat iets voor Luna? En dan ook alles afdraaien en luisteren!

 2. Linda schreef:

  Nu nog je Windoze bak het raam uit!

  ha ha

 3. Nina schreef:

  Leuke hobby, he? ;-)
  Geniet er van!

 4. Muffie schreef:

  leuk stuk in de viva!

 5. Maurice schreef:

  Sjeezus. Je pijpt dus P. voor die I-Pod?
  Ik ben helemaal van de wereld hier. Van je eigen centjes had je een I-Potje kunnen kopen!

  Oke, ik geef toe dat pijpen lekkerdere is dan roeren in een donkere grot, maar om zo je dankbaarheid te tonen? Wat betalen ze bij dat naaktblad?

 6. Johannet schreef:

  Prijzig sokje.

 7. tjikki schreef:

  Ik hou het bij mijn minidiscje :) old school!

 8. Foefer schreef:

  Foefer wil OOK zo’n sokje, fluorgroen welteverstaan! (eind april ben ik jarig – hint!)

 9. Laantje schreef:

  Gepijpt en gezogen? Misschien wil me meissie ook wel een i pod?!

 10. blue schreef:

  Ik wil ook een Ipod..en een foto in de VIVA :)) leuke foto en leuk artikel!

 11. Menno schreef:

  Pijpen? Zuigen? *hijg* wil je misschien nóg een iPod, iets in het rood bijvoorbeeld, voor bij dat kekke jurkje?

 12. Sillycrazyme schreef:

  Donders, die p laat zich ook makkelijk ompraten! Doe mij maar een vent met een beetje karakter! (oh wacht die heb ik al, en nu kibbelen we de hele tijd over de kleur van de voordeur..)

 13. Rick de Kikker schreef:

  Ik pijp niemand voor een iPod, never!

 14. Hera schreef:

  Bij mij doet je link naar die flitsend roze iPodsok van je het niet. Dat je het weet.

 15. Moljevic schreef:

  Wat is het verschil tussen pijpen en zuigen? Maar eh, iPod maakt het leven leuker, dat is waar.

 16. Moljevic schreef:

  M’n vriendin is aan de mini, zonder gepijpt te hebben (kut).

 17. @Moljevic
  Voor Pijpen heb je een mannelijk geslachtsdeel nodig, zuigen kan overal aan.

 18. stolb schreef:

  vrouwen en apples, alsof de duivel ermee speelt…

 19. Dantzig schreef:

  Moet ik concluderen dat iPod sucks? ;)

  Zag er toevallig een in de vitrine liggen, zwart met rood. Nog nooit zo’n magisch apparaatje gezien. Ga nu – na het lezen van je verhaal – mijn jas aan trekken en naar de winkel!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *