web analytics

0

LUNA WORDT INTERIEURVERZORGSTER

De werkster van mijn vriend is ziek. En daar heeft hij het nogal moeilijk mee. Hij denkt namelijk dat hij zelf niet in staat is om een afwasje te doen, te stofzuigen of de badkamer schoon te maken. “Ik heb het hartstikke druk.” Jaja. Naast mijn drukke baan is het mij altijd nog gelukt om af te wassen, de was te doen, etc. Maar hij was een beetje in paniek. Hij kan er niet zo goed tegen als z’n huis niet opgeruimd is. Daar wordt hij een beetje onrustig van. “Kun jij het straks misschien even doen, alsjeblieft, je bent vanavond toch bij mij, en je bent er toch eerder dan ik.” Nu heb ik veel voor hem over, maar ik ga geen interieurverzorgstertje voor hem spelen. Met andere woorden; het ging hem geld kosten. Z’n werkster krijgt 50,- per twee uur, dus dat wou ik ook. “Ik koop wel een cadeautje voor je, echt waar.” En hij kwam een paar uur geleden thuis, met inderdaad een cadeau. En ik heb voor hem in een uurtje de badkamer schoongemaakt, de afwas van een week gedaan, z’n bed verschoond en z’n huis gestofzuigd. En hij had een heel goed cadeau; een lichtblauw T-shirt met in roze letters het woord ‘buybuy’. Vrouwen zonder partner kunnen dit shirt bestellen bij onderstaande site.
http://drivedrive.com/buybuy.html

Dit vind je misschien ook leuk...