web analytics

5

LIEFDE IS, XXL VRIEZER & GOULASH

beginpaginatotaal

IMG_8042
Goedemorgen! 6:09! Ik moet de wasbak hoognodig een keer opruimen en schoonmaken. Morgen.

IMG_8039
Liefde is… alvast een schone handdoek voor elkaar klaar leggen. Hier heeft J. een handdoek voor mij klaargelegd. Ik doe dat nooit, maar dat heeft niks te maken met mijn liefde.

IMG_8040
Nina besluit het rustig aan te doen vandaag en blijft nog even liggen.

IMG_8046
Ik smeer brood voor J. om mee naar z’n werk te nemen en ik maak voor oppasmeisje M. een lunchtrommel. Ik voel mij altijd heel erg georganiseerd als ik dat doe. Daarna geef ik J. een kus, zwaai ‘m uit en haal ik M. uit bed. Broodje eten, op de fiets naar school, weer terug.

IMG_8047
Nina wil uitgelaten alstublieft.

IMG_8049
Dit is onze schuur. Goed opgeruimd hè? Ik vind dat J. de schuur moet opruimen, maar als ik heel eerlijk ben is het grootste gedeelte van de spullen die er staat van mij. Maar dan nog kan hij best mijn spullen opruimen. In de schuur staat onze XXL vriezer. Ik haal er een kilo runderriblappen uit voor de goulash die ik ga maken.

IMG_8051
Onze diepvries zit propvol.

hongaarsegoulash
Het recept komt op www.culunair.nl.

IMG_8071
Ik schrijf wat, ik lees wat en Bruce tuurt hier naar een Turkse tortelduif. Hij kan ‘m hebben, zegt-ie.

IMG_8079
J. haalt dochter S. en een vriendin op, we eten goulash en omdat ik nog steeds last heb van m’n nek en schouder ga ik in bad. Onze badkamer is volledig in jaren-70-stijl. Na 10 minuten vind ik het al niet meer lekker in bad. Waarom denk ik altijd dat ik het wél lekker vind?

IMG_8088
Nina’s favoriete dag is vrijdag, omdat dan dochter S. komt en vaak een vriendin meeneemt. Nina hoort erbij en wurmt zich altijd tussen de meiden in en wordt kapot verwend met aandacht.

IMG_8096
Nina denkt dat ze ook een pubermeisje is. Ze wil graag een eigen smartphone.

IMG_8100
Ik lees m’n boek uit op de bank en we kijken The Voice Kids. Vrijdagavond betekent ook frituurhapjes van separatorvlees. SCORE!

Dit vind je misschien ook leuk...

5 reacties

 1. Brenda schreef:

  Leuk,separatorvlees, een nieuw woordje, effe google opengooien. Getverdemme!!!! Vleesdeeg is nog het minst vieze woordje dat er in de verklaring stond maar zelfs dat vind ik al op het randje van wat ik tussen mijn paneermeel wil vinden…..

 2. Brenda schreef:

  en oh ja, heel leuk dat plogging, eindelijk een schuur gevonden die er net zo uitziet als de mijne ;-) En ik zit ook altijd na vijf minuten in bad al met een rood zweterig hoofd te bedenken waarom ik dit ook al weer wilde., Heel leuk ik kijk iedere dag even of er weer eentje online staat

 3. Anna-Maria schreef:

  Schuur en bad waren geweldig… Wannabee pubermeisje ook.

 4. Veronique schreef:

  Nina wil ook een smartphone….ha, ha, geweldig, zie het zo voor me, doggytalks!

 5. marieke schreef:

  Leuk die nieuwe foto blogs! Goed plan om deze te plaatsen. Ik vind het veel leuker dan alleen een slim stukje.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *