web analytics

16

PARTNER P. IS LUNA’S TOYBOY

De afgelopen weken heb ik het liedje ‘Toyboy’ van de Jack Stafford Foundation zo ongeveer 362 keer door onze boxen horen kreunen. Zo vaak, dat ik het hele nummer eigenlijk nooit meer wou horen. Nou ja, nog 1 keertje dan. Ter gelegenheid van het verschijnen van het tweede album ‘Exes’ van de Jack Stafford Foundation was er afgelopen zondag een optreden in seksclub Casa Rosso. En daar werd tevens hun allernieuwste videoclip gepresenteerd. En laat die videoclip nou net geregisseerd zijn door mijn partner P.! Dus daar moesten we wel even naar toe. Ja, als ik ergens kan verschijnen als hét vriendinnetje van een echte videoclip-regisseur, dan ben ik erbij natuurlijk! En ik ben supertrots op hem! Want de videoclip is momenteel ook te zien op MTV! Zomaar even een videoclip regisseren die op MTV wordt gedraaid. Poe. En daar mag ik dan naast lopen. Het is dat ik ‘m al heb, anders had ik ‘m wel willen hebben, zo’n videoclip-regisseur. Want de videoclip is briljant. En dat vind ik niet alleen omdat mijn P. ‘m heeft geregisseerd. Nee, dat zeg ik omdat partner P. zich, uiteraard, heeft laten inspireren door mij! Door mij en mijn werk-Umfeld. Echt waar! Althans, dat houd ik mezelf voor. Want het liedje ‘Toyboy’ was eigenlijk al inspirerend genoeg. ‘Toyboy’ verhaalt over een man, zanger Jack Stafford natuurlijk, die door z’n ex-vriendin gebruikt werd als seksspeeltje; ‘You only call me when you want a ride / and we never get to play outside / your toyboy’s batteries are running low / and I’m more than a vibrator’. De videoclip is een parodie op alle 0906-advertenties die je ’s nachts op de commerciële tv-zenders ziet. En over leuke mannen gesproken; die Jack Stafford is best een lekker ding. Misschien moet ik hem een keertje bellen op 0906-TOYBOY.
www.jackstafford.co.uk (voor de clip)

Dit vind je misschien ook leuk...

16 reacties

 1. Kaat schreef:

  Jullie zijn goed bezig! Zelfs ik ben een beetje trots. Ik ken maar mooi, de vriendin van een regisseur…

 2. salsa schreef:

  Het is “boy toy”, niet “toy boy”.

 3. Vedat schreef:

  Dat je trots bent op de clip, dat kan ik me levendig voorstellen. Zelf ben ik geen MTV-man. Bietje e oud. :

 4. Hoof schreef:

  Hij is leuk! De typografie had wat ranziger gekund, maar daar moet ik eigelijk m’n grote mond over houden. De échte 0609-filmpjes zijn ook zo onhandig met letters, dus P. moest wel, denk ik dan. Fijn ook dat je het nummer gewoon mag hebben van Jack. Aardige jongen.

 5. Maks schreef:

  Wat Hoof zegt. Partner P. moet ‘s-nachts wat vaker zijn bed uit om die smakeloze 06-dingen goed te bekijken. Mais bon, al te ranzig zorgt waarschijnlijk weer voor uitzendproblemen (Luna weet inmiddels ook alles van wat klanten eisen :-) zo is het altijd wat.
  Verder niets dan hulde, ik zou ook retetrots zijn! En natuurlijk hulde aan ‘s-mans neukteugels en aan die del op de overloop aan het einde van de clip.
  (Jack Stafford lijkt wel op één van de drie Supergrass boys btw)

 6. GeeSpot schreef:

  Terecht trots! Helemaal goed dat clipje!

 7. Don Jan schreef:

  Wat goed! “When nature calls: Answer” ik vind het briljant.

 8. Cerito schreef:

  Leuk clippie….leuk ja…origineel ook..

 9. henk schreef:

  Jee! Wat zingt-ie VALS!

 10. Jan F. (de) schreef:

  Alweer een bewijs dat sex en humor niet samengaan. Neuken is een serieuze business!

 11. Verbal Jam schreef:

  Over Umfeld gesproken: zelfs het nummer is kut!
  (nee hoor, geintje)

 12. Dr.D schreef:

  VJ als heuse grappenmaker!!!
  Het moet niet gekker worden…

 13. Suffie schreef:

  Dr. D, ik wilde net posten dat ik zat te wachten op uw neerbuigende en uiteraard totaal niet door enige vorm van jaloezie gevormde mening over de marginale verrichtingen van prutser P.

  Gelukkig bent u echter nog steeds verrassend.

 14. Kaat schreef:

  Trouwens, je staat in de nwe. revu, piepklein, maar ik zag je wel!

 15. Luna schreef:

  Ja! Haha! Maar ik heb als enige een rode jas aan, dus die knalt er wel uit… partner P. staat er trouwens ook tussen…

 16. benjamin schreef:

  ich mene guten clip drehen bezahle auch gut

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *