web analytics

12

LUNA EN HET BLOEMETJE

Het is leuk om mensen af te zeiken. Heerlijk. Onder webloggers en lifeloggers is het vooral leuk om elkaar af te zeiken. En dan het liefst in elkaars reactieforum. Nu ga ik een gezellige discussie niet uit de weg, maar elkaar keihard afmaken is niet aan mij besteed. Zo vond ik het regeltje: “Luna is een hoer”, niet echt gepast in mijn reactieforum. Ook heb ik ooit: “Fuck Luna”, gelezen. Daar hou ik niet van. Daar was ik een beetje boos om. Je kan iemand ook op een nette en vriendelijke manier iets duidelijk maken. Weblogs en lifelogs zijn gratis en voor iedereen toegankelijk. Vind je ze leuk, dan moet je ze lezen, vind je er niets aan, lees ze dan niet. Heel simpel. Nu is Ramon van http://ramon123.diaryland.com een actie opgestart. Een actie om nu eens lief tegen elkaar te zijn. Hij vraagt webloggers: “Lieve webloggers van Nederland, verenigt U! Kunnen we niet gewoon weer allemaal vriendjes zijn? Plaats een bloemetje op je site!” Ramon zegt stout = fout, lief = het devies. Ja, dat gaat natuurlijk niet vanzelf, dus heb ik om zijn actie wat kracht bij te zetten net in m’n eentje een xtc-pilletje geslikt. Gewoon omdat ik toch al verslaafd ben. En inderdaad. Via www.weblogger.nl ben ik alle weblogs afgegaan. De weblogs die me normaal geen fuck konden interesseren zagen er nu een stuk leuker uit. Hartstikke interessant allemaal. Mooie plaatjes ook. En vooral het werk dat in die sites zat! Jeetje. Mijn advies aan alle webloggers, lifeloggers en internetsurfers; slik eens een pilletje. Alles ziet er een stuk beter uit.

Dit vind je misschien ook leuk...

12 reacties

 1. JDvanV schreef:

  Alleen al door de keuze van het woord devies als rijmend vervolg op lief wil ik meedoen. Nu nog ff er voor zorgen dat ik ook aan de pil zal gaan. Of mag een goed hasje ook?

 2. Ed schreef:

  Jawel, na een joint of 2 zijn die weblogs enorm grappig.
  Wat een fout bloemetje trouwens, die heeft mijn vader in 3-voud op zijn homepage staan.
  En zo lief is die man vaak niet.

 3. KJ schreef:

  Ik denk dat Luna gelijk heeft als lief zijn niet vanzelf gaat. Voor lief zijn is het namelijk van belang om lief te hebben. Niet de ander maar vooral jezelf. Alleen in de waardering voor jezelf kan je de kracht vinden voor het lief zijn voor de ander. Zelf-liefde als voorwaarde voor lief zijn. En dat is precies het proces dat drugs kunnen versterken. Logisch toch.

  P.S. Luna, ik vind sommige teksten op die verstuurbuttons heel leuk. (tiktik) maar andere een beetje….

 4. oeps schreef:

  in je eentje een pilletje geslikt?
  Dat klinkt wel een beetje triest.

 5. oeps schreef:

  Ik bedoel: dat klinkt heel lief!

 6. KJ schreef:

  Humor kan oeps niet worden ontzegd.En volgens mij nog lief bedoelt ook

 7. olav schreef:

  Wat voor soort pilletje was het? ik heb alleen nog supemannetjes

 8. Luna schreef:

  KJ, omdat je het zo lief vroeg zijn de teksten op de verstuurbuttons meteen veranderd!

 9. Suzanne schreef:

  I’m a natural (lief zonder pil). Vandaag heel lief geweest, want:
  1. nam niet het laatste broodje in onze kantine-oorlog
  2. heb toen ik een cadeautje kocht ook een cadeautje voor vriendje-over-the-ocean gekocht
  3. heb mijn moeder opgebeld om te zeggen dat ze haar acties bij het tv-programma vermist kan staken, want dat ik niet kwijt, maar slecht tijdelijk verdwaald was.
  4. ben maar heel kort jaloers geweest toen ik in het mailtje van mijn zusje vanuit Zuid-Afrika las hoe ge-wel-dig ze het had
  5. heb toen direct besloten dat zusjes die met Sinterklaas in Zuid-Afrika zitten, geen cadeautjes verdienen, maar een enkele reis richting Spanje

  Oei, dat laatste was weer niet aardig he…

 10. Guard schreef:

  Met zo’n pilletje is het toch al snel….’kvin je lief. Maar ja, je leeft dan ook een uurtje of 2 a 3 in de meest prachtige wereld :-)
  Was de wereld maar altijd zo.*zucht*
  Jammer maar helaas

 11. KJ schreef:

  Luna, je levert meteen het digitale bewijs dat lief zijn echt werkt. Lief van je!

 12. Flashheart schreef:

  Wat zijn er toch nog veel lieve mesen :)

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *