web analytics

2

THANK YOU <3

De afgelopen week, weken, heb ik een aantal HEEL GULLE donaties gekregen! Ik heb iedere keer dat ik een mailtje van Paypal kreeg of m’n bankrekening checkte zitten janken, maar ach, ik jank sowieso wat af! Ik heb een gedeelte van dit geld geïnvesteerd in materialen voor een kunstproject voor mijn moeder! Ik ben 13 XXXL rozenkranzen aan het maken in 13 kleuren en 13 thema’s (waarover later meer). Van de donaties heb ik hele kekke shit gekocht die ik normaal gesproken niet zou kunnen betalen (amuletten-dingetjes, glazen buisjes om dingejtes in te doen, bedeltjes, kortom dingetjes en spulletjes). Ik ben hier HEEL, HEEL BLIJ MEE! Ik hou zowel mijn donateurs (haha, ja, net de Postcode-loterij) als de lezers van deze site op de hoogte van dit project… En ook mijn eigenste moeder natuurlijk! Zij maakt weinig mee in haar ziekenhuisbedje en ik laat haar elke dag zien wat ik gemaakt heb. Voor haar. Omdat er ook stukken van sieraden van haar van vroeger in verwerkt zijn. En dingetjes van haar moeder. Oude oorbelletjes van mij. Het is 1 grote kitsche toestand met verwijzingen naar alles wat mijn moeder mij geleerd heeft. En; het lijkt mij de hoogste tijd om een keer te gaan exposeren en ik zou heel graag willen dat mijn moeder dat nog meemaakt!! Lieve, lieve donateurs; ik stuur jullie mijn virtuele dankbaarheid! WOW!

Dit vind je misschien ook leuk...

2 reacties

  1. emi schreef:

    wat zijn ze mooi aan het worden!

  2. sindee schreef:

    Gaaaaaf! Investeringen door en voor Luna :))

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *