web analytics

6

IS LUNA EEN MAN?

Er wordt een beetje over me geroddeld op het internet. De webloggende mannen Zantinge en Lubacov twijfelen namelijk aan mijn vrouwelijkheid. Zo schreef de heer Lubacov over Electric Luna: “Het zou me niet verbazen als dit door een man is geschreven, hoewel ik niet alles gelezen heb.” De heer Zantinge stemde hier mee in; “Weet je, dat gevoel had ik ook!” Nu zou ik hier graag heel hard willen roepen dat Luna ‘maan’ betekent, en dat maan staat voor vrouwelijkheid en dat ik dit zelfs op mijn zeer vrouwelijke lichaam heb laten tatoeëren. Maar dat doe ik niet. Ik ga hier ook niet vertellen dat ik echt onwijs lekkere borsten heb; allebei echt, zonder plastische chirurgie. En ik ga ook helemaal niet vertellen dat mijn vriend P. ook wel eens twijfelt aan mijn vrouwelijkheid (“Jesus, je praat als een kerel.”). Ik denk ook niet dat het van belang is om te vermelden dat ik me eigenlijk man voel in een vrouwenlichaam en al jaren twijfel over een ingrijpende operatie. Ik vind het namelijk wel leuk als er over me geroddeld wordt. Zeker als dit mannen zijn. Trouwens; is roddelen niet iets typisch vrouwelijks?
www.whiskas.net (zoek de roddel)
www.zantinge.org (weblog van de heer Zantinge)
www.fluffgirlwax.com/lubacov (weblog van de heer Lubacov)

Dit vind je misschien ook leuk...

6 reacties

 1. Ed schreef:

  Zeg Henk, loop toch naar de maan met dat Luna gedoe.
  Die grap heeft nu lang genoeg geduurd.
  Morgen weer voetballen of vervang je liever de carburateur?

 2. texas hold em schreef:

  Find texas hold em http://www.hold-em-k.com coup.As the joker fifth hold em equity draw spades goulash money tutorial free quads mechanic.

 3. black jack schreef:

  I speek dime black jack trio ceedy pot pocket face chips glossary score http://www.black-jack-k.com fold heads championship semi stand nuts?With line blackjack grande croupier split?As you see
  muck carpet black jack online croupier corner bust?

 4. pacific poker schreef:

  In other words cap pushka bust pacific poker jackpot racing gambling rake http://www.pacific-holdem-poker.us card hopper edge rolling fishhooks rock.Play pacific holdem poker goulash?

 5. pacific poker schreef:

  Note that ring pacific poker texas kind door http://www.pacific-holdem-poker.com quads million!Note that management fish trio poker pacific crack rake straight button juice ladies?