web analytics

46

LUNA IN HOTEL BAZAR

“P., met mij. Echt je gelooft het niet hier! We zitten in een soort Afrika-kamer! Met een 3-persoonsbed met allemaal grote kussens en daarvoor staan allemaal kleine houten beeldjes van tijgers en zebra’s! En aan de muur hangen allemaal van die Afrikaanse houten maskers en beelden. Er staat een kast van sloophout en er hangen ook van die lijstjes met opgezette vlinders erin. En er is zo’n Bosch-koelkast en kroonluchters! Voor de ramen hangen houten lichtblauwe luiken en 1 muur is helemaal behangen met een soort van Shaka Zulu-poster! Maar het mooiste is de badkamer! Daar staat een houten tobbe met een doorsnee van wel 2 meter, je kan er makkelijk met z’n vieren in! Echt, ik heb nog nooit zo’n mooie kamer gezien! En de badkamermuren zijn helemaal beschilderd met zebrastrepen!”, vertelde ik donderdag enthousiast aan P. nadat vriendin M. en ik gearriveerd waren in Hotel Bazar. Daarna m’n moeder gebeld met precies hetzelfde verhaal en ondertussen het bad vol laten lopen. Een half uur later lagen vriendin M. en ik in de houten tobbe met een wijntje te genieten van het leven. “Wat hebben we het goed hè?”, zeiden we tegen elkaar. Ook de dagen daarna bleek dit hotel een perfecte plek om thuis te komen na een dag hard werken op de Kamasutra-beurs. Eerst wat heerlijke Oosterse hapjes en een paar witbiertjes in het café voor het slapengaan en de volgende ochtend een perfect ontbijt met een ‘duizend-gaten-flensje’, yoghurt, fruit, kaasjes en Turks brood. Nadeel van zo’n ultiem mooi hotel is dat je eigen bed toch een beetje tegenvalt als je weer thuis bent. Dus nu zitten P. en ik er sterk aan te denken om het hele huis gewoon weer te verbouwen. Alles in Afrika-sfeer. Leuke au pair erbij die ons voorziet van oosterse hapjes en oosterse massages en wij kunnen er weer een paar jaar tegenaan.
www.hotelbazar.nl

Dit vind je misschien ook leuk...

46 reacties

 1. kiki schreef:

  Rotterdam is zo gek nog niet hoor!!! Ookal kom je uit Amsterdam…….

  Kus Kiek… blij dat het wat beter met je gaat…. hou dat gevoel van dat bad en dat wijntje vast, of laat het terug komen….. dan doet Luna weer :-)

 2. blue schreef:

  wow
  ik krijg zo al zin om naar dat hotel toe te gaan…wat een verwennerij, zaaaaalig!
  ik geloof dat ik daar best aan zou kunnen wennen :))

  Maarre
  betekent dit positieve geluid dat het beter met je gaat Luna? Volgens mij is iedereen daar nogal benieuwd naar !

  Groetjes van mij!

 3. Luna schreef:

  Ik ben hard bezig om al het negatieve en depressieve te negeren… lukt redelijk vandaag…

 4. Rick schreef:

  Maar wat een leuk hotel is dat!

 5. Luna schreef:

  Het is echt superleuk en ik kan het iedereen aanraden… het is ook niet eens echt duur vergeleken met andere hotels en iedere kamer is weer anders… wij zaten in de Afrika-vleugel, maar ze hebben ook een Zuid-Amerikaanse-vleugel en een soort Marokkaanse vleugel…

 6. Paul schreef:

  Jemig, er lijkt wel sprake van een Wonderbaarlijke Genezing. Je laat je niet kisten, en da’s mooi, heel mooi! Hang on, Luna.

 7. Gyz schreef:

  Jaaaah, duizend-gaten-flensjes van Bazar zijn zooooooooooow lekker … Ik krijg er meteen weer zin in …

 8. samsara schreef:

  He! Ik ben blij dat je terug bent met je verhaaltjes!
  Wat moet ik toch zonder een Luna verhaaltje elke ochtend?

 9. Anna schreef:

  Niemand op mijn werk weet, dat ik, terwijl ik zwoeg achter mijn ikea bureau, eigenlijk in Afrika-sferen verkeer; dat ik mijn ogen eventjes sluit en in een pantervelletje op een zacht kleedje over de grond rol.. Dank je Luna!

 10. Kiers schreef:

  Heee Luna, leuk! Superleuk! Gewoon over the edge te gek superleuk! Is je behang thuis al opgedroogd van de laatste emotiewisseling? Ik bedoel, zou die Afrikaanse zebraverf die je nu over je te gekke retro jaren ’70 print plakbehang gaat smeren, het wel houden?
  Even wat anders. Hebben ze daar bij Hotel Bizar ook een ’40-’45 vleugel?

 11. Trio de Twee Wezen schreef:

  Sterker nog, je reservering lag al klaar…

 12. Stille Genieter schreef:

  Da’s mooi en uh, citaat:
  “Gewoon doorgaan met schrijven, stoppen is voor mietjes!” Fijn!
  Dit gaat lukken iron Luna.

 13. Kiers schreef:

  Mooi, wil ik graag de datum doorkrijgen dat ik mag inchecken. En doe ook maar een blok zeep en een handdoek voor het uitchecken.

 14. Suffie schreef:

  Hum… dat citaat komt me bekend voor..

 15. Van der Putten schreef:

  wat een baggersite zeg! kutmuziek en suffe navigatie

 16. Terrebel schreef:

  Muziek? Ik hoor geen muziek!
  Oh, wacht: m’n boxen staan niet aan omdat m’n zoon slaapt…
  (En ik schaam mij niet eens voor deze reactie! Bovendien vind ik het niet erg gebruik te maken van de lessen van mijn vroegere leraar Nederlands en interpunctie te gebruiken in mijn stukjes.)

 17. roel schreef:

  Groeten uit Oud-West!

 18. Henk schreef:

  Even out of the blue (met het gevaar dat de vraag eerder gesteld is, maar nee Paul, ik ga niet het hele archief door), waarom heeft die Ter Beek (of je Paul heet) in Godsnaam een Golden Girls site??? Zelfs de meest hartgrondige vloek schiet hier te kort…

 19. DereK schreef:

  The golden girls.. ARGH!!
  Golden Girls… mijn eerste gedachte is incontinentie.. stel post-menopauze-wijven, maar grappig zijn ho maar!
  Paul komt op mij over als een GrannySex-type, zo eentje die geen deodorant gebruikt, derhalve altijd stinkt, en die ongeschroomt in zijn neus peutert in het openbaar..

 20. Paul schreef:

  Gekke Henkie en DreK: Dank je!

 21. Erwin schreef:

  Weer verbouwen…. en dan die mannetjes… daar komt de Blues weer!

 22. samsara schreef:

  Ingodsnaam don’t mention the goldengirl-site, anders barst de hel weer los!

 23. Chantal schreef:

  Bedankt voor de tip! Heb net bedacht om eens een kamer te huren en daar een leuke fotosessie te doen!

 24. Henk schreef:

  @Pistolen Paultje: You’re welcome! ;-)

 25. Luna schreef:

  Ja, Chantal, moet je echt doen! Wij zaten er bij FOXY ook al aan te denken, maar we hadden geen tijd meer omdat we kapot waren na een dagje beurs… worden vast topfoto’s! Veel plezier alvast!

 26. Cis schreef:

  ok… eerst afgelopen vrijdag “Het gaat kut. Het gaat ongelooflijk kut. Eigenlijk al maanden, maar de afgelopen weken vormen een tragisch dieptepunt.” en dan zondag “Wat hebben we het goed hè?”…

  Gelukkig maar hoor Luna, maar je slaat wel om, vandaar dat ‘maanisch’?

 27. Kasper schreef:

  Luna is niet ‘maanisch’. Dan zou ze wel anders piepen. Aandachttrekkerij is het!

 28. mannetje schreef:

  Geen kwaad woord over Luna!
  Luna is Luna, laat haar, damn!

 29. mannetje schreef:

  Geen kwaad woord over Luna!
  Luna is Luna, laat haar, damn!

 30. Kiers schreef:

  Ha, daar heb je het mannetje weer, die zelf een beetje wee wordt als er over Luna wordt heengezeken. Kijk maar uit, mannetje, de droeve ende melancholieke dagen van het jaar komen er weer aan. Dat kan nog sneu eindigen.

 31. Joke schreef:

  Afrikaans???
  Dit vermeldt de site

  HOTEL
  Boven het restaurant, midden in het culturele hart van de stad, bevinden zich de achttien hotelkamers van hotel Bazar. Op de tweede verdieping waant u zich in een sprookje van Duizend-en een nacht, terwijl de kamers op de vierde – en topverdieping (alle met balkon) in Zuid-Amerikaanse stijl gedecoreerd zijn. Alle kamers zijn voorzien van een badkamer met douche en/of ligbad, toilet, kleurentelevisie en minibar. EÚn-persoonskamer vanaf Euro 60,00, twee-persoonskamer van Euro 75,00 tot Euro 120,00 per kamer, alle prijzen inclusief belastingen en een uitgebreid Bazar ontbijt.

  CULTUURBARBAAR!!!

 32. Luna schreef:

  Joke, ongelooflijke stomme trut, de Afrika-vleugel is pas sinds een paar weken af… dat ze bij Hotel Bazar niet zo snel hun website bijwerken wil niet zeggen dat ik het verschil niet weet tussen een Afrikaans, een Zuid-Amerikaans of een Oosters ingerichte kamer…

 33. GRAPJAS schreef:

  Hey kids,geen paniek hoor,afgelopen week was ik weer even in Nederland,zoals het er nu uitziet zitten jullie binnen enkele jaren allemaal in de Afrika-sfeer!

  TIS TOCH ZOOOOOOOOOOOOOOOOO GEZELLI.

 34. Cunningham schreef:

  Vraag me toch af waar Joke nou op zoek naar was met zo’n post. Ik denk dat zoeken inderdaad het goede woord is.

 35. Stille Genieter. schreef:

  Joke waarom doe jij zo naar tegen Luna.
  In de vorige collum was je ook al zo narrig. Lang leve de lol hoor meisie.

 36. Kiers schreef:

  Joke & Luna: ik denk dat ik een misogynist ben, een man die vrouwen net zo haat als vrouwen elkaar haten.

 37. potje schreef:

  Joke, wat ben jij een oertrut zeg! Ik heb nu meerdere reacties van je gelezen en je bent een echte kut! Ga lekker ergens anders lopen zeiken!

 38. Joke schreef:

  Oooh, zó herkenbaar dit!!…(zie je…ik pas me meteen aan!!!)

 39. Stille Genieter. schreef:

  Herkenbaar. Ja, dat zal wel vaker voor komen als jij je klep open getrokken hebt.

 40. Meentje schreef:

  Ik zat er 22 sept t/m 29 sept en wat heb ik me vermaakt! Echt het leukste hotel waar ik ooit ben geweest!

  En ik snap de ophef over Joke niet echt. Moet er dan alleen geslijmd worden? Ik heb op mijn logje ook iemand die mij loopt te stangen, en ik vind het wel grappig. Beter dan alleen van die zweverige slijmerds ;) Nu gebeurt er tenminste iets!

 41. You are invited to check some helpful info in the field of partypoker bonus code promotion partypoker bonus code promotion http://www.bitlocker.net/party-poker-promotion.html http://www.bitlocker.net/party-poker-promotion.html – Tons of interesdting stuff!!!

 42. You are invited to check out some relevant pages dedicated to play poker online play poker online http://www.moneydetails.net/ http://www.moneydetails.net/ .

 43. phatmacy schreef:

  Take your time to check some relevant information about store .