web analytics

37

MAANISCH ADOPTEERT ARIE EN JANUS


Dit zijn Arie en Janus. En Arie en Janus hebben aids. Katten-aids. Dat is natuurlijk op zichzelf al heel erg kut, maar nog veel kutter is dat de meeste katten met katten-aids worden afgemaakt als ze terechtkomen in een ‘gewoon’ asiel. Want deze katten zijn besmettelijk voor andere katten én hebben vaak extra zorg, aandacht en medicijnen nodig. Stichting FIV-FeLV vindt dat ook deze katten recht hebben op een mooie, gezellige en liefdevolle toekomst. En dat vind ik dus ook. Bij Stichting FIV-FeLV kunnen katten met zowel katten-aids als leucose (ook geen pretje) hun laatste jaren gewoon net als andere katten rennen, springen, jagen, knuffelen en een beetje hangen en relaxen. En omdat het goed gaat met mij, met mijn eigen 4 katten én met mijn bedrijfje Maanisch, vind ik het niet meer dan logisch dat ik een goed initiatief als dit ondersteun. En dat kon door het adopteren van een poes of kater die bij stichting FIV-FeLV in Wilbertoord verblijft. Dus! Maanisch heeft Arie en Janus geadopteerd, maar er zitten nog veel meer lekkere, mooie en lieve katers en poesjes die een adoptant kunnen gebruiken! Arie, Janus en ik bedanken nu alvast iedereen die een PloesiePoesie heeft gekocht!
www.fiv-felv.nl

Dit vind je misschien ook leuk...

37 reacties

 1. angelique schreef:

  jeetje wat een hoop katten! hoe heb je je keus kunnen maken? heel goed dat je dit gedaan hebt! ik mag zelf geen kat dus ik adopteer er ook 1. nu alleen nog kiezen

 2. Luna schreef:

  Ik kon ook niet kiezen… maar er staat bij ‘nieuws’ een artikeltje over katten die nog geen adoptant hadden.. dus ik heb er 2 daarvan gekozen… Dus: Janus, Lola, Jochie, Julleke, Zaza hadden nog niemand… En: Frits, Arie, Jip, Pickles, Thom en Trolleke hadden er nog niet genoeg… en eigenlijk heeft geen 1 kat genoeg adoptanten natuurlijk!

 3. Marieke schreef:

  Wow, wat goed! Ik ga er ook 1 adopteren.
  Zou ze allemaal wel willen adopteren, zucht….

 4. angelique schreef:

  Ik heb voor norrit gekozen! Hij doet me denken aan een kat die ik zelf ooit gehad heb.

 5. Marieke schreef:

  Ik heb Frits geadopteerd, zo’n lief koppie :-)

 6. Chelsea schreef:

  Goed werk Luna!

  Chelsea

 7. Maurice schreef:

  Heel goed werk Luna :-)

 8. dre schreef:

  Ik hou het maar bij Unicef, Amnesty international en GIRO 8957 (want ook MENSEN kunnen aids krijgen). Vergeet volgende maand niet om op Georgina Verbaan te stemmen.

 9. Brillie schreef:

  Ik geef veel geld per maand aan goede doelen. Maar zieke beesten moet je niet thuis opvangen, maar door profs laten doen.

  Daarom geef gul.

 10. paco painter schreef:

  Ik heb er al drie mar de volgende haal ik daar

 11. Swampy schreef:

  I just adopted Zaza!

 12. Tasja schreef:

  @Dre; Hihi

 13. koen schreef:

  Luna, vergeet je afrekening niet bij te houden hé, die kan gerust mee in je kosten hoor !
  k zie die belastingen smelten als sneeuw voor de zon ;-)

 14. Cunningham schreef:

  @Dre: goh joh, kunnen mensen ook aids krijgen?
  Als iemand iets goeds doet voor dieren nou niet meteen gaan zeiken dat er ook mensen geholpen moeten worden. Dat doe jij toch al?

 15. helena schreef:

  Inderdaad, wat een vreselijk egoistisch alternatief zeg. Katten gaan helpen terwijl er ook mensen aids blijken te hebben…
  Luna, keep up the good work.

 16. Moeder van Luna schreef:

  Nou ik heb net ook ’n kat geadopteerd “MOOS”
  en hij komt nog uit Tiel ook,is dat toevallig of niet!!! Goed bezig hoor Luna!!!

 17. angelique schreef:

  Ahhhh lieve zaza heeft ook een adoptieouder :)

 18. Pollie schreef:

  Wat lief dat je dit doet Luun, echt hartverwarmend. Ik wist eigenlijk niet dat katten ook aids kunnen krijgen. Heel goed dat er zo’n asiel is! XX.

 19. artgrrl schreef:

  Hmm, mooi initiatief. Afgelopen weekend heb ik net een kat van een goede vriend (die ook nog eens op vakantie is en op het moment zelf van niets wist) moeten laten inslapen, niet wegens AIDS maar waarschijnlijk heftige suikerziekte, of een niertumor. Ik trek het nu niet om te adopteren maar misschien later. Bedankt voor de link Luna!

 20. Brooklyn schreef:

  Goedzo!

 21. marion schreef:

  Dierenthuis en stichting FIV-FELV zijn onmisbaar! Over een paar weken brengen wij (stichting amsterdamse zwerfkatten) er een aantal verwilderde zwerfkatten heen dat in Amsterdam echt nergens meer terecht kan. Blijf ze steunen!

 22. Hook schreef:

  Een goed initiatief vind ik! ik heb zelf al twee lieve katjes. Zijn vroeger mishandeld door hun eerste baasje en hebben allebei gebroken staartjes en waren erg schuw maar door veel liefde komt het weer helemaal goed met ze. Dus ik geloof wel in deze organisatie en hoop dat veel mensen zullen adopteren. Ik weet wel dat ik er serieus over na ga denken.

 23. Janssen schreef:

  Heel fijn dat er een opvang is voor deze dieren die zo’n zwaar leven achter de rug hebben.
  Ja Luna,inderdaad kut, dat ze wanneer ze in het asiel terechtkomen en in moeten slapen…..niet alleen katten met aids maar ook de oude dieren die ze in het nachthok dumpen,broodje mager,geen tand meer in het
  bekkie,zwaar verwaarloosd en geloof me,we pikken regelmatig een traantje weg want je went er nooit aan!!!!
  Hulde voor deze stichting.

 24. Olga schreef:

  Goeie actie!! Ik heb Olle geadopteerd!

 25. Olga schreef:

  En ikke Thom en Lola!
  Ik denk niet dat er nog veel poesies overblijven om te adopteren na jouw oproep!!!
  Luna, you got the power..!

 26. Pollie schreef:

  Ik kon het niet laten. Ik heb Harrie geadopteerd;-)

 27. Luna schreef:

  Aaah! Wat goed van iedereen! Ik weet zeker dat ze er bij de stichting ontzettend blij mee zijn!!! Woehoe!!

 28. Pollie schreef:

  En Robbie! LIEF!!

 29. Annemiek schreef:

  Spuitje heeft mijn hart gestolen. Helemaal toen mijn gezonde rode kater aan het beeldscherm ging snuffelen toen ze in beeld kwam.

 30. Kaat schreef:

  Janus lijkt precies op Mr. Bojangles! Ik heb trouwens net Bob geadopteerd. Omdat mijn eerste vriendje zo heette en ik hem zo zielig vond kijken.

 31. kiki schreef:

  Ik vond Arie zo ontzettend zielig met zijn tongetje uit zijn mond. Dat ik het ook niet kon laten. Later zag ik pas dat jij hem ook al geadopteerd had… Nu heeft Arie dus 2 Adoptie tantes…. Ik hoop niet dat je het erg vind…. :-)

  Onwijs goed initiatief van je. Ik denk dat ze bij die stichting zich wel af zullen vragen hoe het komt dat de aanmeldingen binnenstromen.

 32. Luna schreef:

  Goed initiatief mede-Luna, ik ga zeker 1 of 2 van die katten adopteren, zit nog te twijfelen welke.

 33. Kaat schreef:

  Zo leuk, ik kreeg vandaag een kaart van Bob!

 34. kiki schreef:

  Ik kreeg vandaag een kaart van Arie, en een dvd. Wat een goede stichting

 35. Joyce schreef:

  Ah, ik heb me toevallig een kleine maand geleden over 2 mishandelde, broodmagere, schuwe en gewoonweg echt zielige kittens ontfermd. Te sneu wat mensen die beesten aan doen, ongelofelijk! Anders was het voor mij ook nog een optie geweest te adopteren. Want ik vind dit een supergoed initiatief!

  Super dat iedereen hier meteen aan het adopteren is geslagen. Die beestjes verdienen dat!

  Luna rules.

 36. Joyce schreef:

  Zo, doiiing. Blont. Goodmorning!
  Je adopteert ze a la foster parents, maar dan anders ;-) (Ik kon het allemaal al niet geheel plaatsen i.v.m jouw andere katten)… *schaam*
  Dan ga ik er ook twee adopteren. Kyler en Nietthuis.

 37. Suzanne schreef:

  Super dat je dit op je weblog zet. Deze stichting verdient alle aandacht. Ik ben zelf al een tijdje donateur (kon niet kiezen uit al die lieve koppies) en ze doen echt zulk goed werk.
  Top! :)

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *