web analytics

18

LUNA WINT BLAUW WATER

Een jaar geleden regisseerde P. een videoclip voor het liedje ‘Toyboy’ van de Jack Stafford Foundation. Gisteren was de launch party van Jack Stafford’s nieuwste cd ‘Long Live Love’ en daar waren wij van harte uitgenodigd. De uitnodiging: ‘The night will be full of beautiful love songs. Yes baby, hippie times are back! Put the coolest 70’s clothes on. The best outfit will be awarded a prize.’ “Die prijs is natuurlijk voor mij”, zei ik tegen P. vol zelfvertrouwen. “Uiteraard”, zei hij en samen met hem koos ik voor mijn paarse jurk met roze en blauwe bloemen. Schreeuweriger dan die werden ze zelfs in de jaren 70 niet gemaakt. En al was ik zeer content met mijn keuze, ik voelde me een beetje overdressed omdat niemand, maar dan ook niemand van de bezoekers zich aan de dresscode had gehouden. Niemand! Dus ja, die prijs, die volgens mij bestond uit een button en het mogen volgen van het concert tussen wat nep-hippies, was voor mij. In plaats van het concert vóór het podium te volgen, mocht ik óp het podium plaatsnemen en keek ik tegen de ruggen van Jack Stafford en zijn vriendin Jasmine Wynants aan. Ook leuk. Naast mij zaten wat jongens en meisjes die bij het decor hoorden en gezamenlijk een waterpijp rookten. Of ik ook wilde? Nou, nee, doe maar niet, doe mij maar een glaasje van dat flesje Evian dat daar ligt. En toen een meisje een glas vulde, viel het mij op dat er geen water in dat flesje Evian zat, maar een blauwe vloeistof. “What’s in it?”, vroeg ik het meisje. “I don’t know”, zei ze en nam zelf nog maar een trekje van de waterpijp. “Well, okay”, zei ik en ik nam een slok. En het blauwe spul bleek goed binnen te houden. Nog maar een slokje dan. En toen Jack en Jasmine hun liefdesliedjes zongen met gitaar en harp en keyboard en trommels, ja, toen voelde ik de liefde stromen door de Melkweg. Heel veel liefde! Nog maar een slokje van dat blauwe spul. En nog maar zo’n mooi liefdesliedje. En toen ik m’n ogen dichtdeed en nog een slokje van dat blauwe spul nam, leek het net of ik op Woodstock zat. Long Live Love! Dat ik thuis binnen 1 minuut in m’n paarse jurk op de bank in slaap ben gevallen en pas om 5.30 wakker werd zal ook wel aan dat blauwe spul gelegen hebben.
www.jackstafford.co.uk

Dit vind je misschien ook leuk...

18 reacties

 1. M%n schreef:

  Dus, men serveert je blauw water, waarvan men niet schijnt te weten wat het is, en jij drinkt het op? Da’s euh… lef hebben. Vind ik toch wel.

 2. Janssen schreef:

  Je haalt de woorden uit mijn M%n :)

 3. Janssen schreef:

  mond moet er natuurlijk nog tussen……en ik heb niks blauws gedronken:)

 4. Moeder van Luna schreef:

  Die lef heeft ze van haar moeder!!!!!!!!!!!!!
  die is ook zo gek!!!!!!!!

 5. c. schreef:

  stond er ‘Original Sixty-Nine’ op het flesje..?

 6. Maurice schreef:

  Gewoon urine van een Smurf dus…

 7. n8vlinder schreef:

  Stay away from the Blue Evian… it has LSD in it ;-)

 8. Dré schreef:

  Gewaagd, op een podium in slaap vallen met een jurk aan die ongetwijfeld pijn aan je ogen moet doen en dat (volgens je log van 6/11) zonder slip. Je ligt toch wel stil als je slaapt?

 9. Suffie schreef:

  Ongetwijfeld Listerine Advantage! Zit stampvol alcohol en je krijgt er nog een frisse smaak van in je mond ook!

 10. KatYo schreef:

  Het klinkt toch wel vrij druggy.. Ik gok op GHB of MDMA erin? Of je liet je gewoon lekker meeslepen door de muziek, de mensen en de atmosfeer :)

 11. Franca schreef:

  Luna in the Sky with Diamonds… En volgens mij is je moeder ook een hippie!

 12. Ellen schreef:

  Aan wat Dre zegt moest ik ook opeens denken. :-))
  Slip ook uit de jaren 60?

 13. blue schreef:

  hmmmmmm verkopen ze dat blauwe goedje ook in de provincie denk je?

 14. Pollie schreef:

  Ben ik toch benieuwd wat er in dat drankje zat.

 15. Jasmine schreef:

  2/4 Vodka, 1/4 Blue Curacao en 1/4 7-up ;)
  Lekkuuuuurrrrrr!

  Zelf gemaakt in de kleedkamer…

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *