web analytics

26

LUNA VOELDE ZICH EEN KERMISATTRACTIE

In het reisgidsje van de reisorganisatie Q-International vonden P. en ik wat ‘nuttige informatie’ en ‘handige tips’ waardoor onze vakantie zo ‘gerieflijk en aantrekkelijk’ mogelijk zou worden. Zo stond daar bijvoorbeeld; ‘En vergeet u niet de fantastische Zuid-Amerikaanse markt van Porlamar!’ “P.”, zeurde ik, “ik wil naar die Zuid-Amerikaanse markt. Die schijnt helemaal fantastisch te zijn.” “Ah, meisje, moet dat nou?”, vroeg hij. “Ik wil niet de héle vakantie op een strandbedje of een barkruk doorbrengen”, zei ik. Had ik wel een punt mee, vond hij. Daarnaast beloofde ik dat ik daarna de hele vakantie niet meer zou zeuren. Vond hij een hele goede deal. Dus de volgende dag zette een taxi ons na een ritje van een half uur keurig af bij de ingang van de overdekte markt. Dus wij naar binnen. Mijn enthousiaste nieuwsgierigheid was na enkele stappen op deze fantastische markt meteen verdwenen. Ik was een bezienswaardigheid voor de lokale mannetjes en vrouwtjes! Een kermisattractie! Ze kwamen vanachter hun stalletjes vandaan om me bekijken. Sowieso waren P. en ik de enige toeristen die er überhaupt rondliepen. Maar zo wit als ik, dat hadden ze daar blijkbaar nog nooit gezien. En dat in combinatie met mijn knalrode haar, dat was wel erg apart. En dat ik hier niet hoorde, dat was overduidelijk. “P., ik vind het een beetje eng hier”, piepte ik. Luna is best aandachtsgeil, maar dit werd wel een beetje een overdreven toestand. Groepsverkrachtingen en een P. die machteloos toe moest kijken speelden door mijn hoofd. “Ik wil weg”, fluisterde ik. Ook P. vond het niet allang niet gezellig meer. Al helemaal niet toen er ook nog eens mannetjes en kleine jongetjes achter ons aan gingen lopen. Daarnaast was er op die hele lokale Zuid-Amerikaanse markt niets lokaals en Zuid-Amerikaans te vinden. Die hele markt was kut. Alleen veel nep-Nike, nep-Adidas en T-shirts die een meisje van 16 in een Nederlandse boerendisco niet zouden misstaan. Na 5 minuten zaten P. en ik weer in een taxi richting hotel. De rest van de vakantie bracht ik door op strandbedjes en barkrukken. Zonder zeuren.

Dit vind je misschien ook leuk...

26 reacties

 1. ReZa schreef:

  Wat kanp dat je daarna niet meer gezeurt hebt!! (behalve dan om die neger met de kettingen) Ik zou die teleurstelling aangrijpen om toch maar te zeuren over iets anders om te doen.
  Al valt er weinig te zeuren als je de dag doorbrengt op strandbedjes en barkrukken.

 2. walb schreef:

  is dit een flash-back?

 3. Eddy Kledder schreef:

  Of een flash-forward?

 4. Kaat schreef:

  Hahaha, dat heb ik in Marokko gehad. Was ik verkeerd voorgelicht en ietsiepietsie te bloot voor zo’n Arabische markt.

 5. CasaSpider schreef:

  Haha, dat valt me toch tegen van zo’n metropoolbewoonster als jij… :-)
  Was het misschien zo dat je in het All Inclusive Resort al de stuipen op het lijf waren gejaagd voor het levensgevaarlijke Porlamar? Die verhalen hoor ik namelijk regelmatig, ook in de Dominicaanse Republiek.
  Ik ben eens drie dagen in Porlamar geweest, simpel hotelletje, ’s avonds Colombiaans eten, op terrasjes een biertje drinken en een discotheek bezocht. Helemaal niets aan de hand.
  Maar goed, ik zie er ook wel (heel) anders uit dan jij… :-)

 6. Mario schreef:

  Je bent echt een vrouw, en das leuk!

 7. Moet je wat mee doen, dat vermogen om af en toe even niet te zeuren. Ik persoonlijk vind “niet zeuren” de aantrekkelijkste eigenschap die een vrouw kan hebben.

 8. Marloes schreef:

  Enzo> nog steeds vrijgezel zeker? :)

 9. Joli(e) schreef:

  nep-nike, nep-adidas en T-shirts die een meisje van 16 in Thailand in een donkere kelder heeft bijelkaar genaaid. En op een niet-kinky manier….

 10. @Marloes En of ik binnenkort vrijgezel ben!

 11. Maurice schreef:

  De roze verf zorgt blijkbaar voor Flashbacks :))

 12. pacific poker schreef:

  You may find it interesting to check out some relevant information about pacific poker refill bonus code pacific poker refill bonus code http://www.antiquejunkyard.com/ http://www.antiquejunkyard.com/ – Tons of interesdting stuff!!!

 13. store schreef:

  You may find it interesting to check some helpful info about buy propolene diet pill

 14. prescription schreef:

  In your free time, take a look at some information on online online international pharmacy … Thanks!!!

 15. Carrie Koch schreef:

  Greetings to all! I’m Carrie Koch, webmaster in the past YOUR PAGE IS GREAT. IT REALLY HELPED ME UNDERSTAND THE TOPIC Thanks for the great site.

 16. Kirsten Ruthe schreef:

  Hello, I found you at the Directory. Great Site, Thank You Best wishes and good luck to you and your guests. Fast loading! Super! Kirsten Ruthe %e-mail%

 17. Cathy Daglas schreef:

  I am Cathy Daglas, I take a great interest in this theme, I search for such sites, but with confidence I can tell, that you are the best! This theme is interesting to me, and also very important in work. Your site became my constant satellite! Hi, it is really nice resource. I think, i’ll see this site again.

 18. Kate Ingemunson schreef:

  Greetings to everything, I want to share the impressions! Visiting of your site is the real holiday for me. I cannot call this subject as a hobby as it became my life with the advent of your site!

 19. Matt Pierce schreef:

  Very useful website. Thank you … have a good time surfing site I just surfed on IN and found your really awesome site. It helped me and I appreciate your

 20. Cynthia Beattie schreef:

  Hello, friends, I’d like to leave a memory at your GB. For what I have seen, this site is not bad at all ta-ta, I am Cynthia Beattie, many thanks, you have helped me very much

 21. Laura Sieker schreef:

  Hooray, my modest person wants to express gratitude for you! I agree with the some of the other posts in this guestbook: This site is nicely made – congratulations on a job well done! I ve visited your web site. It is a wonderful creation of hard work, with 100% information

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *