web analytics

19

PLOG ZONDAG 16 OKTOBER 2016

beginpaginatotaal

img_0255
Vandaag begint de Moon Challenge. Hartstikke leuk, maar ik ben vandaag tot geen enkele challenge in staat. Ik ging slapen om 4:30 en werd wakker om 8:00 met overal spierpijn en her en der wat blauwe plekken. Was het het waard Luun? Nou, best wel. ;-)

img_0256
Aaaaaah, m’n moeder heeft me een lief plaatje gestuurd!

img_0257
Soep en de krant! Cathelijne had gisteren het Parool voor me meegenomen én ik kreeg ook nog een proefabonnement van haar! Mooi! Niks lekkerder dan wakker worden met de krant. En soep.

img_0261
Wat heb ik deze kast keurig georganiseerd! Trots!

img_0262
Hotel California…

img_0263
Ik voel me slechter dan ik eruit zie.

img_0268
Het lijkt nu alsof ik de hele zondag aan het lezen ben, maar dit zijn foto’s van m’n pauzemomentjes. Ik ben heel hard aan het dromenvangers maken tussendoor. Nog veel opdrachten en binnenkort dus een soortement van expositie.

img_0270
Kots. Met je ‘papadag’.

img_0271
Dit is dan wel weer een heel leuke broek en ik denk dat-ie me momenteel fantastisch zal staan.

img_0272
Oh! Nien! Wat zit jij mooi te wachten! Heb je een date???

img_0280
Yep! D. en F. belden of Nina misschien naar de Waal zou willen.

img_0286
Ik mag ook mee.

img_0291
Nina vindt het GEWELDIG! Echt! Ook zo’n dingetje. Hij wou een hond, maar er leuke dingen mee doen? Nooit. Wacht maar tot ik m’n rijbewijs en auto heb hoor Nien, dan gaan we samen elke week naar de Waal!

img_0295
Ik ga even vreemd met Chardonnay. Cheers!

img_0296
Want F. en D. gaan altijd supertjes-voorbereid naar de Waal! Plastic bekertjes, wijn, bier en sigaretten. Meer heeft een mens niet nodig.

img_0302
Al zijn goede vrienden en een dikke hond ook belangrijk.

img_0311
Nina vindt het te gek aan de Waal! Rennen, rennen, rennen! We gooien steeds stenen in het water en die probeert ze dan te zoeken. Per ongeluk ook een steen tegen haar bek gegooid, maar hé, het is een Amerikaanse Bulldog, die geven geen kick bij pijn.

img_0318
En alle tandjes lijken er nog in te zitten. Woef! Woef! Woef!

img_0333
Wow!

img_0334
Echt WOW!

img_0345
Nina weet van geen ophouden. Ze wil non-stop spelen.

img_0348
Prima, maar je moet ook even poseren met een steen op je hoofd.

img_0351
Ze wilde nog lange niet, nog lange niet naar huis.

img_0355
Maar we worden weer keurig afgezet thuis.

img_0359
Kapot. Moe.

img_0363
Ik moet een kastje ophangen. Toch wel een dingetje. Vriend D. had al schroeven met pluggen meegenomen, want die kon ik nergens vinden in de schuur. Maar het blijkt dus een betonnen muur en ja, dat gaat niet met een gewone boor en ik heb er toch zeker 2 boortjes op gebroken tot ik daarachter kwam. Gedoe. En de betonboor kan ik niet vinden.

img_0364
Doei.

img_0368
Ik ga lekker op de bank en heel misschien ben ik wel in slaap gevallen, want zo’n kort nachtje doet een mens geen goed. Of wel, het is maar hoe je het bekijkt.

img_0371
Ik word een paar uur later weer wakker met honger. De zaligheid om lekker op je eigen bank in slaap te vallen en niemand die zegt dat het tijd is om te gaan koken! Ik had nog een bak hachee van m’n moeder in de diepvries, dus ik hoef alleen maar wat rijst te koken en de hachee in de magnetron op te warmen. Wat een luxe! Hmmmm…

img_0372
En dan kan ik lekker de hele avond achter m’n pc om wat stukjes te schrijven! Heerlijk! Heerlijk! Heerlijk! Niemand die zegt dat het tijd is om naar bed te gaan. En ook heerlijk dat de woorden weer vanzelf komen. Geen reviews, maar columns. Heerlijk! Heerlijk! Heerlijk! Zal ik nog een keertje schrijven dat ik het zo heerlijk heb!?

img_0375
Nina heeft het ook heerlijk gehad vandaag. Ze is te moe om haar ogen open te houden.

Dit vind je misschien ook leuk...

19 reacties

 1. Joop schreef:

  Heerlijk! :-)

 2. marleen schreef:

  Aaah lekker zeg! Met je hond naar het water is het fijnste wat er is :) :)
  Enne ik vind dat je die broek mag kopen hoor! Hij is geweldig!

 3. Liess schreef:

  Nina ziet er moe uit hahahaha.

  Zit jij zover van de Waal af? Die loopt toch letterlijk langs Tiel?

 4. Ria schreef:

  Leuk hoor .geniet ervan .xxxxxx

 5. Ingrid schreef:

  Heerlijk om te lezen dat je het zo naar je zin hebt. En Nina……wat een heerlijkheid. En wat was het heerlijk weer. En wat ben jij stoer. Met alles.

 6. Maurice schreef:

  Heerlijk!
  Prachtmensen heb je om je heen.

 7. Jan Folkersma schreef:

  Ik wil niet zeuren maar dat zijn drie plogs achter elkaar zonder Bruce…

 8. Paul schreef:

  Ik ben fan van jouw geschreven stukjes, dat weet je! Dus ben heel blij dat de woorden weer volop vloeien.

 9. Esther schreef:

  Echt fijn <3

 10. Irm schreef:

  Spierpijn, blauwe plekken en een nacht met weinig slaap… Ja, nu wil ik het weten ook! :-P

 11. nono schreef:

  Ik hoop dat je blauwe plekken en het late naar bed gaan idd suggereren wat ik denk :)

 12. nono schreef:

  Of heeft Nina je uit je slaap gehouden met wilde dromen en heb je daarom blauwe plekken :p

 13. Joop schreef:

  Of ben je gaan kickboksen? Vertel! Vertel!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *