web analytics

2

PLOG MAANDAG 16 JANUARI 2017


Deze Blue Monday begon eigenlijk heel goed! Vroeg opgestaan, vroeg aan het werk! Even de plogs van het afgelopen weekend online zetten en toen ergens along the way kwam ik al klikkend en surfend wat foto’s van vroeger tegen. Het beste wat je dan kan doen is stoppen met klikken en surfen en gewoon even wat anders gaan doen, maar ik ben doorgegaan met klikken en zoeken en mezelf afvragen; ‘Hoe dan???’


Nou, en toen werd het janken en janken en janken en toen ben ik maar op bed gaan liggen met Nina.


En toen werd ik uren later wakker met een knallende koppijn. Ach, ik zal het allemaal wel nodig hebben gehad.


Op de bank ga ik verder met chagrijnen.


Al kan ik heus alweer om mezelf lachen. Van chagrijnigheid heb ik gewoon de televisie maar aangezet. Ik kan wel wat afleiding gebruiken.


’s Avonds ga ik gewoon weer door met klikken en surfen en het doorspitten van foto’s, maar nu zonder te huilen. En dat is mooi, want dat betekent dat ik vandaag een hoop verdriet heb opgeruimd! Van je af!!!!!


Dit is een foto van ’toen’ waarin ik het verdriet in m’n ogen kan zien. Put on a fake smile en gewoon doen alsof er niets aan de hand is. Aaaarghhhh!! Nou ja… ik heb mezelf weer even gekalibreerd vandaag! Morgen weer een dag. En dan graag eentje met een real smile!

Dit vind je misschien ook leuk...

2 reacties

  1. Else schreef:

    Tsja ik zie het niet, ik zie gewoon het 2-dimensionale zonder context. Dus je zult zelf eerlijk en oplettend moeten zijn, oplettend op je hart en eigenwaarde.

  2. Ingrid schreef:

    Vrouw…..meisje toch. Ook al ben je NU gelukkig er zijn toch jaren voorbij gegaan die een plek moeten krijgen en daar horen waarschijnlijk zulk soort jank dagen bij.
    Je hebt een toneel carriere aan je voorbij laten gaan. Want op elke foto sta je ogenschijnlijk blij en tevreden.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *