web analytics

8

BIERTJE MET LUNA?

Morgen, 19 januari, vanaf 21.00 zit ik in café De Waag op De Nieuwmarkt in Amsterdam, samen met reageerder van het eerste uur Menno A.! Als er nog meer Luna-lezers of webloggers zijn die zin hebben in een biertje, dan zie ik ze graag! Ik ben die met die bril en dat rode haar.

Dit vind je misschien ook leuk...

8 reacties

 1. PHAT schreef:

  God Luna, dat ik dit moet missen. Ik ben morgen helaas in het zuiden. Ik had graag een biertje met je gedronken en je de dingen verteld die ik van jou weet, maar jij niet van mij. Ik hoop op een vervolg…

  Gr.

 2. Menno schreef:

  Leuk hoor, even Nieuwmarkt – en Luna ontmoeten, natuurlijk. Ik ben die grij(n)zende vijftiger met de Blackberry ;-)

 3. Swampy schreef:

  Damn, got an awful hangover from being out with ex-S last night, otherwise I would join you!

 4. Menno schreef:

  Waddisdatnou, Swampy, dit is toch Amsterdam? Hair of the dog? Eerste rondje voor mij…

 5. Swampy schreef:

  Hair of the dog………..dat is ook waar natuurlijk……….misschien lukt het me…..

 6. Richard schreef:

  Helaas geen biertje meer maar heb wel wat moois van en over jouw op mun site staan
  Grinzzzzz greetings Richard

 7. Ton schreef:

  Verdomme, had je niet gewoon ouderwets een roos in je knoopsgat kunnen doen, zoals ze vroeger altijd deden. Dan zou ik die man zijn geweest met ’t t-shirt van Hair of the Dog: http://www.hairofthedog.com/wear-original.html

 8. Daantje™ schreef:

  Shoot, die heb ik gemist….. Ik hou de volgende in de gaten. Gezellig. Bedankt voor je link van Kluun. Had zijn boek al gelezen maar wat kan die man loggen! Lekker dier die Kluun.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *