web analytics

10

LUNA VERTELT DE WAARHEID OP DE RADIO

Gisteravond werd ik door mijn persoonlijke privé-chauffeur J. naar de 3FM-studio gebracht, zodat ik daar 2 uur lang kon praten over seksspeeltjes in het programma PSradio! De sfeer in de studio was superrelaxt en Paul Rabbering en Janine Abbring waren ook helemaal leuk en gezellig en hoewel ik zondagmiddag toch ineens zenuwachtig werd, verdwenen al die zenuwen meteen toen ik de studio betrad. Het was allemaal net echt! Met een eigen microfoon en een eigen computer waarop ik kon twitteren en de binnengekomen sms-jes kon lezen en ook nog met een webcam op mij gericht, voelde ik me eventjes helemaal een echte celebrity! En ik heb 2 uur lang zitten lachen en smilen, maar ik was daar natuurlijk aanwezig als seksspeeltjes-goeroe, dus ik moest ook nog wat zinnige dingen zeggen. Of in ieder geval wat grappige dingen. Of eerlijke dingen. “Maar jouw moeder, die krijgt ook speeltjes opgestuurd hè?”, vroeg Paul Rabbering. “Eh…”, stamelde ik. Nu snel schakelen. Kiezen voor een geintje, eromheen lullen of de waarheid. Maar op de een of andere manier kon ik niet anders dan de waarheid vertellen. Dus ik gooide zonder gêne de ether in dat ik juist hartstikke blij ben dat mijn ouders hét nog doen, dat m’n moeder en ik de grootste lol hebben samen als er weer een doos met seksspeeltjes arriveert en dat ik juist trots ben op m’n moeder (die volgend jaar 70 wordt) en zich er niet voor schaamt om bij mij een speeltje uit te zoeken als haar vorige kapot is. Sorry mam! En terwijl er een liedje werd gedraaid vertelde ik Janine en de meisjes van de redactie over het fenomeen ‘showbeffer’ en alle meisjes begrepen me meteen. En om even een voorbeeld te geven van een typische showbeffer in de muziekbusiness zei ik ‘Dinand Woesthof’ en ja, de meisjes vonden dat ook, hahaha, maar ja, toen was het liedje ineens afgelopen en toen vroeg Paul wat ik nou precies bedoelde en toen heb ik geheel per ongeluk, maar het is gewoon wel de waarheid en de waarheid mag gezegd worden, Dinand Woesthof een showbeffer genoemd. Sorry Dinand! Maar verder heb ik me keurig gedragen en volgens mij geen gekke dingen gezegd waar ik me achteraf voor moet schamen. Al heb ik terug in de auto wel meteen m’n moeder gebeld: “Mamma! Heb je het gehoord? Jij was ook nog even gespreksonderwerp, je bent toch niet boos hè?” Maar dat was ze zeker niet. Ze had zich bescheurd van het lachen en vond het allemaal geweldig. Gelukkig maar. Ik ook.

Een stukje retro-Luna over de ‘showbeffer’, omdat het nog totally actueel is nu: HIER.
Ik werd in 2002 thuis geïnterviewd door een mannetje van de radio… Stukje: HIER.
En het stukje over de radio-uitzending: HIER.
En in 2004 mocht ik samen met 10e op radio1, al vond ik dat lang niet zo leuk als bij 3FM! Het stukje daarover: HIER.

Dit vind je misschien ook leuk...

10 reacties

 1. krista schreef:

  Arnoud en ik hebben 2 uur lang naar je zitten kijken en op sommige momenten echt dubbel gelegen van het lachen!
  Heb heel veel screenshots gemaakt van je!
  Dus die komen naar je toe van de week!
  Liefs,
  Krista

 2. Lizzy schreef:

  Het was super! Ik heb hints gegeven van wat ik allemaal wilde hebben voor kerst (na uitleg van jou)… maar mijn lief denkt dat ik dat niet durf uit te pakken waar mijn moeder bij is! Ik daag hem uit! :-)

 3. Maris schreef:

  Ik zat per ongeluk in de auto en heb het dus gehoord, het was leuk :-)! Maar je klinkt heel anders dan ik gedacht had (veul netter, hahaha).

 4. Luna schreef:

  @Maris: Netter? Hahahaha! Dat vind ik een goeie! Ik ben ook een hele keurige en nette vrouw natuurlijk ;-)

 5. Martijn Rosdorff schreef:

  Hahaha, helemaal vergeten. Ik was ’t maanetje van de radio! In 2002! Time flies!

 6. CiNNeR schreef:

  Heb het helaas gemist. Maar leuk om te horen dat vrouwen van zeventig nog lekker sex hebben. Geruststellend vooral, mooi vooruitzicht. En dat van Dinand, dat is ook gewoon waar vermoed ik ;)

 7. Sharid schreef:

  En wat was je leuk! Thanx nogmaals en wie weet tot nog een keer!

 8. lin schreef:

  Wát een geweldig wijf ben jij!haha!
  En je moeder ook!

 9. Kange Lees schreef:

  ‘Showbeffer’,zo voelde het altijd al aan voor mij, alleen had ik voor mezelf nog geen naam voor het verschijnsel. Dank je wel Luna. Ik heb om een andere reden een hekel aan Dinand Woesthof, een muzikale reden. Nee, niet eens muzikaal, dat gaat nog wel, maar zijn slappe geouwehoer tussen de nummers door als hij optreedt. Ik speel in een band en kreeg een CD-tje met het nummer “Rain down on me”. Het was ‘live’ opgenomen. Ik moest de intro leren, dus steeds opnieuw starten. Op he laatst wilde ik dat nummer niet meer spelen want steeds zei Dinand: “Nog twee nummers naar huis.” Wat is dat nou voor zin!? En dat was niet het enige. Verder heb ik genoten van jouw verhaaltje. Dat is trouwens bijna altijd zo hoor, je schrijft zo leuk. Je hebt zeker nooit een vreemde taal geleerd met een opnameapparaat, dan ga je aan je eigen stem wennen. Ik dacht trouwens dat ik mijn broer hoorde toen ik er later nog eens naar luisterde. Kan ik ergens jouw stem horen? Ik ben best wel benieuwd en onbevangen.

 10. longchamp outletcoach factory outletaaron rodgers jerseylongchamp outletdonald driver jerseynfl packerscoach outlet store onlineGreg Jennings jerseypackers jerseyslongchamp outlet salecoach usalongchamp outletcoach factory outletlongchamp outletcoach factory outletlongchamp usalongchamp outletgaints jerseys 2012longchamp outletgiants jerseys salelongchamp salegiants jerseysnew york giants jerseylongchamp outlet

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *