web analytics

2

LUNA VRAAGT VOOR HET EERST ZELF OM EEN DICK PIC

Tinder is de plek waar je lekker ongegeneerd mannen uit kan kiezen puur en alleen op uiterlijk. Mijn hart zegt; ja, maar dat is wel heel erg oppervlakkig allemaal, moet je niet doen, je bent zo’n leuke vrouw, waarom jezelf zo ten grabbel gooien? Kan je niet gewoon naar de lokale bibliotheek gaan en daar een intelligent, liefdevol exemplaar uitkiezen? Of misschien toch een keertje naar de sportschool, om te kijken of daar nog een integer type ergens op een fitnessapparaat ligt? Maar mijn kut zegt; you go for it girl! Kies de allerlekkerste, allerknapste, allergeilste man uit het volledige Tinder-assortiment en laat ‘m dezelfde avond nog langskomen! Meestal wint het hart. Heel soms wint de kut.

Op zich vind ik het wel prettig dat iemand ook wat dingen in z’n profiel schrijft, maar ach, als er een mooi exemplaar voorbijkomt en z’n enige profieltekst is ‘2 meter 4’, ach, why not dan ook gewoon niet naar rechts swipen! Baardtechnisch was het me allemaal wat te getrimd en netjes, doe mij maar woest en veel, maar hé, niks dat 2 meter 4 niet goed kon maken.

En zoals dat dan gaat; je chat wat, je appt wat, je stuurt een fotootje, je krijgt een fotootje terug.

En ik kreeg een fotootje terug van een bijna-naakte man van 2 meter 4 die vol zelfvertrouwen de spiegel in keek. Ik zag een lichaam als uit marmer gehakt door fucking Michelangelo himself! Holy shit. Meteen daarna de volgende gedachte; al die Griekse standbeelden hebben van die kleine piemeltjes. Als hij maar geen piemeltje uit de tijd van Michelangelo heeft. Want in die tijd werden juist kleine piemeltjes gezien als beter dan grotere exemplaren. En ik herinnerde me ineens een seksdate met een man van 2 meter 3 van jaren terug die dus echt een Michelangelo-piemeltje had.

En ik weet het, een grote pik is echt niet zaligmakend en als je van iemand houdt ja, dan heb je het maar te doen met wat je krijgt en er zijn altijd zat andere leuke dingen te doen. Maar als je dan toch alleen maar uit bent op wat gezellige en in Godsnaam hopelijk ook goede seks, ja, dan toch echt liever met een grote piemel. En ja, ik weet het, ook goede seks is zeker niet gegarandeerd met een grote piemel, want het gaat niet alleen maar om neuken, penis-in-vagina, maar soms denk je; laat maar lekker doorkomen; ik heb nu behoefte aan big-dick-energy!! Je hoeft ‘m alleen maar stijf te houden, verder nooooooo pressure at all, de rest is eigenlijk van ondergeschikt belang. En ik moet ook gewoon eerlijk zijn; een potje pijpen vind ik persoonlijk een stuk interessanter worden als het om een groot exemplaar gaat.

Beter een kleine die steigert dan een grote die weigert.
Wie het kleine niet eert, is het grote niet weert.
It’s not the size of the boat, it’s the motion of the ocean.

Op zich allemaal waar, maar donder op, als ik mag kiezen, en hé, dat het is dus het toffe van Tinderen, one night stands (ONS), friends with benefits (FWB), dat is Godverdomme het geweldige van single zijn; ik mág en ik kán kiezen! En waarom dan niet voor een exemplaar van 2 meter 4 met matching pik? Maar zou deze gozer ook een matching pik hebben? Ik krijg dagelijks ongevraagd dick pics toegestuurd van divers allooi en als ik ergens een hekel aan heb dan zijn het mannen die ongevraagd dick pics sturen en dan ook nog verwachten dat ik een reactie geef. Ongevraagd dick pics sturen is digitale aanranding en ik kan er de ene keer beter mee omgaan dan de andere keer. En eigenlijk vind ik een piemel zo in z’n uppie in z’n blootje ook helemaal niet aantrekkelijk, maar ja, ik wilde het dit keer tóch weten.

Dus; fuck it, dacht ik. Ik vraag er gewoon om. ‘Nee’ heb je, ‘ja’ kun je krijgen en als hij ‘nee’ zegt dan gaat hij mij niet krijgen, maar wordt het een ‘ja’ en stuurt-ie een dick pic en bevalt het plaatje me dan kan er zeker worden afgesproken. Het werd een ‘ja’.

Mijn mond viel zachtjes open. Dit zou een gevalletje ‘shower’ kunnen zijn, maar zelfs in dat geval zou ik hier zeker wel genoegen mee nemen. Zou het een gevalletje ‘grower’ zijn, dan was het helemaal een feestje.

‘Woensdag wat te doen?’
‘Ik kan om 20:00 bij jou zijn.’

Z’n piemel viel me niks tegen.

Dit vind je misschien ook leuk...

2 reacties

  1. Linda schreef:

    Heerlijk om mee te lezen met Chantall in Tinderland.

  2. Jan schreef:

    Goeie genade. Als iedereen zo eerlijk was als jij zou het leven een stuk eenvoudiger zijn. Kus!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *