web analytics

5

PLOG DINSDAG 26 FEBRUARI 2019


Ja! Poes! Hallo! Wat wil je? Erin? Er weer uit? Eten? Aandacht? Alles? Okay, dat laatste.


Ik maak foto’s van dit setje en ik schrijf een review. Van een sekstoy-tester naar een lingerie-tester! Geen probleem.


En daarna; naar Amsterdam! Voor een stiekeme, spijbelachtige middag weg! M. moet naar het ziekenhuis voor een check-up en dacht; ik neem mijn meisje mee, die vindt dat vast geen probleem! En die vond dat zeker geen probleem, want ik kreeg koffie en een scone bij De Bakkerswinkel in het Westerpark!


Scone met jam. YAMMY!


Terwijl we richting Westerpark wandelden zag ik een oudere dame buiten zitten. En die leek heel erg op de moeder van Maurice, een lezer van deze site (ja, we volgen elkaar ook op FB, vandaar dat ik haar herkende). Dus ik vroeg of ze ’t was! En ze was het! Hoe leuk! Maurice en ik ‘kennen’ elkaar al 18 jaar, dus uiteraard ging ik even met z’n moeder op de foto en stuurde hem de foto! TE GRAPPIG! En voor hem en z’n moeder kocht ik op de terugweg een reep Tony Chocolonely! Te leuk hoor! Ik had hier de hele dag een grote glimlach van op m’n gezicht.


En die glimlach werd alleen maar groter door de zon en door Amsterdam! Heerlijk gewandeld langs de grachten.


Ik loop van West naar Oost! Heerlijk struinen op de Albert Cuijp!


Ik ga voornamelijk op pad voor m’n Mexicaanse weken! En we moeten nog terug met de auto, dus ik koop geen vis, maar wel heel veel groente, kruiden en allerlei potjes en dingetjes.


Oh. HUIL! HUIL! HUIL! Dit is de etalage waar ik Bruce Lee voor de eerste keer zag. HUIL!!!! Ik wil een kitten!!! Ik wil Bruce!


Okay, okay, m’n eerste wit biertje op een terras maakt veel goed. Ik heb heerlijk geshopt op de Albert Cuijp en M. en ik treffen elkaar weer in de Van Woustraat. We rijden richting Station Amstel en doen een drankje bij George & Marina, een veel te dure tent met uitzicht op de Amstel.


Kijk nou, daar staat een man op een surfplank!


En hierdoor mis ik Amsterdam. Ik kocht 3 avocado’s voor 1 euro en ze zijn allemaal perfect. Ik kook de hele avond Mexicaans, waarvan geen foto’s, maar ik ben lekker bezig!


Kijk hier dan op de bank. Nina ligt met d’r poot op M., want; hij is van haar!

Dit vind je misschien ook leuk...

5 reacties

 1. Christa schreef:

  Dat is een SUP-board, een stand-up paddle board šŸ˜‰

 2. Jan schreef:

  De tekst onder de eerste foto had ook onder de tweede gepast.

  Grapje! Kus.

 3. gewebkijk schreef:

  yep sub board, en george marina, (zonder &) 8 )

 4. gewebkijk schreef:

  SUP!

 5. Jessie schreef:

  Wanneer wordt culinair.nl weer leven ingeblazenšŸ¤¤het water loopt me in de mond, ook al zijn er geen foto’s van.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *