web analytics

6

LUNA ZOEKT SPIJKERGOED

Ik doe mijn oproepje ook even hier, op m’n eigen www.maanisch.com! En ja, ik weet, ik ben de allergrootste ADHD-er, hyper hier en hyper daar en dan weer dit project en dan weer dat, maar! Lieve lezers, vrienden en bekenden! Ik ben heel druk bezig met het opzetten van een kekke kledinglijn onder de naam Borduurzaam… en hiervoor heb ik spijkerjasjes nodig… of eigenlijk gewoon spijkerkleding! Voor baby’s kinderen, pubers, vrouwen! Nu kijk ik de verkering elke dag heel lief aan om voor me langs de kringloopwinkel te gaan (en dat doet-ie ook natuurlijk), maar ik hoop ook een beetje op de kracht van de Social Media! Heb jij nog een jasje liggen? Een kinderjasje? Of iets anders van spijkergoed? En kun je het missen? Als je het naar mij stuurt (met daarbij ook jouw adres), dan krijg je van mij sowieso een handgemaakte kaart (ja, dat is leuk) en iets anders leuks en handgemaakts (door mij) (kan van alles zijn, ik heb nog een grote voorraad van m’n PloesiePoesie-merchandising over)… Je zou mij HEEL gelukkig maken (en dat is toch het mooiste dat er is; anderen gelukkig maken?).

Je kan het sturen naar:

Chantall Olthof
De Hulk 20
4002 GB Tiel

Alvast HEEL erg bedankt!

Mijn achternaam is even anders, omdat alle post met mijn eigen achternaam wordt doorgestuurd naar de vorige bewoners van dit huis!

Dit vind je misschien ook leuk...

6 reacties

 1. Carola schreef:

  Stop je echt helemaal met Ploesie Poesies? Ik had er zo graag nog een besteld :-(

 2. MarinaTwiet schreef:

  Ah, ik dacht dat je stiekem was getrouwd ;-p
  Heel leuk project weer! Maar helaas geen jasje in de kast…

 3. Bite Me schreef:

  Kan wel eens even gaan spitten in de dozen kinderkleding hier. Ik vind die jasjes wel heel erg leuk, maak je zo ook voor jongetjes?

 4. Luna schreef:

  Ja, ben ook bezig voor jongetjes… die hebben geen roosjes, wel studs en stoer borduurwerk… paarden enzo, hahaha! Nu bezig met een melkmeisje :-)

 5. Bite Me schreef:

  Yes, leuk :D Ik ga deze week eens even op zolder kijken voor je :)

 6. patchwork schreef:

  Fantastische naam: Borduurzaam! :D Hoe kom je erop! ´k Moet nog ergens een muf maatje S hebben hangen…ben helemaal voor upcyclen! Wil je soms voor Koninginne-/koningsdag een kraam gaan vullen? Wordt nog hard werken dan! :-)

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *