web analytics

62

LUNA’S AARDJE NAAR HAAR VAARTJE

M’n ouders kwamen vrijdag weer een dagje logeren. M’n moeder en ik zaten achter m’n computer wat foto’s uit te printen en mijn vader liep met een onderzoekende blik door het kantoor. “Sjesus, mam, moet je zien”, zei m’n vader en hij wees naar m’n stapel FOXY-dvd’s. “Het wordt tijd dat we een dvd-speler kopen zie ik. Vroeger lagen hier nog wel eens leuke videootjes om mee te nemen.” “Voor je verjaardag krijg jij van mij een dvd-speler”, zei ik. “Met een stapel FOXY-dvd’s.” Hij vroeg of ik misschien ook een vibrator voor hem had. “Niet voor ons hoor, dat heeft je vader niet nodig, haha, maar voor een collega. Die is ziek en dan geven we een fruitmand met een vibrator erin.” Ik schoof hem een doos met allerhande seksspeeltjes toe. “Ik snap niet dat dat allemaal uitgevonden wordt”, zei m’n vader. Hij hield een ‘Next Generation Impulse TechnoBeat Bullet’ in z’n hand. “Wat is dit?”, vroeg hij. “Een trilei met allerlei verschillende trilprogramma’s. Heel technisch spul”, zei ik. “Sjesus, ik dacht dat het een mobiele telefoon was”, zei hij lachend. “Moet je zien mam”, zei hij tegen m’n moeder en hield het kleinood onder haar neus. “Oh, nee!”, riep ze, “straks breekt dat draadje, niks voor mij.” M’n vader ging door met snuffelen. “Mie so hornie kriem”, zei hij, “waar is dat voor?” “Eh, eh, dat is een soort crème, die moet je op je clitoris smeren. Dan gaat dat tintelen en het is de bedoeling dat je daar opgewonden van wordt.” Hij ging rechtop staan en keek me aan. “Dat doe jij toch niet hè?”, vroeg hij enigszins streng. “Nee pap, dat gebruik ik niet. Dat heb ik niet nodig”, zei ik lachend. “Gelukkig maar”, zei hij.

Dit vind je misschien ook leuk...

62 reacties

 1. Flep schreef:

  Erg herkenbaar :)

 2. Chantal schreef:

  Hahahaha leuk!!!!

 3. Paul schreef:

  Hè, hou ’t toch es leesbaar.
  Al is het lekker leesbaar.

 4. schreef:

  Ook je ouders zijn blijkbaar open minded…

 5. Demos schreef:

  Way coole ouders!

 6. Suusje schreef:

  En ik maar denken dat ik al open minded ouders heb, whooooohaaaaaaa, geweldig! En een fruitmand met een speeltje erin, wat een idee!

 7. Rnow schreef:

  Ik heb er toch wat moeite mee. Ik weet niet wat ’t is.

 8. Gooly schreef:

  Waar haal jij zulke toffe ouders vandaan?

 9. Erwin schreef:

  Ik ga er nog altijd van uit dat mijn verwekking de laatste sexuele activiteit van mijn ouders is geweest. Sindsdien bestaat het onderwerp niet meer voor hen. Ik herinner me de verbazing toen ik op mezelf ging wonen en een 2persoons bed aanschafte.

 10. Eveline schreef:

  Mijn ouders hebben geen sex en hun dochters hebben geen sex. Die vibrator die ik ooit van vrienden heb gekregen op mijn verjaardag heb ik uiteraard nooit gebruikt. Mijn verzameling speeltjes gaat in een doos die ik stevig dichtplak als we gaan verhuizen………

 11. Mannetje schreef:

  Wat een vrolijk stukje! Haha!

 12. Skar schreef:

  Mmm… als ik dit zo lees ben ik een stuk terughoudender wat betreft praten over sex met mijn ouders :P

 13. Paul schreef:

  @Eé & Gooly:
  Luna moet dat toffe, openminded karakter toch van iemand hebben meegekregen?

 14. Yuroen schreef:

  Mmm… als ik dit zo lees ben ik een stuk terughoudender wat betreft praten over sex dan jouw ouders :p

  Op het eerste gezicht lijkt mijn reactie wel op die van Skar. Maar…..

 15. Swampy schreef:

  Ha ha Yuroen, inderdaad goed gezien….kom net bij van het lachen……..

 16. juffie schreef:

  …is dat niet die Via-crème, die ik ooit op jouw advies probeerde…mijn God, wat heb ik een barocco orgasme gehad met dat lubricante goedje. Het eerste voorzichtige likje veroorzaakte niet meer dan een droefgeestige rilling die door mijn droomkerkje voerde. Maar een tweede laagje wat grover aangezet, voerde mij met een schier ondraaglijk genot de hemel binnen. Lieve Luun, het orgasme van een stier kan niet sterker zijn dan het orgasme dat mijn lendenen brak en mij openreet. Ik ben je nog steeds dankbaar.

 17. thefreeze schreef:

  Zeg juffie, kan jij niet gaan loggen? Als je altijd zo schrijft kan dat nog lachen worden.

 18. Majadebij schreef:

  Bij mij is het eigenlijk andersom.. Mijn vader praat over sex en ik probeer het onderwep dan wat te mijden.. bij hem tenminste.

  Het voelt vreemd als een 63 jarige man je naar je sexleven vraagt en vertelt over het zijne. Maar ach.. misschien praat ik net zo met mijn zoon als hij het nu doet. Het hoort nl geen taboe te zijn.

 19. Kør schreef:

  hm… ik moet niet denken aan de aardverschuivende schokreactie van mijn ouders als ze ooit sexspeeltjes in mijn huis vonden. ik geloof dat mijn moeder een buttplug zou herkennen als armbandhoudertje of zo…

 20. Kør schreef:

  En ik zou graag willen dat ze dat bleef denken btw.

 21. ilse schreef:

  @juffie: je had geen betere reclame voor dat spul kunnen maken. Ik wil die crème ook!

 22. novecento schreef:

  Dit log kan zo opgeprikt worden in de categorie ‘wishfull thinking’..
  Best mogelijk dat je ouders hebben gelogeerd, de dialoog lijkt erbij verzonnen. Scriptoefening voor een typerende foxy dvd scene ?
  De berg reacties beloven wederom groot verkoopsucces.

 23. BArt schreef:

  Ha, ha, je bent toch een stuk minder openminded dan ik dacht.

 24. gans schreef:

  ….dat doe jij toch niet he?, vroeg hij enigzins streng. ” Nee pap, dat gebruik ik niet…, maar je mag het nog wel even met je worstenvingertjes controleren hoor pap! Ja, we zijn zo lekker open over sex bij ons thuis….

 25. Paul schreef:

  We gingen me ze alle
  de nieuwe eeuw in
  dankzij novecento.
  Vergeet dat nooit.

 26. Anoniem schreef:

  Haha… grappig

 27. Chantal schreef:

  Ik ben wel heel gezegend met mijn ouders dan! Aangezien ik ze wel precies kan vertellen wat ik zoal doe en waar ik me mee bezig houd (bondage). Geen enkel probleem en ze zijn toch ook al halverwege de 60.

 28. Huug schreef:

  Ze zijn toch niet door het ‘traphol’ gevallen mag ik hopen ?

 29. novecento schreef:

  Ik leef zo lang niet ,Paul.Dat zou je tot troost moeten zijn. En jij, wordt jij wel zo oud ? Moet wel een groots moment worden, zonder mij de 22′ eeuw binnentreden.

 30. Paul schreef:

  Ik heet gewoon Paul, hij noemt zich novecento.
  Ja, dan is hij belangrijker. Ik buig het hoofd in deemoed.
  Hebbie e-mail, trouwens?

 31. popu schreef:

  zo vader, zo zoon en dit in alle varianten :p

 32. novecento schreef:

  nee, Paul, alleen flessenpost, het is 1984.

 33. max schreef:

  net de brady bunch. ik zou het vreselijk vinden als mijn ouders mij zo goed zouden begrijpen. en helemaal over dit onderwerp. ouders zijn er om er een kloof mee te hebben.

 34. Paul schreef:

  novecento en 1984.
  I’m flabbergasted.
  Tada, knul.

 35. novecento schreef:

  ach ja, gebazel over nieuwe eeuwen was in Orwell’s en Kafka’s ook al verloren tijd.Ze kunnen het gewoon niet laten, grote leiders wijzen altijd naar voren in de tijd. Het eeuwig rijk des heren, das vierte reich, het duizendjarig paradijs, the new american century, altijd de salto mortale.

 36. Paul schreef:

  Bravo!
  Nope.

 37. Frozen schreef:

  Geef mij zulke ouders haha, nou jah me ma reageerde ook anders dan ik dacht toen ik vroeger met de seventeen gesnapt werd door d’r. Ze zei neem toch een vriendin da’s veel leuker. ;)

 38. You may find it interesting to take a look at some relevant information about online poker site online poker site http://www.allabout-poker.com/online-poker.html
  – Tons of interesdting stuff!!!

 39. You can also take a look at some information dedicated to free texas holdem no sign up free texas holdem no sign up http://www.aponte.net/index.html http://www.aponte.net/index.html
  … Thanks!!!

 40. empire poker com schreef:

  Take your time to check some relevant information in the field of free bonus empire poker free bonus empire poker http://www.adspoll.com/empire-poker.html http://www.adspoll.com/empire-poker.html .

 41. You are invited to check some helpful info in the field of Strip Poker Free to Play Online playboy Strip Poker Free to Play Online playboy http://www.moneydetails.net/online-poker.html http://www.moneydetails.net/online-poker.html – Tons of interesdting stuff!!!

 42. phatmacy schreef:

  You are invited to take a look at some helpful info in the field of Diet plans Diet pills diet info lose fat diet-guide.us review .

 43. price schreef:

  Please check some helpful info on login … Thanks!!!

 44. review schreef:

  You may find it interesting to check out some relevant information in the field of phatmacy … Thanks!!!

 45. review schreef:

  You may find it interesting to check out some relevant information in the field of phatmacy … Thanks!!!

 46. pill schreef:

  You may find it interesting to check the pages dedicated to review

 47. store schreef:

  Take your time to check the sites dedicated to tips – Tons of interesdting stuff!!!

 48. lolita schreef:

  nicotine mender trivialities:birds:firm prohibitory impacts Orin neglecting disappoint right lady lady http://www.realestateseller.net/debt-counseling.html http://www.realestateseller.net/debt-counseling.html sliding,snuggles