web analytics

40

HET LEVEN IS VERRUKKULLUK

Mijn borsten zijn mooier dan die van Katja Schuurman. Waar al die mannen zich druk om maken weet ik niet, maar als ik een man was, dan zou ik het niet prettig vinden om naar een stel nepborsten te kijken. En zeker niet om ze in m’n handen te houden. De mijne zijn echt en daar kan ik ook nog eens extragratis mee schudden als ik het wil. Met je borsten schudden is verrukkulluk. Drinken is verrukkulluk, roken is verrukkulluk, zoenen is verrukkulluk, seks is verrukkelluk. En de sperzieboontjes waren vandaag in de aanbieding en ik heb ontdekt dat het makkelijker is om de topjes van de boontjes er met een schaar af te knippen dan ze eraf te snijden. Dan ben je 26 en dan ontdek je zoiets fijns! En ik heb vandaag de eerste meubelstukken gekocht voor in het nieuwe huis; een geweldige (jaren ’70) 4-zitsbank, inclusief 2 bijpassende 1-zitters op wieltjes voor de uiterst vriendschappelijke prijs van € 50,-. En het feit dat ook partner P. zeer tevreden was met deze aankoop stemt mij blij. Zonder overleg heb ik essentiële meubelstukken aangeschaft en onze smaken blijken toch overeen te komen! De wereld is zo gek nog niet. Ook kwam er vandaag een schitterend goudkleurig cadeautje met de post; mijn eerste creditcard. Een belangrijk moment om even bij stil te staan. Je eerste creditcard vergeet je je leven niet! En over 4 nachtjes slapen ga ik naar Ibiza. Eigenlijk al na 3 nachtjes slapen, want het vliegtuig vertrekt zondagochtend om 5.00. En al is 5.00 een behoorlijk onchristelijke tijd om te vliegen, het is heerlijk. Midden in de nacht naar een land van bestemming vertrekken en de zon op zien komen terwijl ik in een vliegtuig mijn geplastificeerde ontbijtje nuttig lijkt mij het mooiste dat er is! (Het opschrijven van positieve dingen schijnt therapeutisch te werken.)

Dit vind je misschien ook leuk...

40 reacties

 1. rik schreef:

  Fijne reis naar Ibiza! Have fun there!

 2. Morrie schreef:

  Jouw borsten mooier dan die van Katja? Bewijs het maar eens. Dan zal ik laten zien dat mijn penis 24 cm is en zo hard kan worden dat ik er walnoten mee kan vergruizen.
  Zo, nou jij weer.

 3. Demmer schreef:

  Morrie zou een goede rukker kandidaat zijn denk ik…
  Ennee.. de borsten van katja zijn KUT. Ik heb van lijst dijkshoorn mogen horen dat de borsten van luna dit niet zijn :)

 4. KK schreef:

  Mogelijk kunnen je tietjes tippen aan die van KS. De rest toch zeker niet…

 5. esther schreef:

  Pfffft, KK toch….. Luna is 100x mooier dan KS wat mij betreft !

 6. Chantal schreef:

  Over smaak valt niet te twisten, toch?!

 7. Rean schreef:

  eerst kut, nou weer vurrukkulluk, neptieten of niet, vrouwen blijven onnavolgbaar …

 8. PB schreef:

  Luna zwaait emotioneel gezien wel erg veel van links naar rechts en weer terug en weer terug en weer terug…. Beetje balans in brengen kan geen kwaad. Ter voorbereiding van de overgang en zo…

 9. Rick schreef:

  Luna’s stemming, zijn de oren van een haas in een cabrio.

 10. Luna schreef:

  Hebben we nou allemaal de laatste zin gemist?

 11. Demmer schreef:

  Als het eenmaal over borsten gaat, vergeten we voor het gemak de rest…

 12. Yuroen schreef:

  Het klinkt in ieder geval goed zoveel positieve dingen! Werkt het eigenlijk Luna? Ik wil best geloven dat jouw borsten mooier zijn. Belangrijkste punt is al dat ze natuurlijk zijn. Toen ik de borsten van Katja mocht aanschouwen (trots op het feit dat dit eerder dan de landelijke premiere was), was dit toch een beetje een teleurstelling. Ik vind/vond Katja een mooie vrouw. Maar haar borsten doen het niet voor mij. Het viel me direct op dat ze nep waren. Volgens mij was dat duidelijk te zien aan de plaats van de tepels op haar borsten. Mijn collega’s keken me nogal raar aan toen ik dit constateerde. De vragen waren niet van de lucht. Hoe kun je dat nou zien? Heb je daarvoor geleerd ofzo? Daarnaast natuurlijk opmerkingen; ‘oh ja, hoor de expert eens praten’ etc. Maar voor mij was het duidelijk, Katja, ik bedoel Thera had me niet knock-out gekregen met haar Eva kostuum. Maar goed, al dit gebabbel over borsten past natuurlijk perfect in het lijstje van verukkelijke dingen. Daar houd het wat jouw betreft niet eens op. Jouw zit vol met dat soort verukkelijke momenten. Jij moet vandaag wel heel gelukkig zijn. Dank je wel dat je ons deel hebt gemaakt van je hang naar positiviteit. Voor mij werkt het in ieder geval. Ik zit hier met een glimlach te denken aan de borsten van Luna. Ik denk niet dat ik vandaag nog veel gelukkiger kan worden dan dit. Nogmaals bedankt.

  Groeten Yuroen

 13. Pierrot schreef:

  Schaam je er niet voor Luna, wanneer een agressieve geilheid zich aandient en je die gatlikkers met een rietje op hun kont wilt slaan.

 14. Morrie schreef:

  Sorry, ik kwam niet verder dan zin 1. Waar ging de rest over?

 15. DjB schreef:

  Ik wens Luna, met borsten en al, veel plezier op Ibiza, dat je er weer “opgeladen”/doorgebruind/sufgefeest/gek-gekaterd maar bovenal vol goede moed danwel frisse tegenzin van mag terugkomen…

  “…She’s gonna have a party,
  in the Mediterranean Sea,
  back to the Island,
  She’s going to Ibiza…”

 16. Neneh schreef:

  Zingen geeft ook positieve energie!!

 17. Remco schreef:

  Mooiere tieten of niet, het leven is inderdaad verrukkelijk.

  Overigens blijft Katja gewoon een lekker wijf …

 18. Merel schreef:

  “Hebben we nou allemaal de laatste zin gemist?”

  Ik denk het wel. Ik vrees dat webloglezers voornamelijk de eerste zin van een stukje lezen, en de laatste zin (maar dan weer niet als ie tussen haakjes staat), en van het middengedeelte eruit halen wat ze interessant vinden. Ik denk dat de gemiddelde lezer jouw stukje als volgt leest:

  Mijn borsten zijn mooier dan die van Katja Schuurman. Nepborsten. Met je borsten schudden is verrukkelluk. Fijns! Goudkleurig. Ibiza. Het mooiste dat er is!

  En dan maar snel reageren :-)

 19. paul schreef:

  hmmm mooier als die van katja zeg je? dat is wel hhhhheeeeeellllllll positief als je dat kunt zeggen!! Met alleen dat punt moet je alweer van geluk stralen!! Hele prettige vakantie trouwens..

 20. Flippo! schreef:

  Merkwaardig, dat afgeven op Katja. Da’s toch gewoon een lekkere meid? En die foto’s in de Playboy, dat zijn mooie, geile foto’s. Vooral die ene dat ze voorover gebogen staat. Prima!

 21. peter schreef:

  Prettige reis, Luna en positief blijven hé. Ik had eventjes de positivo’s, zoals Kees Van kooten en Wim de Bie die zo prachtig speelden in mijn hoofd. Kunst, Luna, kunst.

 22. Nick schreef:

  Sperzieboontjes! Dit is gewoon griezelig. Ook ik heb vandaag sperzieboontjes gegeten die in de aanbieding waren (ook naar de Dirk in Amsterdam geweest?), én ook voor het eerst van mijn leven de punten eraf geknipt! Ik heb het alleen drie jaar eerder ontdekt, op 23-jarige leeftijd. Ben er altijd al overtuigd van geweest dat ik hoogbegaafd was.

 23. Suffie schreef:

  Luna, je moet er wel in geloven….

  Enne…. ook mijn borsten zijn groter dan die van Katja…. da’s pas kut!!

 24. esther schreef:

  ehrmmmm, i presume you’re male,suffie ?
  Waar hebben we het anders over ?
  Katja heeft gewoon mini-tietjes, nog nep ook, ik heb een beetje met haar te doen….

 25. Erwin schreef:

  Wat de neuk weet je.. wat kan mij schelen.. ik denk als Katja hier zo gebogen zal staan dat ik dan echt niet zal zeggen van “hé, doe’s nie.. hou op.. nie doen.. ”
  Maar misschien dat een avondje Luna net zo bevredigend is.. glaasje wijn, etcetera.. peuk d’rbij.. en dromen van Ibiza.. IBIZA.. wat zeg je Luna.. fuck.. je gaat écht.. NEEEEEEEEEEEEE.. en wij dan.. ach wat de neuk.. GENIET ervan! Succes met je positivisme, maar vergeet nooit je kut voelen kan ook heel lekker zijn.. ;0)

 26. Luna schreef:

  Er komt iemand op m’n log passen hoor!

 27. Yuroen schreef:

  Wie?

 28. Erwin schreef:

  jeuheu jeuheu

 29. yuroen schreef:

  Nou?

 30. Alice schreef:

  Sinds ik jouw borsten op Electric Luna heb gezien ben ik al niet meer te houden…

 31. Ray schreef:

  Helemaal gelijk heb je, als ik neptieten aantref houdt het feest acuut op. ‘k Kan niet anders dan zoeken en staren naar de naadjes of het zogenaamd volledig onzichtbare litteken, Brrrrr….

  Liever niets dan nep.

 32. Morrie schreef:

  Heej..! Diegene die op jouw log komt passen…die laat toch zeker wel haar tieten zien???

 33. Luna schreef:

  Er gaat een man op m’n log passen…

 34. peter schreef:

  Zeg Luna, mag ik, als het past, ook eens op jouw log passen? Lijkt me wel een speciale ervaring, de log van luna even overnemen.

 35. peter schreef:

  Ik zou er een beetje een Belgische toets aan toevoegen (wat dat dan ook mag betekenen natuurlijk)

 36. Bite Me schreef:

  Wat is er mis met Katja ?
  Ik vond het mooie foto’s hoor.

 37. yuroen schreef:

  Ik ben benieuwd…. Het zal wel in geen verhouding zijn met jouw kwaliteiten…. ;-)
  Maar we zullen hem met open armen ontvangen…. gna gna

 38. Yuroen schreef:

  Wat kut trouwens dat je weg bent bij reload…… Jammer hoor. Schrijf je alleen nog maar voor de Foxy?

 39. Mark schreef:

  Hier kun je de borsten van Katja in beweging zien. http://bloopers.lcors.eu/Bloopers/Katja_Schuurman/index.jsp