web analytics

0

LUUN ONTMOET KLUUN

Nadat ik zijn eerste boek ‘Komt een vrouw bij de dokter’ had gelezen was ik er al helemaal over uit, Kluun, de schrijver van het boek, moest wel een bijzonder mens zijn. Dus toen partner P. naar een vaag reclamefeestje was geweest en vertelde dat hij Kluun had ontmoet was ik een beetje pissig. “Had je mij niet even kunnen bellen?”, vroeg ik. “Maar, jij houdt toch helemaal niet van dat soort feestjes?”, zei P. verbaasd. “Nee, maar ik wou wél Kluun ontmoeten”, zei ik. Dat kon hij van tevoren toch niet weten, vond hij. Nee, maar hij had me wel even kunnen bellen, vond ik. Afgelopen donderdag werd mijn teleurstelling gelukkig helemaal goed gemaakt door een heuse live ontmoeting tussen Luna en Kluun. Zijn Naat en mijn P. waren er ook bij. Net als mijn exemplaar van Kluuns nieuwste boek ‘Help, ik heb mijn vrouw zwanger gemaakt’. Dus dat kon hij dan mooi even signeren. Ook aanwezig waren flink wat glazen bier, rode wijn en glazen Malibu-cola. “Ik vond je nieuwste boek weer top”, zei ik tegen Kluun. “Ik moest heel erg lachen.” Ik vertelde dat P. had ook moeten lachen om zijn nieuwste boek, maar dan eerder als een boer met kiespijn. Kluun geeft een hilarische beschrijving van zwangere vrouwen en hoe daar mee om te gaan. En zo kwam P. er, tijdens het lezen van het boek achter, dat ik me eigenlijk standaard al gedraag als een van hormonen bolstaande zwangere vrouw. Met andere woorden; partner P. vreest met grote vrezen voor de toekomst. “Ik ga je boek pluggen zaterdag, op www.weblogqueens.nl”, zei ik tegen Kluun, “want het is echt een leuk boek voor aanstaande vaders.” Luna wacht er alleen nog even mee, met dat zwanger laten maken. www.kluun.nl

Dit vind je misschien ook leuk...

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *