web analytics

7

NOTHING COMPARES TO YOU

In het NRC-Handelsblad van vorige week zaterdag schreef jurist en historicus Thierry Baudet een nogal depressieve en negatieve column over de opkomst van seksspeeltjes. Hij was, net als ik, naar de première van Hysteria geweest en was niet echt de spreken over de vrijgevochten vrouwelijke teneur van de avond. Een vriend van Thierry had hem kort daarvoor verteld over de hulpmiddelen die hij gebruikte; elektronische stimulatoren (namaakkutjes en -monden) waar volgens die vriend geen echte vrouw tegenop kon. ‘Een vagina, perfecter dan je in werkelijkheid ooit tegenkomt, of een mond met 3 tongen, onvermoeibaar alle zenuwen van de penis tot het uiterste prikkelend.’ Verderop in Thierry’s column: ‘Gebruik van vibrators, autoblowers en porno levert daarbij prikkels die geen mens kan evenaren.’ Ook schrijft hij: ‘Door hun intensiteit dreigen ze de gebruiker afhankelijk, zo niet verslaafd te maken.’ En verder: ‘Wat dreigt is dat man en vrouw steeds minder genoodzaakt zijn met elkaar hun seksualiteit te beleven.’

Nu kan ik me sowieso niet vinden in de column die Thierry schreef, maar bij deze stukjes had ik metéén zoiets van; waar heeft-ie het over? Die Thierry heeft zelf waarschijnlijk nog nooit z’n piemel in zo’n nepkutje gestoken. En die vriend van Thierry heeft zijn piemel waarschijnlijk nog nooit in een echte vrouw gehad. Want in huishouden Luna en J. worden er niet alleen vibrators en dildo’s getest. Ook arriveert hier wel eens een masturbator voor mannen; een nepkutje, een nepmondje of een nepkontje. Allemaal namen voor hetzelfde; een stuk plastic met een gat erin. De een wat strakker dan de ander. De een met wat meer ribbels dan de ander. Sommigen met het glijmiddel er al in. Bij een ander moet je het glijmiddel zelf toevoegen.

Maar zover ik weet, en ik weet een heleboel van seksspeeltjes, is er op dit moment nog geen seksspeeltje voor mannen te koop dat écht beter, lekkerder of geiler is zijn dan een echte vrouw. Al worden deze speeltjes voor mannen wel altijd aangeprezen met termen als ‘voelt als een fluweelzachte huid’, ‘geniet van een levensecht gevoel’, ‘zij zal je weelderig verwennen met haar volle lippen’ of ‘geniet van de beste blowjob ooit’. Maar zoals Marvin Gaye ooit al zong: ‘Ain’t nothing like the real thing baby’. Dus met die ‘optimale stimulatie’ waar Thierry het over heeft, valt het best wel mee. Je zult hoe dan ook je handen moeten gebruiken om het seksspeeltje op en neer te bewegen, flotsflots, waardoor het hele gebeuren dus basicly neerkomt op jezelf afrukken met een stuk plastic met een gat erin. Helemaal niks mis mee overigens. Ook de huidige seksrobots, hoe levensecht gemaakt ook, komen nog lang niet in de buurt van de seksuele ervaring die je met een echte vrouw hebt. Of je moet het rampetampen op een stuk levenloos plastic van 50 kilo in de buurt vinden komen van een wilde, passionele nacht. Dat kan. Maar ik denk van niet.

En de 500 vibrators, dildo’s, trillende eieren en vibrerende tongen die ik de afgelopen 10 jaar in m’n eentje of met partner heb getest waren leuk, lekker, geil, soms fantastisch, briljant, geweldig, soms teleurstellend, hilarisch, opwindend, apart of gewoon geinig, maar nooit hebben ze het gevoel van seks met een échte man kunnen evenaren. Want hoe intens de trillingen van sommige seksspeeltjes ook zijn en hoe gemakkelijk het ook is om daarmee tot een orgasme te komen, de onvoorspelbaarheid van échte seks, de spontaniteit, de warmte, de geur, het kleffe, de humor, de gesprekken tussendoor, de onzekerheid, het gehijg, het elkaar al ophitsen de hele dag, het samen een sigaretje roken achteraf, het gefluister, de geborgenheid, de verliefdheid, het onverwachte, de liefde, het zoenen en het teasen; dát is pas echt geil. En intens. En verslavend.

Dit vind je misschien ook leuk...

7 reacties

 1. Hoof schreef:

  Jij hebt er natuurlijk ook niks van dat ik staand stond te ovationeren bij de laatste mooie zinnen. Dat hoor je niet. Dus dat moet ik dan toch ook maar even melden.

  Al worden huidechte verwarmde robots met opperste responsiviteit mijn huis binnengereden. Dat is precies NIET wat seks zo geil, intens en verslavend maakt. Echt is echt. En zoveel meer. Echt veel meer.

 2. H.IJ schreef:

  Wat is erger: denken aan een ander terwijl je het met je partner doet of aan je partner denken terwijl je het met jezelf doet? De optie denken aan je partner terwijl je het met een ander doet laten we even buiten beschouwing!

 3. Jan schreef:

  Heb ook wel eens zo’n nepkutje gekocht.Moet verwarmd worden glijmiddel erin, even rukken en klaar.best lekker.
  Maar dan moet je dat ding gaan staan schoonmaken terwijl de geilheid allang weg is.Heb ik het nog maar over een simpel kutje, moet er niet aan denken om zon plastic nepwijf te gaan schrobben na een paar minuten fun.

 4. Coco schreef:

  Er zijn natuurlijk mensen die wel degelijk seks met een robot prefereren en ervan dromen (docu: my sex robot). Maar ik kan me slecht voorstellen dat een overgroot deel van de mensheid dit ooit gaat zien als het ultieme genot. Dus, ja ben het helemaal met jou eens en oneens met meneer Baudet. Column van hem met stijgende verbazing gelezen! En waarom lees ik niks over de seksspeeltjes die juist iets toevoegen aan het spel tussen ‘mij’ en sekspartner?
  En een vibrator gebruik ik voor ontspanning maar het vervangt echt bij lange na niet de ‘real deal’

 5. Inge schreef:

  Weet je, het is niet of/of, maar en/en!

 6. gewebkijk schreef:

  wat heb je dat weer prachtig verwoord.
  (telkens weer verbaasd over)

 7. CiNNeR schreef:

  Misschien heeft Thierry geen lekkere sex, dan spreekt zo’n verhaal van een vriend alweer wat sneller tot de verbeelding. Ook sneu.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *