web analytics

9

SEKSSPEELTJES ZIJN DUS GEWOON HELEMAAL LUNA’S DING

Jaren geleden heb ik meerdere keren een aanbod van BNN afgeslagen om in 1 van hun programma’s te komen praten over seks, drugs en seksspeeltjes. Omdat ik niet bekend wilde staan als ‘het vibratormeisje’. Omdat ik toen nog vertwijfeld naar de hemel kon staren en vond dat ik zoveel meer was dan iemand die vibrators testte. Omdat ik niet wilde dat mensen dachten dat ik dom was. Of een huppelkutje met een dildo. Of dat ze me uit zouden lachen. Omdat ik niet wilde dat m’n ouders in de problemen kwamen als familie mij op televisie zouden zien en zouden denken; waar is het misgegaan met dat meisje? Kan ze nou echt geen keurige kantoorbaan krijgen? Moet ze nou echt zo haar geld verdienen? Wat zielig! Ook wilde ik P. niet in verlegenheid brengen, want die was sowieso geen fan van mijn FOXY-baantje. Die vond mij vooral een kunstenaar en wilde dat ik me in die richting ontwikkelde. En als iemand me toen vroeg wat ik deed vond ik het ook erg belangrijk om meteen te vermelden dat ik naast mijn FOXY-werkzaamheden ook nog in de verstandelijk gehandicapten-zorg werkte. En dat ik dus heus wel m’n HBO-diploma op zak had. En ik heb er absoluut geen spijt van dat ik toen ‘nee’ zei tegen BNN. Dat was toen de beste beslissing. Maar nu maakt het me niet zoveel meer uit wat andere mensen van me denken. Vibratorvrouwtje, dildomeisje, seksspeeltjes-tester, dom, naïef; whatever! Fuck it. Ik test seksspeeltjes. En ik heb er in de afgelopen 10 jaar minstens 500 tussen m’n benen gehad. En dat is een prestatie om trots op te zijn! Of zoals Nico Dijkshoorn in augustus 2002 al schreef: ‘Luna doet boodschappen op de Kamasutra-beurs alsof ze zes ons dungesneden prei gaat kopen.’ Ik kon er in 2002 al om lachen en nu nog steeds. Ik kan leuker, enthousiaster en met meer humor over seksspeeltjes praten dan menig ander. En vooral; zonder dat het plat wordt. Ik kan vrouwen die nog nooit een seksspeeltje hebben gebruikt of er überhaupt nog nooit over hebben durven praten laten schaterlachen, laten fantaseren en zelfs overhalen tot de aankoop van hun eerste dildo of vibrator. Want, seks en seksspeeltjes zijn gewoon helemaal m’n ding. Dus toen iemand van 3FM mij vroeg of ik aankomende zondag voor PSradio over seksspeeltjes wilde komen praten, zei ik natuurlijk ‘ja’.

Zondag, 4 december, tussen 20.00 en 22.00 zit ik totally live in de studio van 3FM. Samen met Janine Abbring en Paul Rabbering. En het gaat over seksspeeltjes dus.
Promo-stukje over de uitzending: HIER

Dit vind je misschien ook leuk...

9 reacties

 1. Siets schreef:

  Inderdaad. Jou column hebben me zeker geholpen bij de aanschaf van mijn eerste vibrator. Heel erg bedankt daarvoor!

  gr Siets

 2. Sandra (uit Utreg) schreef:

  you go girrl…

 3. Inge schreef:

  Weet je, noem het sexspeeltjestestmeisje,of noem het: aan het hoofd staan van de derde emancipatiegolf!

 4. Johannet schreef:

  Allemaal leuk en aardig, maar ik heb een super mooie Cat cameo van de Sint gekregen.
  Dus ik ben ook erg voor de kunstenares in Luna. (sowieso ben ik wel een echte P fan)

 5. BroederMonster schreef:

  Ik ga luisteren!!!

 6. patchwork schreef:

  Nou moe! Moest je voor zo weinig tijd tekst helemaal naar de studio! ´k heb rsi van het geluid op en neer schuiven! Volgende keer naar BNN hoor! ´t oog wil ook wat!

 7. Kange Lees schreef:

  Jammer, ik zag het nu pas. Goede opmerking: Derde emancipatiegolf

 8. longchamp outletcoach factory outletaaron rodgers jerseylongchamp outletdonald driver jerseynfl packerscoach outlet store onlineGreg Jennings jerseypackers jerseyslongchamp outlet salecoach usalongchamp outletcoach factory outletlongchamp outletcoach factory outletlongchamp usalongchamp outletgaints jerseys 2012longchamp outletgiants jerseys salelongchamp salegiants jerseysnew york giants jerseylongchamp outlet

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *