web analytics

LUNA ZIET ‘2 GIRLS 1 CUP’

FOXY-collega G. mailde: ‘Ik heb een te ranzig goor
filmpje gezien op internet
: ‘2 girls 1 cup’ (te zien: geile chick nr1 zoent met geile chick nr2, chick1 schijt vervolgens in een glas, chick2 vangt dit op, ze likken het leeg, kotsen elkaar onder… Erg populair filmpje en het is ook ‘hot’ om de persoon te filmen die het filmpje voor het eerst bekijkt.’ Okay, eh, nou, G., kotsen, schijten, oplikken, nou, laat maar zitten dat filmpje! Dus het originele ‘2 girls 1 cup’-filmpje sloeg ik over, al zag ik wel een aantal van die gefilmde reacties. En die waren inderdaad hilarisch. Maar ja, als je dan bij je ex S. bent en die blijkt nog nooit van het hele ‘2 girls 1 cup’-fenomeen gehoord te hebben, ja, dan kun je ineens live meemaken hoe iemand reageert op dit meest gore filmpje aller tijden! En die kans moest ik pakken natuurlijk! Dus ik installeerde ex S. voor z’n beeldscherm en ik ging naast hem staan, zonder zelf naar het filmpje te kijken. “Oooh, gatverdamme”, kermt S. met z’n handen voor z’n gezicht. Tussen 2 vingers door kijkt hij toch. “Aaaah, neee, neee!”, gaat S. verder, “nee, dit kan niet echt zijn, moet je kijken.” Okay, en ja, dan kijk je toch, want je bent toch ergens wel nieuwsgierig. Dus ik zag 2 niet onaantrekkelijke vrouwen tongen met stront in hun mond. En ach, dan kan je beter het hele filmpje maar bekijken. Dus ex S. startte het filmpje opnieuw. “Volgens mij is het nep”, zegt ex S. en zet het filmpje stil op het moment dat een dame in een ijsbekertje aan het schijten is. “Hmm”, mompel ik en breng m’n hoofd iets dichter bij het beeldscherm, “het ziet er niet echt natuurlijk uit.” Hij start het filmpje weer. De meisje likken met hun tong voorzichtig aan de stront in het bekertje. “Hmm, het ziet er zacht uit, maar het is wel stevig, volgens mij heeft normale stront een andere structuur”, zeg ik. “Ja, maar hoe doen ze het dan?”, vraag ex S., “zouden ze iets in haar kont gespoten hebben?” “Oh, getver, dat is net zo smerig”, zeg ik. “Zelfs het meest gunstige scenario is nog te goor om over na te denken”, vindt S. terwijl we het filmpje uit kijken. Okay, ‘2 girls, 1 cup’, been there, done that, didn’t buy the T-shirt. En het lijkt me goed te concluderen dat het niet mijn eh, cup of tea is.

Dit vind je misschien ook leuk...

23 reacties

 1. Michelle schreef:

  Lun, dit heeft ff nix met je blog te maken, maar… Ben je te druk met andere dingen en lees/beantwoord je je mails niet of komen mijn berichten gewoonweg niet door? Liefs, Michelle

 2. Eveline schreef:

  Gelukkig was het filmpje dat ik zag afgelopen voor het kotsfestijn begon (heb een overgeeffobie) maar ik heb de rest wel gezien. Ik dacht direct ‘Die dame moet wat meer vezels eten’. Het meest gore vond ik nog wel het moment dat ze de stront tussen hun tanden laten glippen….

  Zo. En dan is het nu tijd voor een boterham met pindakaas.

 3. bie schreef:

  bedankt om even uit te leggen wat er precies op het filmpje te zien is…moet ik het zelf al niet meer bekijken – juk

 4. Nina schreef:

  Weer wat geleerd.
  Enne…. het toppunt vind ik nog wel dat shirt!!!! WTF!!!

 5. Menno schreef:

  Nee, da’s echt echt. Hele volksstammen schijnen aktief van scat te houden, en als ik het allemaal goed begrepen heb kunnen scat en vomiting een uitwas van anorexia en bulimia zijn. Ik houd het even bij chocolade-ijs…

 6. Eveline schreef:

  Grappig trouwens dat ze bij dat shirt eerst man zetten en dan vrouw en de grootste maten eerst. Doelgroep gericht?

 7. D.W. schreef:

  Jammer dat de originele sound er niet bij is….

 8. mandy schreef:

  Ah…dát is dus dat filmpje. Nou, dank voor de beeldende beschrijving…hoef ik het niet meer te gaan bekijken…

  Sjee, ik heb dus tòch grenzen!

 9. seriouzz schreef:

  softijsje mokka?

 10. Janssen schreef:

  Mmmm,volgens mij is er met deze dames iets ernstig mis gegaan in hun vroege jeugd.
  Nou ja…..ieder zijn hobby,hoewel ik me er niets bij voor kan stellen :)…..op de stank na dan!:)

 11. Jenny schreef:

  Ik klik maar beter niet op dat linkje, denk ik :-)

 12. Suzanna schreef:

  Mijn partner en ik hebben het filmpje ook goed ge-anaal-iseerd en kwamen tot dezelfde conclusie.

 13. Suffie schreef:

  Extreme recycling, op zich niet zoveel mis mee…

 14. titia schreef:

  De maker van het filmpje heeft verklaard dat het niet om poep gaat maar om chocola. http://www.thesmokinggun.com/archive/years/2007/1130071onecup1.html
  Ik heb het niet gezien, mijn nieuwsgierigheid is met jouw post volledig bevredigd. Waarvoor dank!

 15. Menno schreef:

  @titia – ja, je kunt natuurlijk niet in een affidavit (voor de rechtbank) zeggen dat je niet wist dat het in Amerika illegaal is, en dan dat het echt scat is.

  Waarbij dan nog komt dat scat films in Amerika helemaal niet illegaal zijn.. zie http://www.scatlover.com/, een Amerikaanse site.

  Het affidavit heeft ook geen rechtbankstempel, dus zal wel onzin zijn – dat zegeltje is een bevestiging van een handtekening van een notary public, iemand die de echtheid van een dokument verifieert, niet een notaris of advocaat.

 16. docter_dudz schreef:

  En ik voel me al schuldig als ik uit mijn bek stink als er iets te veel knoflook in het recept staat.

 17. Arno schreef:

  Was dit ook het filmpje wat niet bij Jensen te zien was?

 18. Kim schreef:

  Wat een rare kleur voor poep..Ik vind de poep inderdaad meer op mokkaijs lijken.
  De beschrijving van Luna is erger dan het filmpje zelf, op het (geforceerd) kotsen na oogt het allemaal errug nep!
  Wat een opvallers!

 19. Maurice schreef:

  Dikke drol, het is gewoon pindakaas. En ik had al maagzuur. Je wordt bedankt Luun!

  *kotst in haar reageer dingetje*….

  Ruim ik morgen wel op. hahahahaha. Ranzig filmpje!!!!

 20. Saar schreef:

  wat is de link van die clip dan?:S

 21. Danielle schreef:

  Ziet eruit als mokka ijs dat half gesmolten is……

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *