web analytics

0

PLOG ZATERDAG 27 AUGUSTUS 2016

beginpaginatotaal

IMG_8217
Nou Nien, vandaag zul je het met mij moeten doen, want J. is dit weekend naar een rugby-toernooi.

IMG_8220
Ik maak de antwoordenveren af met mooie kralen een een leren koordje.

IMG_8223
Ik krijg bezoek van m’n favoriete Jehovah’s Getuige! Ze heeft haar dochtertje meegenomen en die is erg onder de indruk van al mijn spulletjes. Ik laat haar ook even m’n atelier zien op zolder en geef wat schelpen en bijzondere veren mee. In ruil krijg ik de nieuwste Wachttoren en Ontwaakt! Goede deal!

IMG_8225
Oh! Wat mooi! Dit zijn smudge-sticks. Iets met het verspreiden van bepaalde in de brand gestoken kruiden. Of zoiets. Of met het verspreiden van talkpoeder tijdens een massage. Ik weet het ook niet meer, behalve dat ik heel blij ben met hoe ze geworden zijn.

IMG_8227
Kijk! Prachtig! Weer iets van m’n TODO-lijst af.

IMG_8228
‘Wat ben jij aan het doen?’, vraagt J. via Whatsapp. Nou, proosten op het weekend met Piet en Riet. En ondertussen nemen we even de hele familiegeschiedenis door.

IMG_8230
Als m’n ouders weg zijn duik ik meteen in die familiegeschiedenis. Ik vind de trouwakte van mijn over-over-grootouders uit 1860! HOE GAAF IS DAT?!!! Ook geboorteaktes van overgrootouders, ik vind heel veel! Heel erg leuk om te zien (en op zoektocht te gaan).

IMG_8235
Ook al ben ik alleen, ik kook toch heel gezond voor mezelf. Iets met courgette natuurlijk! En een restje gebraden kip van gisteren.

IMG_8236
Rest van de avond hang ik in de hitte op de bank met TLC.

IMG_8242

Bruce mag in bed en hij is heel erg blij en spinnen en alles! Maar hij wil niet tegen me aan liggen! Aaaaaargh! Net als ik het wil, wil hij het niet. Eikel.

Dit vind je misschien ook leuk...

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *