web analytics

15

NANNA NIGHTLIFE ZOEKT EEN TOYBOY


Zo’n 2 jaar geleden speelde ik voor het eerst Second Life. En ik was meteen verslaafd. Voor een maandje dan. Maar toen ik vandaag wilde inloggen met mijn oude inlognaam (Luna Bunyip) en wachtwoord, toen kon dat dus niet meer. Net nu ik bezig ben met een artikel over seks op Second Life voor Foxy Magazine! Dus nu moet ik helemaal opnieuw beginnen en ik snap er eigenlijk weinig meer van. Dit is daarom een virtuele oproep van mijn nieuwe avatar Nanna Nightfire! Ik zoek een mannelijke avatar om wat virtuele seksuele standjes mee uit te voeren, gewoon een beetje online lekker aan elkaar zitten, zodat ik daar screenshots van kan maken. Als dat teveel gevraagd is zoek ik gewoon iemand die me weer een beetje wegwijs kan maken binnen de wereld van Second Life. Die virtuele seks komt later wel. Denk ik. Dus. Blowjob? Anyone? Stuur even een mailtje naar electricluna-apestaartje-maanisch-punt-com.

Dit vind je misschien ook leuk...

15 reacties

 1. Menno schreef:

  Whoohoo.. Waddisdat Luun? Virtueel vreemdgaan?

 2. Mannetje schreef:

  HAHAHAAAAA! X 1000. Als ze deze oproep bij een niet nader te noemen groot weblog lezen dan zit je tot 2014 niet verlegen om een ranzig voorstel of 1000, met bijbehorende plaatjes…
  Maar je bent een bijzonder kind Luna, en dat ben je. Lef. PS: ik snap ook niks van Second Life en dat schijnt een zegen te zijn. Doei en succes ermee.

 3. Anja schreef:

  Ik ben bijna al een jaar verslaafd aan sl, het geeft je te denkenover je eigen prive leven ;) maar goed.
  Ik denk alleen niet dat ik e echt kan helpen aangezien ik een vrouwtje ben.
  Sucses met je opdracht, ik denk dat mannen vinden geen probleem zal zijn, gezien dat de helft van sl draait om dat :)
  maar hei, als je een vrouw zoek ben ik je… euu man?

 4. Julia B. schreef:

  voor vragen: http://www.secondlife.nl/forum. Of zoiets. Als je daar een oproepje plaatst heb je zó in een wip (leuke woordspeling) een potentiële kandidaat gevonden. Succes! (wel je av eerst wat opleuken hè… dit is niet echt een sexy outfit ;-) )

 5. Maurice schreef:

  @Anja. Hebben ze geen lesbosex in SL ???

 6. Julia B. schreef:

  @Maurice: Haha, wat dacht je? Het is een verdorven wereld in SL, je kunt het zo gek niet bedenken of het bestaat!

  @Luna: http://www.secondlife.nl/forum/ (hoop dat deze wel werkt, want het linkje wat ik gisteravond erbij had gezet werkte niet…)

 7. Julia B. schreef:

  Jemig, daarmee bedoel ik natuurlijk NIET dat ik lesbosex verdorven vind!! (voor ik nu allemaal boze dames op mijn spreekwoordelijke dak krijg…)

 8. Luna schreef:

  Ja, ik moet ook eerst m’n avatar opleuken, want dit is natuurlijk ruk! Maar mijn vorige avatar had nog heel veel geld op haar rekening staan én heel veel kleding… ik snap niet waarom ik niet meer kan inloggen onder die naam… :-(

 9. jan schreef:

  virtuele seksuele standjes. volgens mij lopen mannen daar als sinds de schepping mee in hun hoofd.

 10. Anja schreef:

  @ maurice: Natuurlijk, je kan het zo gek nog niet bedenken of ze doen het daar, ik zou beter een lijstje kunnen maken wat ze niet doen.
  Maar sinds kort zijn er bepaalde dingen verboden, iets wat ik alleen maar goed vind.

 11. Menno schreef:

  @jan – ben ik dan geen echte man, omdat ik alleen maar met haalbare standjes in mijn hoofd loop? *grin*

 12. blue schreef:

  kan j niet helpen luun, blue tuppakaka is een vrouwtje, dus dan wordt het een vrouwenfeestje en dat zal niet de bedoeling zijn. Niet dat ik er ewat mee kan trouwens met dat SL, ik blijf om de 1 of andere duistere reden steken in een kantoorkamer waar ik nooit weer uitkom… SL sucks!

 13. Julia B. schreef:

  Jeetje Luna, dat is ook balen! Toch denk ik dat het nog wel moet lukken, volgens mij is het namelijk zo dat de Lindens geen accounts opheffen, je zou er dus nog gewoon bij moeten kunnen. Zou toch ook wat zijn: weg avatar, weg geld, weg inventory…? Neuh…
  Ik adviseer je om toch even in het forum van SL NL een vraag te zetten bij het goede topic, er zijn veel mensen actief op het forum die echt zó ontzettend veel weten, er is vast wel iemand die je kan helpen. Zo heb ik ook al diverse keren dingen opgelost met een beetje hulp van iemand daar. Over het algemeen zijn ze erg aardig en behulpzaam.
  Succes!

 14. FrankiePebbles schreef:

  Kijk je wel uit, Nanna, dat je niet virtueel beschoten wordt? Dat gebeurt namelijk tegenwoordig. Ik wil niet weten wat er allemaal nog meer gebeurt. Heeft SL al een martelkamer?

 15. Buurman M schreef:

  Idd, want dit noob-hair kán écht niet. Ik heb wel goede quality skin en flexi hair voor je.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *