web analytics

2

LUNA TEST DE SQWEEL

“Hé, ken je de Sqweel al?", vroeg Joris van www.x-toys.nl me via Twitter. Joris is al jaren nooit te beroerd om mij te voorzien van allerhande apparaten om te testen voor de FOXY. En ik hád al van de Sqweel gehoord, hij was alleen nog niet in Nederland verkrijgbaar. Hij werd aangeprezen als ‘A revolution in orgasms! The sensational new patent-pending oral sex simulator has a wheel of 10 teasing tongues that will lap you to orgasm time and time again.’ Jaja, met zo’n promopraatje is mijn interesse wel gewekt! ‘Heb je ‘m dan, heb je ‘m dan!?’, twitterde ik terug, ‘want dan wil ik ‘m wel testen natuurlijk.’ En zo geschiedde!

De Sqweel is ontworpen voor een design-your-own-sex-toy-wedstrijd georganiseerd door www.lovehoney.co.uk, 1 van de meest bekende online seksshops uit de UK. Het is een soortement van wiel met daaraan 10 siliconen tongetjes en wanneer je het speeltje aanzet (hij kan op 3 standjes) gaan de tongetjes, jawel, draaien aan het wieltje! En… het is dus de bedoeling dat, wanneer je de tongetjes tegen je clitoris aanhoudt, je de sensatie ervaart van wel 10 likkende Lassies tegelijk. Of eigenlijk 10 likkende chihuahua’s, want zo groot zijn de tongetjes van de Squeel nu ook weer niet.

Qua idee en qua design krijgt dit speeltje van mij meteen 100 bonuspunten. En daar bovenop meteen 100 bonuspunten voor de naam! Ook de verpakking; een heel geinig blikkieblikkie doet het heel goed in huize Luna. Maar dan.

“Hij doet het niet echt goed hoor”, zei ik tegen m’n verkering terwijl ik probeer de tongetjes te laten draaien tegen de palm van m’n hand. “Moet je zien, hij stopt meteen met draaien als ik ‘m tegen m’n hand aanduw.” "Misschien doe je het gewoon te hard?", probeerde de verkering. “Nee joh, als je eenmaal bezig bent, dan duw je dat ding in the heat of the moment toch ook wel eens ietsje harder?” “We testen ‘m vanavond wel”, vond hij. Vond ik een goed plan. Never judge a book by its cover and never judge a sextoy outside your pussy.

Laat ik beginnen met te vermelden dat ik zeer dankbaar ben voor het feit dat ik bezig ben met het laten laseren van mijn schaamhaar en dat er dus geen enkel haartje rondom mijn kutje te vinden was. Mocht ik die nog wel hebben gehad, dan was ik die waarschijnlijk na een sessie met de Sqweel kwijt geweest, want dit speeltje doet niet onder voor een gemiddelde Epilady. De tongetjes van de Sqweel stoppen met draaien bij de minste of geringste druk die je uitvoert. En dat is jammer! Heel erg jammer! Het idee van de Sqweel is leuk en als je heel voorzichtig bezig gaat,
dan geeft het in de verte best een lekker gevoel, maar het laatste waar
ik in de slaapkamer aan denk is heel voorzichtig bezig zijn. Voorzichtig
bezig zijn is voor mietjes en vrouwen die niet in contact staan met hun
kut.

Rest mij de vraag; is dit apparaat getest? Dus echt getest? Niet gewoon getest om te kijken of-ie aan en uit kan, maar gewoon écht getest door ‘m tussen de schaamlippen van een willekeurige vrouw te houden? Is er tijdens het productieproces van dit ding geen enkel man geweest die dit ding mee naar huis heeft genomen en z’n vrouw heeft gezegd; "Hé, hou dit ding eens even tussen je benen, wil je?" Het lijkt erop van niet. Of het heeft de producenten gewoon niks geïnteresseerd. Of het ligt aan mij. Kan ook. Want de Sqweel maakt wat mij betreft z’n grootste belofte om een revolutie op orgasme-gebied te zijn, dus totaal niet waar. Maar hetzelfde geldt voor mannen die het hardste roepen dat ze ‘Befkoning de Eerste’ zijn, ‘Kunnen likken als Lassie’ of een tong hebben als ‘die ene van Kiss’. Dus ik had het eigenlijk kunnen weten.

De Sqwueel kost € 39,95 bij www.x-toys.nl, maar dat is wat mij betreft dus € 39,95 teveel. Maar Joris is de beroerdste niet en geeft de lezers en lezeressen van Maanisch.com € 2,50 korting bij een (andere) bestelling (vermeld dan kortingscode 435698). En dan kan ik de SaSi, of gewoon een ordinaire Tarzan, van harte aanbevelen!

Dit vind je misschien ook leuk...

2 reacties

  1. Novy schreef:

    Okee. No go sqweel.
    Maar die recensie van de Dirty Diaries, daar zit ik ook nog steeds wat op te wachten…eigenlijk.
    http://www.dirtydiaries.se/

  2. Cindy schreef:

    Dat is grappig, want ik heb ‘m toevallig vorige week besteld en ik vind het super. klaarkomen lukt niet, maar hij warmt me goed op, zal ik maar zeggen. hij maakt wel veel herrie,maar dat ik de enige klacht die ik heb. Gelukkig maar dat iedere vrouw anders is.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *