web analytics

26

LUNA HOUDT VAN DIRTY TALK

Twee weken geleden ging ik door m’n rug.
Pijn als ik loop.
Pijn als sta.
Pijn als ik van links naar rechts.
Pijn als ik eraan denk.
Maar wel gewoon doorgaan natuurlijk.
Ik ben geen mietje.
Doei!
Er moet worden verhuisd.
Er moest worden ingepakt.
Er moet worden uitgepakt.

Nu ben zelf best wel fan van dirty talk. Van mannen die precies op het juiste moment iets geils weten te zeggen en dan ook nog met precies de juiste intonatie. Op precies het goede moment. Met precies de goede woorden. En dan een goede stilte en een goede zucht erachteraan. En dat dan arrogant en zelfverzekerd, maar dan net weer niet té. Dat zijn nogal wat parameters die moeten worden ingevuld en ik kan mannen die niet weten waar ze mee bezig zijn dan ook ontzettend afraden om ook maar een poging tot te wagen. Niets werkt zo ontseksend als een hijgende en zwetende kerel bovenop je die lispelt; "Ik ga ‘m zo in je natte kutje stoppen." Terwijl je nog lang niet nat bent. Beter géén dirty talk dan slechte dirty talk. Trust me.

"Hoe gaat het?", vroeg hij.
"Ja, wel goed. Uitpakken. Veel. Heel veel. Echt heel veel. Ik wist dat ik spullen had, maar zoveel, dat is wel écht heel veel", zei ik.
"Waarom laat je je vrienden niet helpen dan?"
"Ik ben eigenwijs."
"Ja, dat is dom, ja. Zet je trots opzij."
"Ja, maar nee, maar ja, maar ik wil dit zelf doen, ik moet dit zelf doen. Een soortement van verwerkingsproces."
"Dat snap ik."
"Maar ik heb nog steeds heel veel pijn in m’n rug."

"Ik neuk je morgen wel even soepel", zei hij losjes.

En dat je dan weet dat hij geen bullshit praat.

Dit vind je misschien ook leuk...

26 reacties

 1. darja schreef:

  was dit een van je 25 negers of een fysiotherapeut die een nieuwe behandelmethode voorstelde?

 2. Luna schreef:

  @darja: Hahahaha! Ik val trouwens b.t.w. helemaal niet op negers! :-)

 3. Kuikentje schreef:

  kijk, dat noem ik nou een alternatieve genezer. Daar kan Jomanda niet tegenop ;-)

 4. Honne schreef:

  Lolllllllll, damn was het een lekker ding?
  Is het nog gelukt die dag daarna dan? ;-)

 5. artgrrl schreef:

  rrrrr (soepel), wat helemaal een afknapper is als een man al vóór 7 uur ’s morgens (en ik práát niet eens tegen mensen voor 9 uur) iets wil terwijl je uiteraard niet nat bent en dan zegt dat je beter je best moet doen

 6. Maurice schreef:

  Zo ken ik je weer Luna , hier kan ik weer even mee vooruit als ik me zelf lig af te rukken op jou, lekkere geil sletje van me, oei ik vergallopeer me helemaal, meer van zulke dirty talk please.

 7. Saskia schreef:

  mmm… Ik krijg er een glimlach van op m’n gezicht.
  Geniet er van ;-)

 8. Brooklyn schreef:

  En? Had ie gelijk? :-)

 9. Branwen schreef:

  He gatsie, je hebt helemaal gelijk. Weer.

 10. Nina schreef:

  Goed zo! Geniet er van!

 11. Maurice schreef:

  Luna jij mag s’morgens vroeg altijd op mijn gezicht komen zitten , heerlijk lijkt me dat .

 12. Janssen schreef:

  Wat ben jij een penis jujubes Maurice,of te wel een vreselijke DROPLUL!!!

 13. Maurice schreef:

  Excuses zouden op zijn plaats zijn Janssen, die gemene reactie zegt trouwens veel over jezelf .

 14. marleen schreef:

  dat mauriceke mag nu eindelijk wel eens leren schrijven, die spellingsfouten swingen de pan uit!
  @luna mijn dochtertje zit zo ongeveer in dezelfde situatie als jij, legt ondertussen haar eindexamen rechten af en doet het voor de rest ook schitterend! sterke meiskes, dat beloofd voor de toekomst. succes!

 15. ahum.... schreef:

  Misschien komt Janssen tekort en kan jij het aanvullen Maurice :-) hehehe

 16. Maurice schreef:

  Hoor en lees wie het zegt ,je dochtertje heeft het verstand niet van haar moeder geërfd blijkbaar , laat me niet lachen , vrouwke .

 17. marleen schreef:

  dat was het addertje ;)

 18. Maurice schreef:

  Kijk , nou hoor je het ook eens van een ander Janssen, je klinkt als een tikkeltje gefrustreerd , te dik misschien of krijg je gewoon te weinig aandacht.

 19. honne schreef:

  zucht, wordt er weer een reactiepagina verspilt aan Maurice?
  Dies alleen maar uit op zulke reacties, kan hij zich weer lekker op afrukken ;-) .

 20. ahum schreef:

  Ga zo door Maurice, lig dubbel van het lachen?

 21. Luna schreef:

  @Maurice: Fijn hè, dat je in kunt loggen met verschillende IP-adressen? Ook fijn voor jou dat je je eigen beste vriend moet spelen! Maar ik lees je graag hoor!

 22. Maurice schreef:

  Mag dat of moet ik daar eerst toestemming voor vragen ?

 23. Luna schreef:

  @Maurice: Is niet erg hoor, maar het wordt alleen een beetje moeilijk met IP-bannen straks… :-)

 24. Maurice schreef:

  Hoeft niet Luna , ik stop wel, had geen kwade intenties , vind je wel een wereldwijf die soms erg lekker geile stukjes schrijft , je hebt ook een erg mooie zware stem , je spreekt heel erg tot de verbeelding .

 25. mamamia schreef:

  Ik wordt er wat verdrietig van eigenlijk. Van je verhalen recentelijk. Niet dat ik je veroordeel hoor. Natuurlijk mag je een nieuw katje als je oude is overleden. Natuurlijk kent liefde geen grenzen. Ik ben de laatste die het veroordeelt. Is jouw leven. Daar gaat het me niet om. Maar er zit een onderliggende melancholie die me triestig maakt. Het is als met een clown. Veel kleurtjes en schmink om te verbergen dat hij helemaal niet vrolijk is. Kan zijn dat je zelf heel anders bent en je anders voelt. Maar dat gevoel krijg ik nu dus wel na het lezen van je postjes. Van Maurice hierboven en zijn logischerwijze, want beetje pusherige, onbeantwoorde verlangen ook trouwens. Beetje triestig wordt ik ervan. Veel geluk gewenst! Liefs van een longtime lurker

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *