web analytics

9

LUNA DOET EEN DEURTJE DICHT

Soms moet je een deur even helemaal dichtdoen. Ik heb de PloesiePoesie-shop dichtgedaan. De deur is niet op slot, dat niet, maar ik moet wel eerlijk en realistisch blijven. Hoe dan? Hoe dan?! Aaaargh! Horror! Crisis! Paniek! Wat nu!?? Maar het kostte me de laatste maanden uren en uren voordat ik 1 PloesiePoesie af had. En dan wegen de kosten, qua werkuren, maar ook qua stress, gewoon niet meer op tegen de inkomsten. Ik had er geen plezier meer in en als ik een nieuwe opdracht kreeg kon ik alleen maar denken; oh, nee, nog meer stress. Als ik op een markt met handgemaakte spulletjes moest staan kon ik alleen maar denken; oh, nee, en dan sta ik daar straks met al die dingen die ik samen met mamma heb gemaakt en die tijd komt nooit meer terug en ik zie het helemaal niet zitten en ik kan wel janken. Misschien komt er weer een tijd dat ik een doorstart maak met de PloesiePoesies. Ergens hoop ik van wel. Maar als het niet zo is, dan heb ik daar ook vrede mee. Achter elke deur zit weer een andere deur. Dus ergens is het een ‘boehoehoe’, maar ook een ‘joehoehoe’.

Dit vind je misschien ook leuk...

9 reacties

 1. Zezunja schreef:

  Sterk en verstandig, en ook wel een beetje droef. Ben heel benieuwd wat er achter de volgende deur zit.

 2. Knal schreef:

  Je moet doen wat goed voelt vrouw! One step at a time, en dingen die nu belangrijker zijn of beter voelen gaan voor! x

 3. Mandy schreef:

  Ik zou je een heel verhaal kunnen tikken…en zou je vanalles willen zeggen. Maar het komt er allemaal op neer dat ik je veel sterkte wens en dat er echt weer een dag komt dat je vrolijk wakker wordt in je nieuwe slaapkamer. Dat als je nu deze beslissing – en de beslissing van het verhuizen – moet nemen, het gewoon de goede keuzes zijn ook al voelt het nu misschien niet zo. Dikke vette virtuele knuf.

 4. janine schreef:

  Vrouw wat een beslissing! Ben blij dat ik er 1 heb! Nu tijd voor andere dingen! succes

 5. Aukje schreef:

  Ik ben ook blij dat ik ze nog cadeau heb kunnen doen. Fijn dat je de beslissing hebt kunnen nemen om jezelf op die manier wat rust te geven.

 6. CiNNeR schreef:

  Moedige beslissing en helaas een die nodig is waarschijnlijk. Zeker nu je ook nog gaat/moet verhuizen. Lieverd, ik weet hoe het is als het leven je compleet overneemt en je mee gesleurd wordt met een stroomversnelling, omdat het niet anders kan. Kan je er alleen maar vanaf de zijlijn onnoemelijk veel sterkte bij wensen. xxx

 7. Marloes schreef:

  Heel begrijpelijk maar wel jammer. Ben ik even blij met mijn drie ploesiepoesies die hier op de kast staan!

  Sterkte!

 8. jay cutler bears schreef:

  The Patriots brian urlacher jersey host the pretty shocking Chicagohttp://www.chicagobearsjerseys2012.com/ a potential SuperBowlsneak peek matchup the AFC East major Patriots jay cutler bears willtravelto Chicago to battle against the National Football Conference North majorBearswith a telecast on CBS established to start a four:20 PM ET. Chicago is riding a 5 game profitable streak and boasts among the NFL’s leading ranked defenses as they rank 3rd for points allowed. The offense has been sporadic, though superior of late, and ranks 21st in football for scoring. roy williams bearsboast among the leading kicking teams units in the game. romp past theNew York Jetsfor his NFL-record 26th straight regular-seasonhomewin. jay cutler chicago bears have railed against the Patriots forte bears defense for permitting too many yards this year. This was not the case in the game against theNew York JetsonMonday Night Football. The corners are still vulnerable on this team but Jay Cutler will have a hard time finding his receivers against this Devin Hester jersey young defense.

 9. Kaatje schreef:

  Door hele andere omstandigheden hiero, begrijp ik je zooooo goed! Ik heb inmiddels een nieuwe woning met een creakamer en het begint langzaam weer leuk te worden. Moet ik een dagje naar je toekomen om te helpen met inpakken? U zegt het maar! You go Chantal, elke minuut is erweer 1!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *