web analytics

0

PROBEREN NIET ZIEK TE WORDEN OP WOENSDAG

middengelukt1

IMG_8655
OMG! OMG! Ik voel me slecht! Ik hoop toch echt niet dat ik ziek ga worden, want ik ga dit weekend naar Terschelling en vertrek morgen al richting m’n vriendinnetje Roelie! Gelukkig belt de moeder van oppaspuber M. dat M. zich ook niet zo tiptop voelt en thuis blijft vandaag. Dat is heel zielig voor M., maar zo kan ik nog even in bed blijven en rustig aan doen vandaag.

IMG_8657
Ik deel even het recept van een geweldige dadeltaart met de rest van de wereld.

dadeltaart
En hier staat het recept van die dadeltaart.

IMG_8658
Ik zou het bijna vergeten, maar vandaag zijn J. en ik 6 jaar samen. In die 6 jaar ben ik ehm, denk ik, ehm, zo’n 10 kilo aangekomen en hij is er minstens 20 afgevallen… ergens gaat hier iets mis, maar wat?

IMG_8659
Het ligt vast niet aan die dadeltaart. Toch? Ik maak er 2, want die neem ik mee naar Terschelling morgen.

IMG_8660
Even een best wel light lunchje tussendoor; pasta met courgette en Parmezaanse kaas.

IMG_8661
Ik zit mezelf in de weg en surf een uurtje doelloos over het internet en kom dit plaatje tegen.

IMG_8663
Ik kijk een paar afleveringen van Mijn Leven In Puin.

IMG_8665
Ja, mijn kantoor ligt ook in puin. PFFFFF!

IMG_8669
Ik had totaal geen zin om te koken, maar ook geen zin in een ongezonde afhaalmaaltijd of friet of pizza, dus met hangen en wurgen deze maaltijd in elkaar gedraaid.

IMG_8652
We kijken naar de slotaflevering van Toni & Tony: Zo Vader, Zo Zoon.

IMG_8674
En nog even een kusje omdat we het al zo lang met elkaar uithouden. <3

Vorig jaar waren J. en ik dus 5 jaar samen...

Vorig jaar waren J. en ik dus 5 jaar samen…

Dit vind je misschien ook leuk...

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *